Nu öppnar Friskis & Svettis igen på Kronprinsen efter tre månader av totalrenovering. Olle Ingman, verksamhetschef, lyfter fram att besökarna nu kommer kunna träna på större ytor och gruppträning kommer ingå i konceptet.
– Från att ha varit enbart ett gym blir det nu en all inclusive-anläggning med våra uppskattade gruppträningspass, både i gruppsal och på gymytan. Nytt blir också vår nya träningsform “Smarta Gym” som kan beskrivas som en skräddarsydd och helt individuellt anpassad styrketräning där du är färdigtränad på 29 minuter, säger Olle Ingman.
Nu öppnar Friskis & Svettis igen på Kronprinsen efter tre månader av totalrenovering. Olle Ingman, verksamhetschef, lyfter fram att besökarna nu kommer kunna träna på större ytor och gruppträning kommer ingå i konceptet.
– Från att ha varit enbart ett gym blir det nu en all inclusive-anläggning med våra uppskattade gruppträningspass, både i gruppsal och på gymytan. Nytt blir också vår nya träningsform “Smarta Gym” som kan beskrivas som en skräddarsydd och helt individuellt anpassad styrketräning där du är färdigtränad på 29 minuter, säger Olle Ingman.
Siffror om fisk, fiske och konsumtion av fisk. Och fakta om ålen som föds i saltvatten för att leva i sötvatten bara för att återvända till det salta havet för att föröka sig.
Siffror om fisk, fiske och konsumtion av fisk. Och fakta om ålen som föds i saltvatten för att leva i sötvatten bara för att återvända till det salta havet för att föröka sig.
Siffror om fisk, fiske och konsumtion av fisk. Och fakta om ålen som föds i saltvatten för att leva i sötvatten bara för att återvända till det salta havet för att föröka sig.
Emma Kolback är sedan elva år delägare och ansvarig för köken på de numera sex Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg, Malmö, Lund och Stockholm. Tillsammans med sina kompanjoner driver hon även vinbaren och matsalen Folk på Järntorget. Här visar Emma hur man lagar wontons hemma.
Emma Kolback är sedan elva år delägare och ansvarig för köken på de numera sex Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg, Malmö, Lund och Stockholm. Tillsammans med sina kompanjoner driver hon även vinbaren och matsalen Folk på Järntorget. Här visar Emma hur man lagar wontons hemma.
Emma Kolback är sedan elva år delägare och ansvarig för köken på de numera sex Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg, Malmö, Lund och Stockholm. Tillsammans med sina kompanjoner driver hon även vinbaren och matsalen Folk på Järntorget. Här visar Emma hur man lagar wontons hemma.
David Fernandes är född i Portugal men uppväxt i Luxemburg, driver Pâtisserie David på S:t Gertrud och har tävlat i Kanal 5s Dessertmästarna. Här visar David hur man enkelt lagar en julklassiker som varar hela helgen.
David Fernandes är född i Portugal men uppväxt i Luxemburg, driver Pâtisserie David på S:t Gertrud och har tävlat i Kanal 5s Dessertmästarna. Här visar David hur man enkelt lagar en julklassiker som varar hela helgen.
David Fernandes är född i Portugal men uppväxt i Luxemburg, driver Pâtisserie David på S:t Gertrud och har tävlat i Kanal 5s Dessertmästarna. Här visar David hur man enkelt lagar en julklassiker som varar hela helgen.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö