Jag älskar denna lilla restaurang med mörkt grönt golv, hög musik och enkla stolar där den söta bbq-doften ligger i luften och vinbaren är öppen till sent. Välj att sitta i vinrummet och peka ut din favoritflaska från ett gediget utbud av medvetna kvalitetsviner som plockas fram i kylarna längst hela rummet, eller sitt i restaurangen och se kockarna jobba i det öppna köket. Här basar tidigare nomakocken Youra Kim och ut flyger chilifried bbq chicken, nudlar, baos och kimchi mando. Ett måste just nu!
Vester Farimagsgade 2
Jag älskar denna lilla restaurang med mörkt grönt golv, hög musik och enkla stolar där den söta bbq-doften ligger i luften och vinbaren är öppen till sent. Välj att sitta i vinrummet och peka ut din favoritflaska från ett gediget utbud av medvetna kvalitetsviner som plockas fram i kylarna längst hela rummet, eller sitt i restaurangen och se kockarna jobba i det öppna köket. Här basar tidigare nomakocken Youra Kim och ut flyger chilifried bbq chicken, nudlar, baos och kimchi mando. Ett måste just nu!
Vester Farimagsgade 2
Inte den mest nördiga eller finaste ölbaren. Det känns mer som en festivalbar byggd av lastpallar än en semi-permanent ölbar. Men det är det vi älskar med Reffen, det opretentiösa och folkliga. Här finns något för alla, lokal öl så väl som internationell. Bästa tiden att besöka? Även om det bara serverades avslagen brittisk lager skulle folk ändå vallfärda hit under sommar och tidig höst enbart för att uppleva Nordens mest unika sociala miljö. Reffen (Refshaleøen)
Inte den mest nördiga eller finaste ölbaren. Det känns mer som en festivalbar byggd av lastpallar än en semi-permanent ölbar. Men det är det vi älskar med Reffen, det opretentiösa och folkliga. Här finns något för alla, lokal öl så väl som internationell. Bästa tiden att besöka? Även om det bara serverades avslagen brittisk lager skulle folk ändå vallfärda hit under sommar och tidig höst enbart för att uppleva Nordens mest unika sociala miljö. Reffen (Refshaleøen)
Inte den mest nördiga eller finaste ölbaren. Det känns mer som en festivalbar byggd av lastpallar än en semi-permanent ölbar. Men det är det vi älskar med Reffen, det opretentiösa och folkliga. Här finns något för alla, lokal öl så väl som internationell. Bästa tiden att besöka? Även om det bara serverades avslagen brittisk lager skulle folk ändå vallfärda hit under sommar och tidig höst enbart för att uppleva Nordens mest unika sociala miljö. Reffen (Refshaleøen)
Ett stenkast från Reffen ligger ett av Skandinaviens mest spännande destilleri, Copenhagen Distillery. Utöver att bränna superb Gin, Akvavit och Whisky så husar destilleriet även en utmärkt cocktailbar som drivs av smakgeniet och tidigare Ruby bartendern Sune. Bästa tiden att besöka? Inget Reffen utan CPH Distillery och vice versa. Kom till Sune och drick cocktails ur riktiga glas och i sköna soffor. Sen kan ni rulla tillbaka till plastmuggar och streetfood på Reffen. Kløvermarksvej 70d
Ett stenkast från Reffen ligger ett av Skandinaviens mest spännande destilleri, Copenhagen Distillery. Utöver att bränna superb Gin, Akvavit och Whisky så husar destilleriet även en utmärkt cocktailbar som drivs av smakgeniet och tidigare Ruby bartendern Sune. Bästa tiden att besöka? Inget Reffen utan CPH Distillery och vice versa. Kom till Sune och drick cocktails ur riktiga glas och i sköna soffor. Sen kan ni rulla tillbaka till plastmuggar och streetfood på Reffen. Kløvermarksvej 70d
Ett stenkast från Reffen ligger ett av Skandinaviens mest spännande destilleri, Copenhagen Distillery. Utöver att bränna superb Gin, Akvavit och Whisky så husar destilleriet även en utmärkt cocktailbar som drivs av smakgeniet och tidigare Ruby bartendern Sune. Bästa tiden att besöka? Inget Reffen utan CPH Distillery och vice versa. Kom till Sune och drick cocktails ur riktiga glas och i sköna soffor. Sen kan ni rulla tillbaka till plastmuggar och streetfood på Reffen. Kløvermarksvej 70d
För riktigt grym street food ska du bege dig till BaneGaarden som är en grön oas i Köpenhamn och huserar både events och många matställen. Här ligger AFC som levererar friterad kyckling på en nivå som får det att vattnas i mungiporna. Så ligger också en av Danmarks kända kockar, Matt Orlando som driver Michelinkrogen Amass, bakom. Till den feta frasiga kycklingen serveras självklart bubbel! Otto Busses Vej 45a
För riktigt grym street food ska du bege dig till BaneGaarden som är en grön oas i Köpenhamn och huserar både events och många matställen. Här ligger AFC som levererar friterad kyckling på en nivå som får det att vattnas i mungiporna. Så ligger också en av Danmarks kända kockar, Matt Orlando som driver Michelinkrogen Amass, bakom. Till den feta frasiga kycklingen serveras självklart bubbel! Otto Busses Vej 45a
För riktigt grym street food ska du bege dig till BaneGaarden som är en grön oas i Köpenhamn och huserar både events och många matställen. Här ligger AFC som levererar friterad kyckling på en nivå som får det att vattnas i mungiporna. Så ligger också en av Danmarks kända kockar, Matt Orlando som driver Michelinkrogen Amass, bakom. Till den feta frasiga kycklingen serveras självklart bubbel! Otto Busses Vej 45a
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö