I april öppnar en ny italiensk restaurang upp i Plockepinns gamla lokaler på Lilla torg: Enoclub.
Bakom satsningen står familjen Virgili, som sedan tidigare driver restaurangerna Osteria Qui i Slottsstaden och Osteria di’La på Davidshallstorg.
Restaurangen kommer på två plan att rymma plats för över hundra sittande gäster, till det tillkommer en terrass och uteservering.
– Menyn blir varierande. Vi satsar såklart på en italiensk meny, med mycket fokus på tryffel – vi älskar Piemonte, men vi har också stark koppling till andra regioner, säger Marie Virgili.
I april öppnar en ny italiensk restaurang upp i Plockepinns gamla lokaler på Lilla torg: Enoclub.
Bakom satsningen står familjen Virgili, som sedan tidigare driver restaurangerna Osteria Qui i Slottsstaden och Osteria di’La på Davidshallstorg.
Restaurangen kommer på två plan att rymma plats för över hundra sittande gäster, till det tillkommer en terrass och uteservering.
– Menyn blir varierande. Vi satsar såklart på en italiensk meny, med mycket fokus på tryffel – vi älskar Piemonte, men vi har också stark koppling till andra regioner, säger Marie Virgili.
Han har förändrat utbildningssystemet för musik i Sverige i flera decennier. Han var den yngste dirigenten på Malmö Opera. Han var programledare för Kontrapunkt i nästan 15 år. Vi har träffat Sixten Nordström för att prata om hans karriär.
Han har förändrat utbildningssystemet för musik i Sverige i flera decennier. Han var den yngste dirigenten på Malmö Opera. Han var programledare för Kontrapunkt i nästan 15 år. Vi har träffat Sixten Nordström för att prata om hans karriär.
Han har förändrat utbildningssystemet för musik i Sverige i flera decennier. Han var den yngste dirigenten på Malmö Opera. Han var programledare för Kontrapunkt i nästan 15 år. Vi har träffat Sixten Nordström för att prata om hans karriär.
Jacob har tidigare blivit årets företagare i Malmö och hösten 2016 också EY Entrepreneur Of The Year i södra Sverige. Hans familjeföretag Candy People exporterar godis till hela världen och omsätter nästan 200 miljoner kronor. Vi fick chansen att prata med Jacob en timme om historian bakom företaget.
Jacob har tidigare blivit årets företagare i Malmö och hösten 2016 också EY Entrepreneur Of The Year i södra Sverige. Hans familjeföretag Candy People exporterar godis till hela världen och omsätter nästan 200 miljoner kronor. Vi fick chansen att prata med Jacob en timme om historian bakom företaget.
Jacob har tidigare blivit årets företagare i Malmö och hösten 2016 också EY Entrepreneur Of The Year i södra Sverige. Hans familjeföretag Candy People exporterar godis till hela världen och omsätter nästan 200 miljoner kronor. Vi fick chansen att prata med Jacob en timme om historian bakom företaget.
Kvinnan bakom Smak, Bastard och Strandhuset. Vi fick en pratstund en eftermiddag hemma hos Nina i Limhamn.
Kvinnan bakom Smak, Bastard och Strandhuset. Vi fick en pratstund en eftermiddag hemma hos Nina i Limhamn.
Kvinnan bakom Smak, Bastard och Strandhuset. Vi fick en pratstund en eftermiddag hemma hos Nina i Limhamn.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö