Perfetto fyller sista mathubben på Kronprinsen. Perfetto kommer att servera genuin italiensk mat – det blir pasta, pizza, antipasto och efterrätter.
Sedan invigningen av restaurangtorget på Kronprinsen hösten 2023, har Kronprinsens utbud successivt vuxit med fler hyresgäster och Perfetto är den sista pusselbiten – i slutet av mars öppnar de upp.
– Vi är såklart jätteglada för att Perfetto blir en del av Kronprinsen. Konceptet adderar till helhetsupplevelsen och det tror jag alla drar nytta av, säger Thomas Persson, head of commercial letting på Heimstaden.
Det är Hamid Tawana, som sedan tidigare driver Poké Poké på både Djäknegatan och på Kronprinsen, som nu tillsammans med sin bror öppnar ytterligare en restaurang inne på köpcentret.
– Det finns inte mycket av det äkta italienska köket i just Malmö och jag vill gärna ta fram så bra mat som möjligt med äkta italienska varor samt komma det italienska köket nära, säger han.
Perfetto fyller sista mathubben på Kronprinsen. Perfetto kommer att servera genuin italiensk mat – det blir pasta, pizza, antipasto och efterrätter.
Sedan invigningen av restaurangtorget på Kronprinsen hösten 2023, har Kronprinsens utbud successivt vuxit med fler hyresgäster och Perfetto är den sista pusselbiten – i slutet av mars öppnar de upp.
– Vi är såklart jätteglada för att Perfetto blir en del av Kronprinsen. Konceptet adderar till helhetsupplevelsen och det tror jag alla drar nytta av, säger Thomas Persson, head of commercial letting på Heimstaden.
Det är Hamid Tawana, som sedan tidigare driver Poké Poké på både Djäknegatan och på Kronprinsen, som nu tillsammans med sin bror öppnar ytterligare en restaurang inne på köpcentret.
– Det finns inte mycket av det äkta italienska köket i just Malmö och jag vill gärna ta fram så bra mat som möjligt med äkta italienska varor samt komma det italienska köket nära, säger han.
Göteborgs hamn fortsätter att slå rekord i containerhantering. Under första halvåret ökade volymerna med 5 procent jämfört med föregående period, och totalt hanterades 467.000 containrar – det högsta antalet någonsin. Exporten, särskilt inom skogsindustrin, har ökat och järnvägstransporter till och från hamnen steg med 6 procent. – De signaler vi fick från marknaden om stärkt köpkraft och ökad efterfrågan tidigare under året har visat sig stämma, säger hamnens försäljningschef Claes Sundmark.
Göteborgs hamn fortsätter att slå rekord i containerhantering. Under första halvåret ökade volymerna med 5 procent jämfört med föregående period, och totalt hanterades 467.000 containrar – det högsta antalet någonsin. Exporten, särskilt inom skogsindustrin, har ökat och järnvägstransporter till och från hamnen steg med 6 procent. – De signaler vi fick från marknaden om stärkt köpkraft och ökad efterfrågan tidigare under året har visat sig stämma, säger hamnens försäljningschef Claes Sundmark.
Göteborgs hamn fortsätter att slå rekord i containerhantering. Under första halvåret ökade volymerna med 5 procent jämfört med föregående period, och totalt hanterades 467.000 containrar – det högsta antalet någonsin. Exporten, särskilt inom skogsindustrin, har ökat och järnvägstransporter till och från hamnen steg med 6 procent. – De signaler vi fick från marknaden om stärkt köpkraft och ökad efterfrågan tidigare under året har visat sig stämma, säger hamnens försäljningschef Claes Sundmark.
Pule, eller magareci sir, är världens dyraste ost. Osten består av 60% åsnemjölk och 40% getmjölk, och åsnemjölken kommer från de cirka 100 speciella åsnorna i naurreservatet Zasavica i Serbien. Till ett kilo ost går det åt 25 liter mjölk, vilket driver upp priset upp-emot 13 000 kronor/kg.
Pule, eller magareci sir, är världens dyraste ost. Osten består av 60% åsnemjölk och 40% getmjölk, och åsnemjölken kommer från de cirka 100 speciella åsnorna i naurreservatet Zasavica i Serbien. Till ett kilo ost går det åt 25 liter mjölk, vilket driver upp priset upp-emot 13 000 kronor/kg.
Pule, eller magareci sir, är världens dyraste ost. Osten består av 60% åsnemjölk och 40% getmjölk, och åsnemjölken kommer från de cirka 100 speciella åsnorna i naurreservatet Zasavica i Serbien. Till ett kilo ost går det åt 25 liter mjölk, vilket driver upp priset upp-emot 13 000 kronor/kg.
Sparbanken Skåne och Sveriges Lantbruksuniversitet ska grunda ett kunskapscentrum i Alnarp. Tillsammans satsar de 50 miljoner kronor under fem år för att driva forskning som kan leda till en mer hållbar matproduktion. – Framtiden kommer att ställa nya krav på interaktionen mellan akademi och näringsliv. Som bank befinner vi oss mitt i det samhällsekonomiska kretsloppet och det är avgörande att också vi är engagerade i utvecklingen, säger Helen Göransson, bankchef på Sparbanken Skåne. Planen är att verksamheten ska vara i full gång inför våren.
Sparbanken Skåne och Sveriges Lantbruksuniversitet ska grunda ett kunskapscentrum i Alnarp. Tillsammans satsar de 50 miljoner kronor under fem år för att driva forskning som kan leda till en mer hållbar matproduktion. – Framtiden kommer att ställa nya krav på interaktionen mellan akademi och näringsliv. Som bank befinner vi oss mitt i det samhällsekonomiska kretsloppet och det är avgörande att också vi är engagerade i utvecklingen, säger Helen Göransson, bankchef på Sparbanken Skåne. Planen är att verksamheten ska vara i full gång inför våren.
Sparbanken Skåne och Sveriges Lantbruksuniversitet ska grunda ett kunskapscentrum i Alnarp. Tillsammans satsar de 50 miljoner kronor under fem år för att driva forskning som kan leda till en mer hållbar matproduktion. – Framtiden kommer att ställa nya krav på interaktionen mellan akademi och näringsliv. Som bank befinner vi oss mitt i det samhällsekonomiska kretsloppet och det är avgörande att också vi är engagerade i utvecklingen, säger Helen Göransson, bankchef på Sparbanken Skåne. Planen är att verksamheten ska vara i full gång inför våren.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö