Juicekedjan Joe & The Juice får nya storägare, efter att den svenska kapitalfonden Valedo sålt sina andelar till den amerikanska kapitalfonden General Atlantic, skriver Berlingske.
Joe & The Juice grundades i Danmark 2002 och har idag 360 kaféer världen över. Med de nya ägarna väntas en expansion i USA, Europa och Latinamerika. I Mellanöstern har kedjan planer på att utöka med upp till 500 kaféer.
Affären beräknas vara avslutad innan året är slut.
Juicekedjan Joe & The Juice får nya storägare, efter att den svenska kapitalfonden Valedo sålt sina andelar till den amerikanska kapitalfonden General Atlantic, skriver Berlingske.
Joe & The Juice grundades i Danmark 2002 och har idag 360 kaféer världen över. Med de nya ägarna väntas en expansion i USA, Europa och Latinamerika. I Mellanöstern har kedjan planer på att utöka med upp till 500 kaféer.
Affären beräknas vara avslutad innan året är slut.
31 december 2015 slog Vreugdevuur Scheveningen rekord i världens största brasa på Scheveningenstranden i Den Haag, Nederländerna. Brasan bestod av EU-pallar och volymen uppgick till 8 695 kubikmeter.
31 december 2015 slog Vreugdevuur Scheveningen rekord i världens största brasa på Scheveningenstranden i Den Haag, Nederländerna. Brasan bestod av EU-pallar och volymen uppgick till 8 695 kubikmeter.
31 december 2015 slog Vreugdevuur Scheveningen rekord i världens största brasa på Scheveningenstranden i Den Haag, Nederländerna. Brasan bestod av EU-pallar och volymen uppgick till 8 695 kubikmeter.
Caveman cooking, asado eller rent och slätt grillning. Än är inte säsongen över och du kan hänga på den glödheta trenden med att laga mat över öppen eld. När elpriserna stiger är det ju dessutom relevant att låta lågorna göra jobbet. Både hemma och på restaurang. Det är inte amerikansk BBQ eller klotgrillen vi pratar om här. Vi pratar om flammor, svett och gnistor. Det är långt hetare att slå med flinta på prärien (okej, du kan bara bege dig till en grillplats och använda tändstickor) än att skruva på gasolen på uteplatsen. Även restauranger har insett att vi lockas utav elden.
Caveman cooking, asado eller rent och slätt grillning. Än är inte säsongen över och du kan hänga på den glödheta trenden med att laga mat över öppen eld. När elpriserna stiger är det ju dessutom relevant att låta lågorna göra jobbet. Både hemma och på restaurang. Det är inte amerikansk BBQ eller klotgrillen vi pratar om här. Vi pratar om flammor, svett och gnistor. Det är långt hetare att slå med flinta på prärien (okej, du kan bara bege dig till en grillplats och använda tändstickor) än att skruva på gasolen på uteplatsen. Även restauranger har insett att vi lockas utav elden.
Caveman cooking, asado eller rent och slätt grillning. Än är inte säsongen över och du kan hänga på den glödheta trenden med att laga mat över öppen eld. När elpriserna stiger är det ju dessutom relevant att låta lågorna göra jobbet. Både hemma och på restaurang. Det är inte amerikansk BBQ eller klotgrillen vi pratar om här. Vi pratar om flammor, svett och gnistor. Det är långt hetare att slå med flinta på prärien (okej, du kan bara bege dig till en grillplats och använda tändstickor) än att skruva på gasolen på uteplatsen. Även restauranger har insett att vi lockas utav elden.
MiMU Gloves är handskar som känner av rörelse och position och används för att spela och komponera musik med händerna. Lite som en synth, fast där tangenterna blir virtuella. Demovideon på deras hemsida är mega.
MiMU Gloves är handskar som känner av rörelse och position och används för att spela och komponera musik med händerna. Lite som en synth, fast där tangenterna blir virtuella. Demovideon på deras hemsida är mega.
MiMU Gloves är handskar som känner av rörelse och position och används för att spela och komponera musik med händerna. Lite som en synth, fast där tangenterna blir virtuella. Demovideon på deras hemsida är mega.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö