Avslapppnat på Vilette

Mat & Dryck
Juni 2023
Avslapppnat på Vilette

Fakta

Nørrebro har fått ännu en skönt, avslappnad restaurang och vinbar med grön mat och naturliga viner. Bakom ligger ägarna från de kända krogarna Pompett och Poulette vilket ger en hint om stilen i köket. Kökschefen Marissa Lippert kommer från New York och gillar att laga hälsosamt, rent och vackert. Bakgrunden från USA syns i de fina kakorna som en äppelpaj på farmors recept och godsaker som kanske väger upp den hälsosamma maten. Om sommaren finns en uteplats att sitta på.

Fælledvej 12

Nørrebro har fått ännu en skönt, avslappnad restaurang och vinbar med grön mat och naturliga viner. Bakom ligger ägarna från de kända krogarna Pompett och Poulette vilket ger en hint om stilen i köket. Kökschefen Marissa Lippert kommer från New York och gillar att laga hälsosamt, rent och vackert. Bakgrunden från USA syns i de fina kakorna som en äppelpaj på farmors recept och godsaker som kanske väger upp den hälsosamma maten. Om sommaren finns en uteplats att sitta på.

Fælledvej 12

No items found.
No items found.
Dela artiklen

https://www.galoreweekend.se/artikel/avslapppnat-pa-vilette

Fler artiklar

Läs
2-års jubileum på Lokal 17
Mingel
April 2020

2-års jubileum på Lokal 17

Tema disco och musik av Dj Mademoiselle Carousel. God mat och trevliga gäster. Galore var på plats och minglade.

2-års jubileum på Lokal 17
Mingel
April 2020

2-års jubileum på Lokal 17

Tema disco och musik av Dj Mademoiselle Carousel. God mat och trevliga gäster. Galore var på plats och minglade.

2-års jubileum på Lokal 17
Mingel
April 2020

2-års jubileum på Lokal 17

Tema disco och musik av Dj Mademoiselle Carousel. God mat och trevliga gäster. Galore var på plats och minglade.

2-års jubileum på Lokal 17
Mingel
April 2020

2-års jubileum på Lokal 17

Tema disco och musik av Dj Mademoiselle Carousel. God mat och trevliga gäster. Galore var på plats och minglade.

Läs
Schnitzelmacka
Mat & Dryck
Juni 2022

Schnitzelmacka

Viktor Lind driver familjeägda Scandwich. 2019 vann Viktor Mack-SM. Här visar Viktor hur du lagar en schnitzelmacka med spets-kål, ärtor, ansjovissmör och kaprismajonnäs som en riktig mackmästare hemma.

Schnitzelmacka
Mat & Dryck
Juni 2022

Schnitzelmacka

Viktor Lind driver familjeägda Scandwich. 2019 vann Viktor Mack-SM. Här visar Viktor hur du lagar en schnitzelmacka med spets-kål, ärtor, ansjovissmör och kaprismajonnäs som en riktig mackmästare hemma.

Schnitzelmacka
Mat & Dryck
Juni 2022

Schnitzelmacka

Viktor Lind driver familjeägda Scandwich. 2019 vann Viktor Mack-SM. Här visar Viktor hur du lagar en schnitzelmacka med spets-kål, ärtor, ansjovissmör och kaprismajonnäs som en riktig mackmästare hemma.

Schnitzelmacka
Mat & Dryck
Juni 2022

Schnitzelmacka

Viktor Lind driver familjeägda Scandwich. 2019 vann Viktor Mack-SM. Här visar Viktor hur du lagar en schnitzelmacka med spets-kål, ärtor, ansjovissmör och kaprismajonnäs som en riktig mackmästare hemma.

Läs
Kapris
Mat & Dryck
Juni 2022

Kapris

Den mörkgröna kaprisen är knoppar from kaprisbusken som plockas omogna, och därefter läggs in tillsammans med vinäger och salt. Kaprisen får med det en smakkaraktär av behaglig bitterhet tillsammans med syrlighet. Ett klassiskt tillbehör och krydda som gör sig väl till bland annat schnitzel och råbiff.

Kapris
Mat & Dryck
Juni 2022

Kapris

Den mörkgröna kaprisen är knoppar from kaprisbusken som plockas omogna, och därefter läggs in tillsammans med vinäger och salt. Kaprisen får med det en smakkaraktär av behaglig bitterhet tillsammans med syrlighet. Ett klassiskt tillbehör och krydda som gör sig väl till bland annat schnitzel och råbiff.

Kapris
Mat & Dryck
Juni 2022

Kapris

Den mörkgröna kaprisen är knoppar from kaprisbusken som plockas omogna, och därefter läggs in tillsammans med vinäger och salt. Kaprisen får med det en smakkaraktär av behaglig bitterhet tillsammans med syrlighet. Ett klassiskt tillbehör och krydda som gör sig väl till bland annat schnitzel och råbiff.

Kapris
Mat & Dryck
Juni 2022

Kapris

Den mörkgröna kaprisen är knoppar from kaprisbusken som plockas omogna, och därefter läggs in tillsammans med vinäger och salt. Kaprisen får med det en smakkaraktär av behaglig bitterhet tillsammans med syrlighet. Ett klassiskt tillbehör och krydda som gör sig väl till bland annat schnitzel och råbiff.

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

info@galoreweekend.se

Copyright , Galore.