Länge har de huserat i en matvagn bredvid Prevex järnhandel ute i Fosie industriområde och år efter år har de placerat sig på topplistan när sajten Burgerdudes årligen recenserar runt 200 svenska hamburgerrestauranger. En välbesökt lunch kan de steka uppemot 150 burgare.
Kevin Kotai och Viktor Hedin har varit igång med sin foodtruck fulltid sedan 2018 och nu satsar de på att leverera burgare inomhus – den 2 maj flyttar Blacksmith Burger in på Jägersro Center.
– Vi tittade lite på Kronprinsen också, men eftersom vi har en stor kundkrets här får början så passar det bra att öppna i området. Matvagnen blir kvar, men vi kommer att köra något annat där, säger Kevin Kotai.
Inne på Jägersro Center blir Blacksmith Burger en del av foodcourten. Det blir några nya burgare på menyn, men duons egna favoriter blir kvar. Till dem hör Mister Smith – en burgare med dijonmayo, rostad lök, prästost, granatäpple, picklat päron och karamelliserad lök – och Jägaren med bland annat portobellosvamp och björnbärssylt.
Länge har de huserat i en matvagn bredvid Prevex järnhandel ute i Fosie industriområde och år efter år har de placerat sig på topplistan när sajten Burgerdudes årligen recenserar runt 200 svenska hamburgerrestauranger. En välbesökt lunch kan de steka uppemot 150 burgare.
Kevin Kotai och Viktor Hedin har varit igång med sin foodtruck fulltid sedan 2018 och nu satsar de på att leverera burgare inomhus – den 2 maj flyttar Blacksmith Burger in på Jägersro Center.
– Vi tittade lite på Kronprinsen också, men eftersom vi har en stor kundkrets här får början så passar det bra att öppna i området. Matvagnen blir kvar, men vi kommer att köra något annat där, säger Kevin Kotai.
Inne på Jägersro Center blir Blacksmith Burger en del av foodcourten. Det blir några nya burgare på menyn, men duons egna favoriter blir kvar. Till dem hör Mister Smith – en burgare med dijonmayo, rostad lök, prästost, granatäpple, picklat päron och karamelliserad lök – och Jägaren med bland annat portobellosvamp och björnbärssylt.
De metaforer och allegorier är oräkneliga som bygger på grekisk mytologi om hur världens första kvinna Pandora, skapad av mellanchefsguden Hefaistos på uppdrag av överkuckun Zeus, råkade släppa ut all världens ondska och sjukdom när hon inte kunde motstå att öppna den ask hon fått av den ogine direktøren for det hele på Olympos.
De metaforer och allegorier är oräkneliga som bygger på grekisk mytologi om hur världens första kvinna Pandora, skapad av mellanchefsguden Hefaistos på uppdrag av överkuckun Zeus, råkade släppa ut all världens ondska och sjukdom när hon inte kunde motstå att öppna den ask hon fått av den ogine direktøren for det hele på Olympos.
De metaforer och allegorier är oräkneliga som bygger på grekisk mytologi om hur världens första kvinna Pandora, skapad av mellanchefsguden Hefaistos på uppdrag av överkuckun Zeus, råkade släppa ut all världens ondska och sjukdom när hon inte kunde motstå att öppna den ask hon fått av den ogine direktøren for det hele på Olympos.
Jag knappar in sökorden för att göra min research. ”Trender för julen 2022”. Men helt ärligt, hur mycket kan det svänga egentligen? Från rött och grönt i inredningen till guld och silver. Från köpegran på torget till hållbar gran på kruka. Från hemgjord korv och pastejer till köpt korv och pastejer. Är det något som är tråkigt att läsa om så är det just trender när det kommer till högtider - eftersom de står i stort sett helt stilla. Frånsett några procentsatser hädiska familjer som vågat slänga ut julbordets skinka och Janson mot skaldjursplatåer och syrisk buffé
Jag knappar in sökorden för att göra min research. ”Trender för julen 2022”. Men helt ärligt, hur mycket kan det svänga egentligen? Från rött och grönt i inredningen till guld och silver. Från köpegran på torget till hållbar gran på kruka. Från hemgjord korv och pastejer till köpt korv och pastejer. Är det något som är tråkigt att läsa om så är det just trender när det kommer till högtider - eftersom de står i stort sett helt stilla. Frånsett några procentsatser hädiska familjer som vågat slänga ut julbordets skinka och Janson mot skaldjursplatåer och syrisk buffé
Jag knappar in sökorden för att göra min research. ”Trender för julen 2022”. Men helt ärligt, hur mycket kan det svänga egentligen? Från rött och grönt i inredningen till guld och silver. Från köpegran på torget till hållbar gran på kruka. Från hemgjord korv och pastejer till köpt korv och pastejer. Är det något som är tråkigt att läsa om så är det just trender när det kommer till högtider - eftersom de står i stort sett helt stilla. Frånsett några procentsatser hädiska familjer som vågat slänga ut julbordets skinka och Janson mot skaldjursplatåer och syrisk buffé
Den svarta Densuke-vattenmelonen från Hokkaido-ön odlas i begränsat antal och säljs på auktion i Japan för uppemot 50 000 kronor styck (för de allra största och finaste). Fröna är däremot överkomliga om man vill prova att odla fram en själv.
Den svarta Densuke-vattenmelonen från Hokkaido-ön odlas i begränsat antal och säljs på auktion i Japan för uppemot 50 000 kronor styck (för de allra största och finaste). Fröna är däremot överkomliga om man vill prova att odla fram en själv.
Den svarta Densuke-vattenmelonen från Hokkaido-ön odlas i begränsat antal och säljs på auktion i Japan för uppemot 50 000 kronor styck (för de allra största och finaste). Fröna är däremot överkomliga om man vill prova att odla fram en själv.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö