Apollo Bar

Mat & Dryck
Juli 2023
Apollo Bar

Fakta

Apollo Bar är förmodligen Danmarks vackraste lokal. Belägen i det anrika Charlottenborgs Konsthall är Apollo Bar precis så storslaget och samtidigt så finstämt som man väntar sig från bar i en konsthall. Det är en bar som serverar anspråkslösa och goda cocktails med utomordentlig mat från kändiskocken Frederik Bille Brahe. Bästa tiden att besöka? En solig eftermiddag på den fantastiska uteserveringen eller uppe på bardisken en sen kväll med Köpenhamns kulturelit.

Nyhavn 2

Apollo Bar är förmodligen Danmarks vackraste lokal. Belägen i det anrika Charlottenborgs Konsthall är Apollo Bar precis så storslaget och samtidigt så finstämt som man väntar sig från bar i en konsthall. Det är en bar som serverar anspråkslösa och goda cocktails med utomordentlig mat från kändiskocken Frederik Bille Brahe. Bästa tiden att besöka? En solig eftermiddag på den fantastiska uteserveringen eller uppe på bardisken en sen kväll med Köpenhamns kulturelit.

Nyhavn 2

No items found.
No items found.
Dela artiklen

https://www.galoreweekend.se/artikel/apollo-bar

Fler artiklar

Läs
Långhalsar (pollicipes cornucopia)
Mat & Dryck
September 2022

Långhalsar (pollicipes cornucopia)

Även kallade Percebes på spanska eller Gooseneck barnacles på engelska är en slags större havstulpaner (filtrerande kräftdjur som fäster på klippor och drivved) från framförallt Portugal till Marocko som äts kokta som en delikatess med ett kilopris runt 500 kr.

Långhalsar (pollicipes cornucopia)
Mat & Dryck
September 2022

Långhalsar (pollicipes cornucopia)

Även kallade Percebes på spanska eller Gooseneck barnacles på engelska är en slags större havstulpaner (filtrerande kräftdjur som fäster på klippor och drivved) från framförallt Portugal till Marocko som äts kokta som en delikatess med ett kilopris runt 500 kr.

Långhalsar (pollicipes cornucopia)
Mat & Dryck
September 2022

Långhalsar (pollicipes cornucopia)

Även kallade Percebes på spanska eller Gooseneck barnacles på engelska är en slags större havstulpaner (filtrerande kräftdjur som fäster på klippor och drivved) från framförallt Portugal till Marocko som äts kokta som en delikatess med ett kilopris runt 500 kr.

Långhalsar (pollicipes cornucopia)
Mat & Dryck
September 2022

Långhalsar (pollicipes cornucopia)

Även kallade Percebes på spanska eller Gooseneck barnacles på engelska är en slags större havstulpaner (filtrerande kräftdjur som fäster på klippor och drivved) från framförallt Portugal till Marocko som äts kokta som en delikatess med ett kilopris runt 500 kr.

Läs
Världens största vedbrasa
Underhållning
September 2022

Världens största vedbrasa

31 december 2015 slog Vreugdevuur Scheveningen rekord i världens största brasa på Scheveningenstranden i Den Haag, Nederländerna. Brasan bestod av EU-pallar och volymen uppgick till 8 695 kubikmeter.

Världens största vedbrasa
Underhållning
September 2022

Världens största vedbrasa

31 december 2015 slog Vreugdevuur Scheveningen rekord i världens största brasa på Scheveningenstranden i Den Haag, Nederländerna. Brasan bestod av EU-pallar och volymen uppgick till 8 695 kubikmeter.

Världens största vedbrasa
Underhållning
September 2022

Världens största vedbrasa

31 december 2015 slog Vreugdevuur Scheveningen rekord i världens största brasa på Scheveningenstranden i Den Haag, Nederländerna. Brasan bestod av EU-pallar och volymen uppgick till 8 695 kubikmeter.

Världens största vedbrasa
Underhållning
September 2022

Världens största vedbrasa

31 december 2015 slog Vreugdevuur Scheveningen rekord i världens största brasa på Scheveningenstranden i Den Haag, Nederländerna. Brasan bestod av EU-pallar och volymen uppgick till 8 695 kubikmeter.

Läs
Den öppna elden är het
Mat & Dryck
September 2022

Den öppna elden är het

Caveman cooking, asado eller rent och slätt grillning. Än är inte säsongen över och du kan hänga på den glödheta trenden med att laga mat över öppen eld. När elpriserna stiger är det ju dessutom relevant att låta lågorna göra jobbet. Både hemma och på restaurang. Det är inte amerikansk BBQ eller klotgrillen vi pratar om här. Vi pratar om flammor, svett och gnistor. Det är långt hetare att slå med flinta på prärien (okej, du kan bara bege dig till en grillplats och använda tändstickor) än att skruva på gasolen på uteplatsen. Även restauranger har insett att vi lockas utav elden.

Den öppna elden är het
Mat & Dryck
September 2022

Den öppna elden är het

Caveman cooking, asado eller rent och slätt grillning. Än är inte säsongen över och du kan hänga på den glödheta trenden med att laga mat över öppen eld. När elpriserna stiger är det ju dessutom relevant att låta lågorna göra jobbet. Både hemma och på restaurang. Det är inte amerikansk BBQ eller klotgrillen vi pratar om här. Vi pratar om flammor, svett och gnistor. Det är långt hetare att slå med flinta på prärien (okej, du kan bara bege dig till en grillplats och använda tändstickor) än att skruva på gasolen på uteplatsen. Även restauranger har insett att vi lockas utav elden.

Den öppna elden är het
Mat & Dryck
September 2022

Den öppna elden är het

Caveman cooking, asado eller rent och slätt grillning. Än är inte säsongen över och du kan hänga på den glödheta trenden med att laga mat över öppen eld. När elpriserna stiger är det ju dessutom relevant att låta lågorna göra jobbet. Både hemma och på restaurang. Det är inte amerikansk BBQ eller klotgrillen vi pratar om här. Vi pratar om flammor, svett och gnistor. Det är långt hetare att slå med flinta på prärien (okej, du kan bara bege dig till en grillplats och använda tändstickor) än att skruva på gasolen på uteplatsen. Även restauranger har insett att vi lockas utav elden.

Den öppna elden är het
Mat & Dryck
September 2022

Den öppna elden är het

Caveman cooking, asado eller rent och slätt grillning. Än är inte säsongen över och du kan hänga på den glödheta trenden med att laga mat över öppen eld. När elpriserna stiger är det ju dessutom relevant att låta lågorna göra jobbet. Både hemma och på restaurang. Det är inte amerikansk BBQ eller klotgrillen vi pratar om här. Vi pratar om flammor, svett och gnistor. Det är långt hetare att slå med flinta på prärien (okej, du kan bara bege dig till en grillplats och använda tändstickor) än att skruva på gasolen på uteplatsen. Även restauranger har insett att vi lockas utav elden.

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

info@galoreweekend.se

Copyright , Galore.