Det ska öppna en ny restaurang i gallerian intill Turning torso. Många har tidigare försökt – vid starten 2005 huserade Torso twisted där med Daniel Berlin som kökschef, därefter tog Green matmarknad över och senast Bon Ici som stängde under pandemin.
Nu ska en fransk bistro öppna, i den danske krögarprofilen Ronni Hoffmanns regi.
Hoffman bor själv i Turning torso och ser just boende i området som sin primära målgrupp. Namnet på krogen blir The Torso och just nu byggs de 700 kvadratmeter stora lokalerna om för att i juni stå redo.
– Det som saknas i dag i Västra hamnen är ett brett utbud och krogar som vänder sig till dem som bor här, säger Hoffmann.
Vad kommer göra att restaurangen lyckas?
– Till skillnad från när Torso twisted öppnade så är mycket i området nu färdigbyggt, och det är en etablerad plats för turister på sommaren. Jag ser det också som en process – det blir inte fullt hus dag ett utan jag är beredd att ge det ett par år innan alla har hittat hit.
En av förutsättningarna för det tänket är att Hoffmann också driver CPH Kitchen som dagligen serverar mat till över 2 500 personer i loungerna på Köpenhamns flygplats, Kastrup.
– Det är som en fabrik, men det jag vill här är att få vara kreativ igen, säger han.
På menyn blir det sharing-rätter och klassiker. ”Enkelhet med bra ingredienser”, summerar Hoffmann. Och efter klockan 22 byter The Torso fokus.
– Det är lite danskt – då blir det dämpad belysning och DJ så folk kan ta en drink i baren i stället för att gå hem. Det saknas i Västra hamnen i dag!
Det ska öppna en ny restaurang i gallerian intill Turning torso. Många har tidigare försökt – vid starten 2005 huserade Torso twisted där med Daniel Berlin som kökschef, därefter tog Green matmarknad över och senast Bon Ici som stängde under pandemin.
Nu ska en fransk bistro öppna, i den danske krögarprofilen Ronni Hoffmanns regi.
Hoffman bor själv i Turning torso och ser just boende i området som sin primära målgrupp. Namnet på krogen blir The Torso och just nu byggs de 700 kvadratmeter stora lokalerna om för att i juni stå redo.
– Det som saknas i dag i Västra hamnen är ett brett utbud och krogar som vänder sig till dem som bor här, säger Hoffmann.
Vad kommer göra att restaurangen lyckas?
– Till skillnad från när Torso twisted öppnade så är mycket i området nu färdigbyggt, och det är en etablerad plats för turister på sommaren. Jag ser det också som en process – det blir inte fullt hus dag ett utan jag är beredd att ge det ett par år innan alla har hittat hit.
En av förutsättningarna för det tänket är att Hoffmann också driver CPH Kitchen som dagligen serverar mat till över 2 500 personer i loungerna på Köpenhamns flygplats, Kastrup.
– Det är som en fabrik, men det jag vill här är att få vara kreativ igen, säger han.
På menyn blir det sharing-rätter och klassiker. ”Enkelhet med bra ingredienser”, summerar Hoffmann. Och efter klockan 22 byter The Torso fokus.
– Det är lite danskt – då blir det dämpad belysning och DJ så folk kan ta en drink i baren i stället för att gå hem. Det saknas i Västra hamnen i dag!
Fredagen 6 september arrangerades Mäklarslaget på Ljunghusens GK av Padelcourt No9 och Skandiamäklarna Landgren. Galore var på plats och arrangerade en hemlig tävling, ”bäst klädda spelare”, de tre vinnarna i denna var Paul Nielsen, Andreas Fristedt och Håkan Lange.
Fredagen 6 september arrangerades Mäklarslaget på Ljunghusens GK av Padelcourt No9 och Skandiamäklarna Landgren. Galore var på plats och arrangerade en hemlig tävling, ”bäst klädda spelare”, de tre vinnarna i denna var Paul Nielsen, Andreas Fristedt och Håkan Lange.
Fredagen 6 september arrangerades Mäklarslaget på Ljunghusens GK av Padelcourt No9 och Skandiamäklarna Landgren. Galore var på plats och arrangerade en hemlig tävling, ”bäst klädda spelare”, de tre vinnarna i denna var Paul Nielsen, Andreas Fristedt och Håkan Lange.
Torsdag 10 oktober arrangerades ett event på uno form där Richard Bornefors lagade smårätter på säsongens råvaror, nyheter inom kök och design visades av Gaggenau och uno form och det bjöds på mat, dryck och musik. Galore var såklart på plats och minglade.
Torsdag 10 oktober arrangerades ett event på uno form där Richard Bornefors lagade smårätter på säsongens råvaror, nyheter inom kök och design visades av Gaggenau och uno form och det bjöds på mat, dryck och musik. Galore var såklart på plats och minglade.
Torsdag 10 oktober arrangerades ett event på uno form där Richard Bornefors lagade smårätter på säsongens råvaror, nyheter inom kök och design visades av Gaggenau och uno form och det bjöds på mat, dryck och musik. Galore var såklart på plats och minglade.
Torsdagen 10 oktober arrangerades Stora styrelsedagen i Skåne på Studio i Malmö. Managementgurun Kjell A Nordström, en av Europas mest efterfrågade föredragshållare höll en föreläsning och Styrelseakademien Skåne firade 25-års jubileum med bubbel, mingel, underhållning och middag.
Torsdagen 10 oktober arrangerades Stora styrelsedagen i Skåne på Studio i Malmö. Managementgurun Kjell A Nordström, en av Europas mest efterfrågade föredragshållare höll en föreläsning och Styrelseakademien Skåne firade 25-års jubileum med bubbel, mingel, underhållning och middag.
Torsdagen 10 oktober arrangerades Stora styrelsedagen i Skåne på Studio i Malmö. Managementgurun Kjell A Nordström, en av Europas mest efterfrågade föredragshållare höll en föreläsning och Styrelseakademien Skåne firade 25-års jubileum med bubbel, mingel, underhållning och middag.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö