Vad Ca 37 000 kvadrameter kontor i 3 nya byggnader
Var Enghave Brygge, Köpenhamn
När Inflyttning beräknad till 2027, 2028 respektive 2030
Byggherre NPV
På Enghave Brygge i södra Köpenhamn byggs kontorsprojektet The Powerhouse. Just intill planeras ytterligare tre stora kontorshus med totalt cirka 37 000 kvadratmeter kontor och plats för omkring 2 600 arbetsplatser. Det blir också parkeringsgarage och café eller restaurangverksamhet i gatuplan.
De tre husen The Boathouse, The Warehouse och The Lighthouse beräknas stå färdiga 2027, 2028 respektive 2030.
På Enghave Brygge i södra Köpenhamn byggs kontorsprojektet The Powerhouse. Just intill planeras ytterligare tre stora kontorshus med totalt cirka 37 000 kvadratmeter kontor och plats för omkring 2 600 arbetsplatser. Det blir också parkeringsgarage och café eller restaurangverksamhet i gatuplan.
De tre husen The Boathouse, The Warehouse och The Lighthouse beräknas stå färdiga 2027, 2028 respektive 2030.
Göteborgs hamn behåller sin position som Sveriges största bilhamn med en ökning på 12 procent av nya fordon under första halvåret. Totalt sett har hamnen fortsatt höga volymer i de flesta godssegment, trots den ekonomiska inbromsningen. Det är tack vare att svensk exportindustri fortsätter leverera, menar Claes Sundmark, försäljningschef på Göteborgs Hamn. – Nu när vi blickar framåt mot hösten ser vi en ytterligare återhämtning på importsidan och ett fortsatt tryck i exporten, säger han.
Göteborgs hamn behåller sin position som Sveriges största bilhamn med en ökning på 12 procent av nya fordon under första halvåret. Totalt sett har hamnen fortsatt höga volymer i de flesta godssegment, trots den ekonomiska inbromsningen. Det är tack vare att svensk exportindustri fortsätter leverera, menar Claes Sundmark, försäljningschef på Göteborgs Hamn. – Nu när vi blickar framåt mot hösten ser vi en ytterligare återhämtning på importsidan och ett fortsatt tryck i exporten, säger han.
Göteborgs hamn behåller sin position som Sveriges största bilhamn med en ökning på 12 procent av nya fordon under första halvåret. Totalt sett har hamnen fortsatt höga volymer i de flesta godssegment, trots den ekonomiska inbromsningen. Det är tack vare att svensk exportindustri fortsätter leverera, menar Claes Sundmark, försäljningschef på Göteborgs Hamn. – Nu när vi blickar framåt mot hösten ser vi en ytterligare återhämtning på importsidan och ett fortsatt tryck i exporten, säger han.
Old Tom Indoor Golf öppnar den 23 september på Kompanigatan 29 i Vellinge, och riktar sig till ung som gammal, nybörjare som erfaren, där det gemensamma intresset är att kunna golfa året runt. Det äkta paret Mats och Annica Molander ligger bakom verksamheten. – Alla som vill kan enkelt komma och träna eller spela golf hela året under perfekta förutsättningar, och utan att slå bort någon boll! Det finns ingen liknande anläggning i Vellinge kommun och vi har nu hittat en perfekt lokal, så med tanke på det mycket stora golfintresset i och kring kommunen bestämde vi oss för att vi kör, säger Annica Molander. Det nya stället erbjuder sex stycken golfsimulatorer där en radar mäter golfsvingen och utövaren ser var bollen hamnar. – Det finns möjlighet att spela upp till fyra personer samtidigt per bana, och det finns en skön soffa samt ett bord i varje bås där de som inte spelar kan sitta och vänta och umgås under tiden. Samtidigt som du tränar på dina slag och spelar på flera av världens främsta banor blir det även en social upplevelse, säger Annica Molander.
Old Tom Indoor Golf öppnar den 23 september på Kompanigatan 29 i Vellinge, och riktar sig till ung som gammal, nybörjare som erfaren, där det gemensamma intresset är att kunna golfa året runt. Det äkta paret Mats och Annica Molander ligger bakom verksamheten. – Alla som vill kan enkelt komma och träna eller spela golf hela året under perfekta förutsättningar, och utan att slå bort någon boll! Det finns ingen liknande anläggning i Vellinge kommun och vi har nu hittat en perfekt lokal, så med tanke på det mycket stora golfintresset i och kring kommunen bestämde vi oss för att vi kör, säger Annica Molander. Det nya stället erbjuder sex stycken golfsimulatorer där en radar mäter golfsvingen och utövaren ser var bollen hamnar. – Det finns möjlighet att spela upp till fyra personer samtidigt per bana, och det finns en skön soffa samt ett bord i varje bås där de som inte spelar kan sitta och vänta och umgås under tiden. Samtidigt som du tränar på dina slag och spelar på flera av världens främsta banor blir det även en social upplevelse, säger Annica Molander.
Old Tom Indoor Golf öppnar den 23 september på Kompanigatan 29 i Vellinge, och riktar sig till ung som gammal, nybörjare som erfaren, där det gemensamma intresset är att kunna golfa året runt. Det äkta paret Mats och Annica Molander ligger bakom verksamheten. – Alla som vill kan enkelt komma och träna eller spela golf hela året under perfekta förutsättningar, och utan att slå bort någon boll! Det finns ingen liknande anläggning i Vellinge kommun och vi har nu hittat en perfekt lokal, så med tanke på det mycket stora golfintresset i och kring kommunen bestämde vi oss för att vi kör, säger Annica Molander. Det nya stället erbjuder sex stycken golfsimulatorer där en radar mäter golfsvingen och utövaren ser var bollen hamnar. – Det finns möjlighet att spela upp till fyra personer samtidigt per bana, och det finns en skön soffa samt ett bord i varje bås där de som inte spelar kan sitta och vänta och umgås under tiden. Samtidigt som du tränar på dina slag och spelar på flera av världens främsta banor blir det även en social upplevelse, säger Annica Molander.
Noi’s resa började för drygt två år sedan med en hål-i väggen pizzeria i Bulltofta, och i vintras utökade man till Malmö Saluhall. Nu drar en tredje satsning igång på Erikslust. – Vi märker att hajpen håller i sig och intresset verkar inte dala även fast vi hållit öppet i mer än två år. För många som bor i stan ligger Bulltofta lite långt bort för att hämta hem sin pizza så vi fångar in en stor ny stor kundkrets nu, säger Rolando Modica. Menyn ändras från vecka till vecka, med undantag för tre favoriter som alltid ligger kvar fast på menyn. På Noi i Malmö Saluhall har man en fast pizzameny och bordsservering. På Erikslust tar man Bulltofta-konceptet rakt av, med tyngdpunkten på take away. – Hela idén går ut på att göra napolitanska pizzor med äkta San Marzano-tomater från Napoli som skapar en oslagbar sötma. Förarbetet är inte heller att förringa, degen jäser i 72 timmar och majoriteten av våra produkter och råvaror kommer från Italien. Det ska vara en extraordinär upplevelse att besöka oss, säger Rolando Modica.
Noi’s resa började för drygt två år sedan med en hål-i väggen pizzeria i Bulltofta, och i vintras utökade man till Malmö Saluhall. Nu drar en tredje satsning igång på Erikslust. – Vi märker att hajpen håller i sig och intresset verkar inte dala även fast vi hållit öppet i mer än två år. För många som bor i stan ligger Bulltofta lite långt bort för att hämta hem sin pizza så vi fångar in en stor ny stor kundkrets nu, säger Rolando Modica. Menyn ändras från vecka till vecka, med undantag för tre favoriter som alltid ligger kvar fast på menyn. På Noi i Malmö Saluhall har man en fast pizzameny och bordsservering. På Erikslust tar man Bulltofta-konceptet rakt av, med tyngdpunkten på take away. – Hela idén går ut på att göra napolitanska pizzor med äkta San Marzano-tomater från Napoli som skapar en oslagbar sötma. Förarbetet är inte heller att förringa, degen jäser i 72 timmar och majoriteten av våra produkter och råvaror kommer från Italien. Det ska vara en extraordinär upplevelse att besöka oss, säger Rolando Modica.
Noi’s resa började för drygt två år sedan med en hål-i väggen pizzeria i Bulltofta, och i vintras utökade man till Malmö Saluhall. Nu drar en tredje satsning igång på Erikslust. – Vi märker att hajpen håller i sig och intresset verkar inte dala även fast vi hållit öppet i mer än två år. För många som bor i stan ligger Bulltofta lite långt bort för att hämta hem sin pizza så vi fångar in en stor ny stor kundkrets nu, säger Rolando Modica. Menyn ändras från vecka till vecka, med undantag för tre favoriter som alltid ligger kvar fast på menyn. På Noi i Malmö Saluhall har man en fast pizzameny och bordsservering. På Erikslust tar man Bulltofta-konceptet rakt av, med tyngdpunkten på take away. – Hela idén går ut på att göra napolitanska pizzor med äkta San Marzano-tomater från Napoli som skapar en oslagbar sötma. Förarbetet är inte heller att förringa, degen jäser i 72 timmar och majoriteten av våra produkter och råvaror kommer från Italien. Det ska vara en extraordinär upplevelse att besöka oss, säger Rolando Modica.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö