Vad Ny stadsdel på 37 hektar med upp till 350 bostäder
Var Eslöv
Status Strukturplan antagen
I östra Eslöv planeras en ny stadsdel under namnet Berga trädgårdsstad. En strukturplan för det 37 hektar stora området har nu antagits av kommunstyrelsens arbetsutskott.
Fullt utbyggt planeras det för ett blandat bostadsområde med villor, radhus, kedjehus och flerbostadshus, med totalt uppåt 350 nya bostäder. Det är också tänkt att bli en förskola och en större park.
Detaljplanen för den första etappen av utbygganden omfattar 45 000 kvadrateter söderut mot Östergatan och Ringsjövägen.
I östra Eslöv planeras en ny stadsdel under namnet Berga trädgårdsstad. En strukturplan för det 37 hektar stora området har nu antagits av kommunstyrelsens arbetsutskott.
Fullt utbyggt planeras det för ett blandat bostadsområde med villor, radhus, kedjehus och flerbostadshus, med totalt uppåt 350 nya bostäder. Det är också tänkt att bli en förskola och en större park.
Detaljplanen för den första etappen av utbygganden omfattar 45 000 kvadrateter söderut mot Östergatan och Ringsjövägen.
Robin Astenius är ung men har redan hunnit med att arbeta runtom i Sverige, bland annat som sous chef på Noot Nordik Kitchen. Numera är han köksmästare på populära Isabelle Restaurang på Teatergatan.
Robin Astenius är ung men har redan hunnit med att arbeta runtom i Sverige, bland annat som sous chef på Noot Nordik Kitchen. Numera är han köksmästare på populära Isabelle Restaurang på Teatergatan.
Robin Astenius är ung men har redan hunnit med att arbeta runtom i Sverige, bland annat som sous chef på Noot Nordik Kitchen. Numera är han köksmästare på populära Isabelle Restaurang på Teatergatan.
Rasmus Johansen har en gedigen bakgrund från flera restauranger i Malmö, han har tävlat i Årets Ekokock och varit köksmästare på bland annat Malmö Live och MJ’S. Numera basar han i köket på Folk, Mat och Möten.
Rasmus Johansen har en gedigen bakgrund från flera restauranger i Malmö, han har tävlat i Årets Ekokock och varit köksmästare på bland annat Malmö Live och MJ’S. Numera basar han i köket på Folk, Mat och Möten.
Rasmus Johansen har en gedigen bakgrund från flera restauranger i Malmö, han har tävlat i Årets Ekokock och varit köksmästare på bland annat Malmö Live och MJ’S. Numera basar han i köket på Folk, Mat och Möten.
’Nduja är en kryddig, bredbar fläskkorv från regionen Kalabrien i södra Italien. Den liknar sobrassada från Balearerna i Spanien, och är löst baserad på den franska andouille. Det är Kalabriens bidrag till de många typerna av italiensk salami, och kommer från området kring den lilla kalabriska staden Spilinga.
’Nduja är en kryddig, bredbar fläskkorv från regionen Kalabrien i södra Italien. Den liknar sobrassada från Balearerna i Spanien, och är löst baserad på den franska andouille. Det är Kalabriens bidrag till de många typerna av italiensk salami, och kommer från området kring den lilla kalabriska staden Spilinga.
’Nduja är en kryddig, bredbar fläskkorv från regionen Kalabrien i södra Italien. Den liknar sobrassada från Balearerna i Spanien, och är löst baserad på den franska andouille. Det är Kalabriens bidrag till de många typerna av italiensk salami, och kommer från området kring den lilla kalabriska staden Spilinga.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö