Inte den mest nördiga eller finaste ölbaren. Det känns mer som en festivalbar byggd av lastpallar än en semi-permanent ölbar. Men det är det vi älskar med Reffen, det opretentiösa och folkliga. Här finns något för alla, lokal öl så väl som internationell. Bästa tiden att besöka? Även om det bara serverades avslagen brittisk lager skulle folk ändå vallfärda hit under sommar och tidig höst enbart för att uppleva Nordens mest unika sociala miljö.
Reffen (Refshaleøen)
Inte den mest nördiga eller finaste ölbaren. Det känns mer som en festivalbar byggd av lastpallar än en semi-permanent ölbar. Men det är det vi älskar med Reffen, det opretentiösa och folkliga. Här finns något för alla, lokal öl så väl som internationell. Bästa tiden att besöka? Även om det bara serverades avslagen brittisk lager skulle folk ändå vallfärda hit under sommar och tidig höst enbart för att uppleva Nordens mest unika sociala miljö.
Reffen (Refshaleøen)
Vilken sommar det har varit! Varmt och jävligt. Jag som inte är jätteförtjust i kvalmiga och svettiga soldagar utan föredrar ruggiga (läs mysiga) vinter- och höstkvällar har inte haft det lätt. Växthuseffekt-sommar är liksom inte den ultimata miljön för min favoritsysselsättning. Att mysa ner mig under en filt i tevesoffan. Men trots svåra yttre omständigheter har jag ändå, för er skull kära läsare, offrat mig, lagt mig i horisontalläge och gjort mitt jobb. Alltså tittat på TV och ätit godis.
Vilken sommar det har varit! Varmt och jävligt. Jag som inte är jätteförtjust i kvalmiga och svettiga soldagar utan föredrar ruggiga (läs mysiga) vinter- och höstkvällar har inte haft det lätt. Växthuseffekt-sommar är liksom inte den ultimata miljön för min favoritsysselsättning. Att mysa ner mig under en filt i tevesoffan. Men trots svåra yttre omständigheter har jag ändå, för er skull kära läsare, offrat mig, lagt mig i horisontalläge och gjort mitt jobb. Alltså tittat på TV och ätit godis.
Vilken sommar det har varit! Varmt och jävligt. Jag som inte är jätteförtjust i kvalmiga och svettiga soldagar utan föredrar ruggiga (läs mysiga) vinter- och höstkvällar har inte haft det lätt. Växthuseffekt-sommar är liksom inte den ultimata miljön för min favoritsysselsättning. Att mysa ner mig under en filt i tevesoffan. Men trots svåra yttre omständigheter har jag ändå, för er skull kära läsare, offrat mig, lagt mig i horisontalläge och gjort mitt jobb. Alltså tittat på TV och ätit godis.
Bang & Olufsen Beosound Level är en wifi-högtalare som kan placeras var som helst. Det finns många trådlösa högtalare på marknaden, men Beosound Level är nog ensam om att erbjuda äkta solid ek som material. Stommen är i metall och färgen Gold Tone smälter ihop perfekt. Snyggingen kostar 17 000 kronor, med eller utan Google Assistant.
Bang & Olufsen Beosound Level är en wifi-högtalare som kan placeras var som helst. Det finns många trådlösa högtalare på marknaden, men Beosound Level är nog ensam om att erbjuda äkta solid ek som material. Stommen är i metall och färgen Gold Tone smälter ihop perfekt. Snyggingen kostar 17 000 kronor, med eller utan Google Assistant.
Bang & Olufsen Beosound Level är en wifi-högtalare som kan placeras var som helst. Det finns många trådlösa högtalare på marknaden, men Beosound Level är nog ensam om att erbjuda äkta solid ek som material. Stommen är i metall och färgen Gold Tone smälter ihop perfekt. Snyggingen kostar 17 000 kronor, med eller utan Google Assistant.
Även kallade Percebes på spanska eller Gooseneck barnacles på engelska är en slags större havstulpaner (filtrerande kräftdjur som fäster på klippor och drivved) från framförallt Portugal till Marocko som äts kokta som en delikatess med ett kilopris runt 500 kr.
Även kallade Percebes på spanska eller Gooseneck barnacles på engelska är en slags större havstulpaner (filtrerande kräftdjur som fäster på klippor och drivved) från framförallt Portugal till Marocko som äts kokta som en delikatess med ett kilopris runt 500 kr.
Även kallade Percebes på spanska eller Gooseneck barnacles på engelska är en slags större havstulpaner (filtrerande kräftdjur som fäster på klippor och drivved) från framförallt Portugal till Marocko som äts kokta som en delikatess med ett kilopris runt 500 kr.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö