Ekoby i Västra Ingelstad

Byggnytt
Juni 2024
Ekoby i Västra Ingelstad

Fakta

Antal bostäder 63
Typ Radhus och parhus
Boendeform Bostadsrätt respektive äganderätt
Inflyttning Preliminärt 2027

I Västra Ingelstad planeras en ny ekoby växa fram. Enligt planerna ska 63 bostäder byggas, omkring hälften radhus respektive parhus i en blandning av bostadsrätter och äganderätter.
 I ett koncept kallat Ekobo ska det finnas odlingslotter, gemensamma växthus och kompostering på området, men även bilpool och laddning för elbilar.
 Processen för ny detaljplan pågår. Området beräknas preliminärt stå klart 2027.

I Västra Ingelstad planeras en ny ekoby växa fram. Enligt planerna ska 63 bostäder byggas, omkring hälften radhus respektive parhus i en blandning av bostadsrätter och äganderätter.
 I ett koncept kallat Ekobo ska det finnas odlingslotter, gemensamma växthus och kompostering på området, men även bilpool och laddning för elbilar.
 Processen för ny detaljplan pågår. Området beräknas preliminärt stå klart 2027.

No items found.
No items found.
Dela artiklen

https://www.galoreweekend.se/artikel/ekoby-i-vastra-ingelstad

Fler artiklar

Läs
Djurliv i havet
Visste du att
Oktober 2022

Djurliv i havet

Siffror om fisk, fiske och konsumtion av fisk. Och fakta om ålen som föds i saltvatten för att leva i sötvatten bara för att återvända till det salta havet för att föröka sig.

Djurliv i havet
Visste du att
Oktober 2022

Djurliv i havet

Siffror om fisk, fiske och konsumtion av fisk. Och fakta om ålen som föds i saltvatten för att leva i sötvatten bara för att återvända till det salta havet för att föröka sig.

Djurliv i havet
Visste du att
Oktober 2022

Djurliv i havet

Siffror om fisk, fiske och konsumtion av fisk. Och fakta om ålen som föds i saltvatten för att leva i sötvatten bara för att återvända till det salta havet för att föröka sig.

Djurliv i havet
Visste du att
Oktober 2022

Djurliv i havet

Siffror om fisk, fiske och konsumtion av fisk. Och fakta om ålen som föds i saltvatten för att leva i sötvatten bara för att återvända till det salta havet för att föröka sig.

Läs
Wontons i chiliolja
Mat & Dryck
November 2022

Wontons i chiliolja

Emma Kolback är sedan elva år delägare och ansvarig för köken på de numera sex Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg, Malmö, Lund och Stockholm. Tillsammans med sina kompanjoner driver hon även vinbaren och matsalen Folk på Järntorget. Här visar Emma hur man lagar wontons hemma.

Wontons i chiliolja
Mat & Dryck
November 2022

Wontons i chiliolja

Emma Kolback är sedan elva år delägare och ansvarig för köken på de numera sex Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg, Malmö, Lund och Stockholm. Tillsammans med sina kompanjoner driver hon även vinbaren och matsalen Folk på Järntorget. Här visar Emma hur man lagar wontons hemma.

Wontons i chiliolja
Mat & Dryck
November 2022

Wontons i chiliolja

Emma Kolback är sedan elva år delägare och ansvarig för köken på de numera sex Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg, Malmö, Lund och Stockholm. Tillsammans med sina kompanjoner driver hon även vinbaren och matsalen Folk på Järntorget. Här visar Emma hur man lagar wontons hemma.

Wontons i chiliolja
Mat & Dryck
November 2022

Wontons i chiliolja

Emma Kolback är sedan elva år delägare och ansvarig för köken på de numera sex Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg, Malmö, Lund och Stockholm. Tillsammans med sina kompanjoner driver hon även vinbaren och matsalen Folk på Järntorget. Här visar Emma hur man lagar wontons hemma.

Läs
Stollen
Mat & Dryck
Jul/Nyår 2022

Stollen

David Fernandes är född i Portugal men uppväxt i Luxemburg, driver Pâtisserie David på S:t Gertrud och har tävlat i Kanal 5s Dessertmästarna. Här visar David hur man enkelt lagar en julklassiker som varar hela helgen.

Stollen
Mat & Dryck
Jul/Nyår 2022

Stollen

David Fernandes är född i Portugal men uppväxt i Luxemburg, driver Pâtisserie David på S:t Gertrud och har tävlat i Kanal 5s Dessertmästarna. Här visar David hur man enkelt lagar en julklassiker som varar hela helgen.

Stollen
Mat & Dryck
Jul/Nyår 2022

Stollen

David Fernandes är född i Portugal men uppväxt i Luxemburg, driver Pâtisserie David på S:t Gertrud och har tävlat i Kanal 5s Dessertmästarna. Här visar David hur man enkelt lagar en julklassiker som varar hela helgen.

Stollen
Mat & Dryck
Jul/Nyår 2022

Stollen

David Fernandes är född i Portugal men uppväxt i Luxemburg, driver Pâtisserie David på S:t Gertrud och har tävlat i Kanal 5s Dessertmästarna. Här visar David hur man enkelt lagar en julklassiker som varar hela helgen.

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

info@galoreweekend.se

Copyright , Galore.