Jag älskar denna lilla restaurang med mörkt grönt golv, hög musik och enkla stolar där den söta bbq-doften ligger i luften och vinbaren är öppen till sent. Välj att sitta i vinrummet och peka ut din favoritflaska från ett gediget utbud av medvetna kvalitetsviner som plockas fram i kylarna längst hela rummet, eller sitt i restaurangen och se kockarna jobba i det öppna köket. Här basar tidigare nomakocken Youra Kim och ut flyger chilifried bbq chicken, nudlar, baos och kimchi mando. Ett måste just nu!
Vester Farimagsgade 2
Jag älskar denna lilla restaurang med mörkt grönt golv, hög musik och enkla stolar där den söta bbq-doften ligger i luften och vinbaren är öppen till sent. Välj att sitta i vinrummet och peka ut din favoritflaska från ett gediget utbud av medvetna kvalitetsviner som plockas fram i kylarna längst hela rummet, eller sitt i restaurangen och se kockarna jobba i det öppna köket. Här basar tidigare nomakocken Youra Kim och ut flyger chilifried bbq chicken, nudlar, baos och kimchi mando. Ett måste just nu!
Vester Farimagsgade 2
Den 12 juni 2018 hittade arkeologer från Köpenhamns universitet brödsmulor i Svarta öknen, Jordanien som daterades att vara 14 400 år gamla. (5 000 år äldre än tidigare fynd.) Brödet innehöll mjöl från vild vete och rötter från klotsäv, blandat med vatten för att få en deg, sen bakat på varma stenar.
Den 12 juni 2018 hittade arkeologer från Köpenhamns universitet brödsmulor i Svarta öknen, Jordanien som daterades att vara 14 400 år gamla. (5 000 år äldre än tidigare fynd.) Brödet innehöll mjöl från vild vete och rötter från klotsäv, blandat med vatten för att få en deg, sen bakat på varma stenar.
Den 12 juni 2018 hittade arkeologer från Köpenhamns universitet brödsmulor i Svarta öknen, Jordanien som daterades att vara 14 400 år gamla. (5 000 år äldre än tidigare fynd.) Brödet innehöll mjöl från vild vete och rötter från klotsäv, blandat med vatten för att få en deg, sen bakat på varma stenar.
Scott Wiener i New York City älskar pizza. Han älskar också att spara kartongerna. Samlingen på 595 olika pizzakartonger är världens största och noterades i rekordböckerna den 23 oktober 2012.
Scott Wiener i New York City älskar pizza. Han älskar också att spara kartongerna. Samlingen på 595 olika pizzakartonger är världens största och noterades i rekordböckerna den 23 oktober 2012.
Scott Wiener i New York City älskar pizza. Han älskar också att spara kartongerna. Samlingen på 595 olika pizzakartonger är världens största och noterades i rekordböckerna den 23 oktober 2012.
Svampföretaget Hokuto i Nagasaki odlade den ”längsta” ätbara svampen sommaren 2014. Svampen var en Kungsmussling (även kallad kejsarhatt) som var hela 59 cm hög. Går man efter vikt var den största ätbara svampen en Svavelticka som hittades i en skog i Hampshire, England 1990. Den vägde 45,35 kg och hittades av Giovanni Paba
Svampföretaget Hokuto i Nagasaki odlade den ”längsta” ätbara svampen sommaren 2014. Svampen var en Kungsmussling (även kallad kejsarhatt) som var hela 59 cm hög. Går man efter vikt var den största ätbara svampen en Svavelticka som hittades i en skog i Hampshire, England 1990. Den vägde 45,35 kg och hittades av Giovanni Paba
Svampföretaget Hokuto i Nagasaki odlade den ”längsta” ätbara svampen sommaren 2014. Svampen var en Kungsmussling (även kallad kejsarhatt) som var hela 59 cm hög. Går man efter vikt var den största ätbara svampen en Svavelticka som hittades i en skog i Hampshire, England 1990. Den vägde 45,35 kg och hittades av Giovanni Paba
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö