Vad Ombyggnad av och ny tillbyggnad till stadsbiblioteket
Var Helsingborg
Status Process för ny detaljplan igång, preliminär byggstart i slutet av 2025
Helsingborgs stadsbibliotek ska byggas om och får samtidigt en ny tillbyggnad i den sydvästra delen av Stadsparken.
Nyligen presenterades det vinnande förslaget till projektet, där den nya tillbyggnaden förslås få en parkyta på taket och ett underjordiskt parkeringsgarage.
Nu drar processen för att ta fram en ny detaljplan igång. Om den förlöper som planerat är det tänkt att bygget ska starta i slutet av 2025 och det nya stadsbiblioteket stå klart under 2028.
Helsingborgs stadsbibliotek ska byggas om och får samtidigt en ny tillbyggnad i den sydvästra delen av Stadsparken.
Nyligen presenterades det vinnande förslaget till projektet, där den nya tillbyggnaden förslås få en parkyta på taket och ett underjordiskt parkeringsgarage.
Nu drar processen för att ta fram en ny detaljplan igång. Om den förlöper som planerat är det tänkt att bygget ska starta i slutet av 2025 och det nya stadsbiblioteket stå klart under 2028.
Siffror om fisk, fiske och konsumtion av fisk. Och fakta om ålen som föds i saltvatten för att leva i sötvatten bara för att återvända till det salta havet för att föröka sig.
Siffror om fisk, fiske och konsumtion av fisk. Och fakta om ålen som föds i saltvatten för att leva i sötvatten bara för att återvända till det salta havet för att föröka sig.
Siffror om fisk, fiske och konsumtion av fisk. Och fakta om ålen som föds i saltvatten för att leva i sötvatten bara för att återvända till det salta havet för att föröka sig.
Emma Kolback är sedan elva år delägare och ansvarig för köken på de numera sex Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg, Malmö, Lund och Stockholm. Tillsammans med sina kompanjoner driver hon även vinbaren och matsalen Folk på Järntorget. Här visar Emma hur man lagar wontons hemma.
Emma Kolback är sedan elva år delägare och ansvarig för köken på de numera sex Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg, Malmö, Lund och Stockholm. Tillsammans med sina kompanjoner driver hon även vinbaren och matsalen Folk på Järntorget. Här visar Emma hur man lagar wontons hemma.
Emma Kolback är sedan elva år delägare och ansvarig för köken på de numera sex Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg, Malmö, Lund och Stockholm. Tillsammans med sina kompanjoner driver hon även vinbaren och matsalen Folk på Järntorget. Här visar Emma hur man lagar wontons hemma.
David Fernandes är född i Portugal men uppväxt i Luxemburg, driver Pâtisserie David på S:t Gertrud och har tävlat i Kanal 5s Dessertmästarna. Här visar David hur man enkelt lagar en julklassiker som varar hela helgen.
David Fernandes är född i Portugal men uppväxt i Luxemburg, driver Pâtisserie David på S:t Gertrud och har tävlat i Kanal 5s Dessertmästarna. Här visar David hur man enkelt lagar en julklassiker som varar hela helgen.
David Fernandes är född i Portugal men uppväxt i Luxemburg, driver Pâtisserie David på S:t Gertrud och har tävlat i Kanal 5s Dessertmästarna. Här visar David hur man enkelt lagar en julklassiker som varar hela helgen.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö