På Magasinsgatan har Fiskbar 17 serverat god mat i en mysig barmiljö utan krusiduller. Snart öppnas en syskonrestaurang - med samma namn.
– Där blir det mindre rätter, fler varianter av ostron och mycket mer bubbel. Men man kommer fortfarande att kunna få sin fisksoppa, räkmacka och bouillabaisse, konstaterar David Haggren, en av tre delägare.
Det nya stället flyttar in i välkända lokaler, på Vallgatan 3, där puben Dojan fanns under lång tid. Nya Fiskbar 17 öppnar dörrarna runt månadsskiftet september-oktober.
På Magasinsgatan har Fiskbar 17 serverat god mat i en mysig barmiljö utan krusiduller. Snart öppnas en syskonrestaurang - med samma namn.
– Där blir det mindre rätter, fler varianter av ostron och mycket mer bubbel. Men man kommer fortfarande att kunna få sin fisksoppa, räkmacka och bouillabaisse, konstaterar David Haggren, en av tre delägare.
Det nya stället flyttar in i välkända lokaler, på Vallgatan 3, där puben Dojan fanns under lång tid. Nya Fiskbar 17 öppnar dörrarna runt månadsskiftet september-oktober.
Siffror om fisk, fiske och konsumtion av fisk. Och fakta om ålen som föds i saltvatten för att leva i sötvatten bara för att återvända till det salta havet för att föröka sig.
Siffror om fisk, fiske och konsumtion av fisk. Och fakta om ålen som föds i saltvatten för att leva i sötvatten bara för att återvända till det salta havet för att föröka sig.
Siffror om fisk, fiske och konsumtion av fisk. Och fakta om ålen som föds i saltvatten för att leva i sötvatten bara för att återvända till det salta havet för att föröka sig.
Emma Kolback är sedan elva år delägare och ansvarig för köken på de numera sex Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg, Malmö, Lund och Stockholm. Tillsammans med sina kompanjoner driver hon även vinbaren och matsalen Folk på Järntorget. Här visar Emma hur man lagar wontons hemma.
Emma Kolback är sedan elva år delägare och ansvarig för köken på de numera sex Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg, Malmö, Lund och Stockholm. Tillsammans med sina kompanjoner driver hon även vinbaren och matsalen Folk på Järntorget. Här visar Emma hur man lagar wontons hemma.
Emma Kolback är sedan elva år delägare och ansvarig för köken på de numera sex Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg, Malmö, Lund och Stockholm. Tillsammans med sina kompanjoner driver hon även vinbaren och matsalen Folk på Järntorget. Här visar Emma hur man lagar wontons hemma.
David Fernandes är född i Portugal men uppväxt i Luxemburg, driver Pâtisserie David på S:t Gertrud och har tävlat i Kanal 5s Dessertmästarna. Här visar David hur man enkelt lagar en julklassiker som varar hela helgen.
David Fernandes är född i Portugal men uppväxt i Luxemburg, driver Pâtisserie David på S:t Gertrud och har tävlat i Kanal 5s Dessertmästarna. Här visar David hur man enkelt lagar en julklassiker som varar hela helgen.
David Fernandes är född i Portugal men uppväxt i Luxemburg, driver Pâtisserie David på S:t Gertrud och har tävlat i Kanal 5s Dessertmästarna. Här visar David hur man enkelt lagar en julklassiker som varar hela helgen.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö