Ägarna till burgarstället Casual Street Food på Bergsgatan öppnar A Casual Bakery på Friisgatan 20 i centrala Malmö efter årsskiftet. Den stora anledningen till att Peter Martinsson och Christopher Pherguson nu startar bagelsförsäljning är att brödet är ett centralt tema i och med den redan etablerade hamburgerrestaurangen.
– Utbudet på bagels är otroligt litet i Malmö, men det är ju jäkligt gott, så det känns som en klockren grej att spinna vidare på. När man kommer till oss ska det kännas som att man sitter inne i ett bageri, inte ett kafé, vilket är lite annorlunda från det vi är vana vid. Jag tror att det kommer göra att vi sticker ut på ett positivt sätt, säger Peter Martinsson och fortsätter:
– Vi kommer satsa på lunchgästerna och servera riktigt goda och matiga bagels, men vi kommer också sälja naturella som kunden kan köpa med hem för att göra sina egna varianter, säger han.
Ägarna till burgarstället Casual Street Food på Bergsgatan öppnar A Casual Bakery på Friisgatan 20 i centrala Malmö efter årsskiftet. Den stora anledningen till att Peter Martinsson och Christopher Pherguson nu startar bagelsförsäljning är att brödet är ett centralt tema i och med den redan etablerade hamburgerrestaurangen.
– Utbudet på bagels är otroligt litet i Malmö, men det är ju jäkligt gott, så det känns som en klockren grej att spinna vidare på. När man kommer till oss ska det kännas som att man sitter inne i ett bageri, inte ett kafé, vilket är lite annorlunda från det vi är vana vid. Jag tror att det kommer göra att vi sticker ut på ett positivt sätt, säger Peter Martinsson och fortsätter:
– Vi kommer satsa på lunchgästerna och servera riktigt goda och matiga bagels, men vi kommer också sälja naturella som kunden kan köpa med hem för att göra sina egna varianter, säger han.
Vilka länder tjänar mest på turism? Vilka resmål trendar? Och hur säkert är det egentligen att flyga? Siffror och statistik om turism och resor.
Vilka länder tjänar mest på turism? Vilka resmål trendar? Och hur säkert är det egentligen att flyga? Siffror och statistik om turism och resor.
Vilka länder tjänar mest på turism? Vilka resmål trendar? Och hur säkert är det egentligen att flyga? Siffror och statistik om turism och resor.
Västra Götalandsregionen investerar 12 miljoner kronor i kompetenscentrumet Maxbatt, som leds av Chalmers. Satsningen ska stärka svensk batteriproduktion och industrins konkurrenskraft. – Vi har stora förväntningar på att Maxbatt kommer att bidra till framtidens batteriproduktion, säger Lars Nyborg, professor på Chalmers. Med den ökande globala efterfrågan väntas satsningen skapa tusentals arbetstillfällen och stärka Sveriges position inom batteriindustrin, skriver universitet.
Västra Götalandsregionen investerar 12 miljoner kronor i kompetenscentrumet Maxbatt, som leds av Chalmers. Satsningen ska stärka svensk batteriproduktion och industrins konkurrenskraft. – Vi har stora förväntningar på att Maxbatt kommer att bidra till framtidens batteriproduktion, säger Lars Nyborg, professor på Chalmers. Med den ökande globala efterfrågan väntas satsningen skapa tusentals arbetstillfällen och stärka Sveriges position inom batteriindustrin, skriver universitet.
Västra Götalandsregionen investerar 12 miljoner kronor i kompetenscentrumet Maxbatt, som leds av Chalmers. Satsningen ska stärka svensk batteriproduktion och industrins konkurrenskraft. – Vi har stora förväntningar på att Maxbatt kommer att bidra till framtidens batteriproduktion, säger Lars Nyborg, professor på Chalmers. Med den ökande globala efterfrågan väntas satsningen skapa tusentals arbetstillfällen och stärka Sveriges position inom batteriindustrin, skriver universitet.
Ian Jones är kökschef på Operagrillen. Tidigare har han jobbat på bland annat The Lanesborough och The Halcyon i London, samt på Bloom in the Park här i Malmö. Här visar Ian hur man lagar röding med vitvinssås.
Ian Jones är kökschef på Operagrillen. Tidigare har han jobbat på bland annat The Lanesborough och The Halcyon i London, samt på Bloom in the Park här i Malmö. Här visar Ian hur man lagar röding med vitvinssås.
Ian Jones är kökschef på Operagrillen. Tidigare har han jobbat på bland annat The Lanesborough och The Halcyon i London, samt på Bloom in the Park här i Malmö. Här visar Ian hur man lagar röding med vitvinssås.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö