Vad 6 hus upp till 36 våningar och 130 meter
Var Centralstationen
Status Detaljplan fastställd
Byggherre Jernhusen
Mark- och miljööverdomstolen fastställde nyligen detaljplanen för ett cirka 20 000 kvadratmeter stort område precis i anslutning till Göteborgs central.
Planen för området som kallas ”Norr om Centralstationen” öppnar för sex nya byggnader som en del av stationsområdet. Med en bruttoarea på cirka 140 000 kvadratmeter kan de nya husen kan bli upp till 36 våningar höga.
Byggnaderna är tänkta att innehålla en blandning av kontor, hotell, butiker, bostäder och kultur.
Mark- och miljööverdomstolen fastställde nyligen detaljplanen för ett cirka 20 000 kvadratmeter stort område precis i anslutning till Göteborgs central.
Planen för området som kallas ”Norr om Centralstationen” öppnar för sex nya byggnader som en del av stationsområdet. Med en bruttoarea på cirka 140 000 kvadratmeter kan de nya husen kan bli upp till 36 våningar höga.
Byggnaderna är tänkta att innehålla en blandning av kontor, hotell, butiker, bostäder och kultur.
Siffror om fisk, fiske och konsumtion av fisk. Och fakta om ålen som föds i saltvatten för att leva i sötvatten bara för att återvända till det salta havet för att föröka sig.
Siffror om fisk, fiske och konsumtion av fisk. Och fakta om ålen som föds i saltvatten för att leva i sötvatten bara för att återvända till det salta havet för att föröka sig.
Siffror om fisk, fiske och konsumtion av fisk. Och fakta om ålen som föds i saltvatten för att leva i sötvatten bara för att återvända till det salta havet för att föröka sig.
Emma Kolback är sedan elva år delägare och ansvarig för köken på de numera sex Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg, Malmö, Lund och Stockholm. Tillsammans med sina kompanjoner driver hon även vinbaren och matsalen Folk på Järntorget. Här visar Emma hur man lagar wontons hemma.
Emma Kolback är sedan elva år delägare och ansvarig för köken på de numera sex Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg, Malmö, Lund och Stockholm. Tillsammans med sina kompanjoner driver hon även vinbaren och matsalen Folk på Järntorget. Här visar Emma hur man lagar wontons hemma.
Emma Kolback är sedan elva år delägare och ansvarig för köken på de numera sex Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg, Malmö, Lund och Stockholm. Tillsammans med sina kompanjoner driver hon även vinbaren och matsalen Folk på Järntorget. Här visar Emma hur man lagar wontons hemma.
David Fernandes är född i Portugal men uppväxt i Luxemburg, driver Pâtisserie David på S:t Gertrud och har tävlat i Kanal 5s Dessertmästarna. Här visar David hur man enkelt lagar en julklassiker som varar hela helgen.
David Fernandes är född i Portugal men uppväxt i Luxemburg, driver Pâtisserie David på S:t Gertrud och har tävlat i Kanal 5s Dessertmästarna. Här visar David hur man enkelt lagar en julklassiker som varar hela helgen.
David Fernandes är född i Portugal men uppväxt i Luxemburg, driver Pâtisserie David på S:t Gertrud och har tävlat i Kanal 5s Dessertmästarna. Här visar David hur man enkelt lagar en julklassiker som varar hela helgen.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö