2019 tog Linda Rengbo det danska modemärket Copenhagen Luxe till Sverige och i dag driver hon sju butiker. Nu satsar hon på att också starta något eget – den 27 april öppnar By L upp i Popolinos gamla lokal på gågatan.
– Lokalen är perfekt – lagom storlek, ljus, fräsch och bra placering, säger Linda Rengbo.
Rakt över gatan ligger Copenhagen Luxe och det är inte en slump att Rengbo fortsätter att satsa just på Malmös centrumkärna.
– Jag tror på den fysiska handeln. Jag tror på att känna, se, prova och få det mänskliga mötet. Och jag vill ha ett levande city! Det är så klart en utmaning med utvecklingen i city och alla nedstängningar, men jag ser ändå positivt på det.
Det blir mode för alla plånböcker och inköp från mindre kända varumärken. Sortimentet på By L kommer att kännetecknas av ”det som alla vill ha just nu”, säger Rengbo.
– Jag gör mindre inköp, men oftare, vilket gör att jag kan uppdatera mig snabbt och ligga i framkant.
2019 tog Linda Rengbo det danska modemärket Copenhagen Luxe till Sverige och i dag driver hon sju butiker. Nu satsar hon på att också starta något eget – den 27 april öppnar By L upp i Popolinos gamla lokal på gågatan.
– Lokalen är perfekt – lagom storlek, ljus, fräsch och bra placering, säger Linda Rengbo.
Rakt över gatan ligger Copenhagen Luxe och det är inte en slump att Rengbo fortsätter att satsa just på Malmös centrumkärna.
– Jag tror på den fysiska handeln. Jag tror på att känna, se, prova och få det mänskliga mötet. Och jag vill ha ett levande city! Det är så klart en utmaning med utvecklingen i city och alla nedstängningar, men jag ser ändå positivt på det.
Det blir mode för alla plånböcker och inköp från mindre kända varumärken. Sortimentet på By L kommer att kännetecknas av ”det som alla vill ha just nu”, säger Rengbo.
– Jag gör mindre inköp, men oftare, vilket gör att jag kan uppdatera mig snabbt och ligga i framkant.
Emma Kolback är sedan elva år delägare och ansvarig för köken på de numera sex Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg, Malmö, Lund och Stockholm. Tillsammans med sina kompanjoner driver hon även vinbaren och matsalen Folk på Järntorget. Här visar Emma hur man lagar wontons hemma.
Emma Kolback är sedan elva år delägare och ansvarig för köken på de numera sex Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg, Malmö, Lund och Stockholm. Tillsammans med sina kompanjoner driver hon även vinbaren och matsalen Folk på Järntorget. Här visar Emma hur man lagar wontons hemma.
Emma Kolback är sedan elva år delägare och ansvarig för köken på de numera sex Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg, Malmö, Lund och Stockholm. Tillsammans med sina kompanjoner driver hon även vinbaren och matsalen Folk på Järntorget. Här visar Emma hur man lagar wontons hemma.
David Fernandes är född i Portugal men uppväxt i Luxemburg, driver Pâtisserie David på S:t Gertrud och har tävlat i Kanal 5s Dessertmästarna. Här visar David hur man enkelt lagar en julklassiker som varar hela helgen.
David Fernandes är född i Portugal men uppväxt i Luxemburg, driver Pâtisserie David på S:t Gertrud och har tävlat i Kanal 5s Dessertmästarna. Här visar David hur man enkelt lagar en julklassiker som varar hela helgen.
David Fernandes är född i Portugal men uppväxt i Luxemburg, driver Pâtisserie David på S:t Gertrud och har tävlat i Kanal 5s Dessertmästarna. Här visar David hur man enkelt lagar en julklassiker som varar hela helgen.
Niklas Wernerheim är kökschef och delägare i Papi på Malmö Saluhall och har ett förflutet på bland annat PM och Vänner, Häckeberga slott, och även från Grand Hotel Villa Serbelloni och Ristorante Uliassi i Italien. Här visar Niklas hur man enkelt lyckas med en höstig pasta hemma.
Niklas Wernerheim är kökschef och delägare i Papi på Malmö Saluhall och har ett förflutet på bland annat PM och Vänner, Häckeberga slott, och även från Grand Hotel Villa Serbelloni och Ristorante Uliassi i Italien. Här visar Niklas hur man enkelt lyckas med en höstig pasta hemma.
Niklas Wernerheim är kökschef och delägare i Papi på Malmö Saluhall och har ett förflutet på bland annat PM och Vänner, Häckeberga slott, och även från Grand Hotel Villa Serbelloni och Ristorante Uliassi i Italien. Här visar Niklas hur man enkelt lyckas med en höstig pasta hemma.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö