Nu har Café Étoile öppnat bistro och kafé på Kullagatan. Det blir den andra etableringen i staden. Fokus ligger på frukost, lunch och fika med smaker från södra Frankrike och Marocko. Den första satsningen i Helsingborg öppnade på Drottninggatan 2009.
– Vi ser väldigt mycket fram emot den nya etableringen! Det är något vi har funderat på länge och nu har vi äntligen hittat en bra lokal med perfekt läge. Flera av våra stamkunder har efterfrågat att vi ska öppna på Kullagatan, vilket är extra roligt, säger Amor Mesrassi som driver Café Étoile.
Nu har Café Étoile öppnat bistro och kafé på Kullagatan. Det blir den andra etableringen i staden. Fokus ligger på frukost, lunch och fika med smaker från södra Frankrike och Marocko. Den första satsningen i Helsingborg öppnade på Drottninggatan 2009.
– Vi ser väldigt mycket fram emot den nya etableringen! Det är något vi har funderat på länge och nu har vi äntligen hittat en bra lokal med perfekt läge. Flera av våra stamkunder har efterfrågat att vi ska öppna på Kullagatan, vilket är extra roligt, säger Amor Mesrassi som driver Café Étoile.
När jag var liten var rapsen ett tecken på att jag snart skulle fylla år. Ett majbarn. När de gula blommorna slog ut och bildade ett gult hav runt huset tog mamma ut mig i fälten för det årliga fotot. De gula rapsfälten bildar ett lapptäcke som blivit sinnebilden av Skåne och får pryda broschyrer och webbsidor för att marknadsföra vårt landskap världen över. För mig är raps mer än Skåne. Det är trygghet, prinsesstårta och stundande sommarlov. Det är klibbiga kläder, rapsbaggar på t-shirten och ljud av surrande humlor. När vinden ligger på från rätt håll kan jag fortfarande känna när rapsen blommar
När jag var liten var rapsen ett tecken på att jag snart skulle fylla år. Ett majbarn. När de gula blommorna slog ut och bildade ett gult hav runt huset tog mamma ut mig i fälten för det årliga fotot. De gula rapsfälten bildar ett lapptäcke som blivit sinnebilden av Skåne och får pryda broschyrer och webbsidor för att marknadsföra vårt landskap världen över. För mig är raps mer än Skåne. Det är trygghet, prinsesstårta och stundande sommarlov. Det är klibbiga kläder, rapsbaggar på t-shirten och ljud av surrande humlor. När vinden ligger på från rätt håll kan jag fortfarande känna när rapsen blommar
När jag var liten var rapsen ett tecken på att jag snart skulle fylla år. Ett majbarn. När de gula blommorna slog ut och bildade ett gult hav runt huset tog mamma ut mig i fälten för det årliga fotot. De gula rapsfälten bildar ett lapptäcke som blivit sinnebilden av Skåne och får pryda broschyrer och webbsidor för att marknadsföra vårt landskap världen över. För mig är raps mer än Skåne. Det är trygghet, prinsesstårta och stundande sommarlov. Det är klibbiga kläder, rapsbaggar på t-shirten och ljud av surrande humlor. När vinden ligger på från rätt håll kan jag fortfarande känna när rapsen blommar
Om hur passion, hjärta och att ta saker framåt har varit en viktig del till både framgången som gitarrist i The Ark och uppbyggnaden av fem populära krogar i Malmö.
Om hur passion, hjärta och att ta saker framåt har varit en viktig del till både framgången som gitarrist i The Ark och uppbyggnaden av fem populära krogar i Malmö.
Om hur passion, hjärta och att ta saker framåt har varit en viktig del till både framgången som gitarrist i The Ark och uppbyggnaden av fem populära krogar i Malmö.
Mitt år började med en frossa. Inte vilken som helst utan den i skaldjur. Det hela uppdukades under Skånska Gastronomigalan i januari då dessa godbitar är i säsong och jag, som enligt läkaren har skaldjursallergi, försåg mig själv med antihistaminer för att i alla fall en gång, om det så skulle vara min sista, få njuta av dessa otroliga godsaker som hör till lyx, flärd och fest. Observera att jag inte på något sätt uppmanar att trotsa sina allergier utan uppmanar till att ha full respekt för dessa. Dock verkar min skaldjursallergi inte göra så mycket väsen av sig i sällskap med motbot. Tack och lov.
Mitt år började med en frossa. Inte vilken som helst utan den i skaldjur. Det hela uppdukades under Skånska Gastronomigalan i januari då dessa godbitar är i säsong och jag, som enligt läkaren har skaldjursallergi, försåg mig själv med antihistaminer för att i alla fall en gång, om det så skulle vara min sista, få njuta av dessa otroliga godsaker som hör till lyx, flärd och fest. Observera att jag inte på något sätt uppmanar att trotsa sina allergier utan uppmanar till att ha full respekt för dessa. Dock verkar min skaldjursallergi inte göra så mycket väsen av sig i sällskap med motbot. Tack och lov.
Mitt år började med en frossa. Inte vilken som helst utan den i skaldjur. Det hela uppdukades under Skånska Gastronomigalan i januari då dessa godbitar är i säsong och jag, som enligt läkaren har skaldjursallergi, försåg mig själv med antihistaminer för att i alla fall en gång, om det så skulle vara min sista, få njuta av dessa otroliga godsaker som hör till lyx, flärd och fest. Observera att jag inte på något sätt uppmanar att trotsa sina allergier utan uppmanar till att ha full respekt för dessa. Dock verkar min skaldjursallergi inte göra så mycket väsen av sig i sällskap med motbot. Tack och lov.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö