K-Gränd expanderar och satsar på kvällsmeny

Nyöppnat
Juni 2024
K-Gränd expanderar och satsar på kvällsmeny

Fakta

Trion som i dag driver lunchrestaurangen K-Gränd i Helsingborg har gjort det sedan 2017 – nu expanderar de och tar över lokalen bredvid där väskbutiken Made in Italy tidigare har legat. Just nu pågår renovering och flytt av entré till hörnet. I oktober ska den nya satsningen stå klar.
 – Vi bygger ut eftersom vi ständigt har fullt på våra luncher – vi vill ge gästerna mer plats och försöka att inte hamna i fällan att våra gäster känner att det är fullt så man väljer ett annat ställe, säger Victor Magnusson som driver K-Gränd tillsammans med Love Barkeborn och Jimmy Sandquist.
 K-Gränd är i dag 110 kvadratmeter stort och växer i höst med ytterligare 60 kvadratmeter. Trion ser möjlighet att ta emot fler och större sällskap till julborden – och inte minst blir det större uteservering och en satsning på kvällsverksamhet. Men om den är de än så länge hemlighetsfulla.
 – Våra gäster kommer att märka när det är premiär, då blir det nyöppningsgalej, säger Victor Magnusson.

Trion som i dag driver lunchrestaurangen K-Gränd i Helsingborg har gjort det sedan 2017 – nu expanderar de och tar över lokalen bredvid där väskbutiken Made in Italy tidigare har legat. Just nu pågår renovering och flytt av entré till hörnet. I oktober ska den nya satsningen stå klar.
 – Vi bygger ut eftersom vi ständigt har fullt på våra luncher – vi vill ge gästerna mer plats och försöka att inte hamna i fällan att våra gäster känner att det är fullt så man väljer ett annat ställe, säger Victor Magnusson som driver K-Gränd tillsammans med Love Barkeborn och Jimmy Sandquist.
 K-Gränd är i dag 110 kvadratmeter stort och växer i höst med ytterligare 60 kvadratmeter. Trion ser möjlighet att ta emot fler och större sällskap till julborden – och inte minst blir det större uteservering och en satsning på kvällsverksamhet. Men om den är de än så länge hemlighetsfulla.
 – Våra gäster kommer att märka när det är premiär, då blir det nyöppningsgalej, säger Victor Magnusson.

No items found.
No items found.
Dela artiklen

https://www.galoreweekend.se/artikel/k-grand-expanderar-och-satsar-pa-kvallsmeny

Fler artiklar

Läs
Världens största samling cigarrgördlar
Underhållning
Oktober 2022

Världens största samling cigarrgördlar

Alfred Manthe i Langen, Tyskland, har samlat flest cigarrgördlar i världen - 211 104 olika varianter. 1996 donerade han hela sin samling till Tabakmuseum Lorsch.

Världens största samling cigarrgördlar
Underhållning
Oktober 2022

Världens största samling cigarrgördlar

Alfred Manthe i Langen, Tyskland, har samlat flest cigarrgördlar i världen - 211 104 olika varianter. 1996 donerade han hela sin samling till Tabakmuseum Lorsch.

Världens största samling cigarrgördlar
Underhållning
Oktober 2022

Världens största samling cigarrgördlar

Alfred Manthe i Langen, Tyskland, har samlat flest cigarrgördlar i världen - 211 104 olika varianter. 1996 donerade han hela sin samling till Tabakmuseum Lorsch.

Världens största samling cigarrgördlar
Underhållning
Oktober 2022

Världens största samling cigarrgördlar

Alfred Manthe i Langen, Tyskland, har samlat flest cigarrgördlar i världen - 211 104 olika varianter. 1996 donerade han hela sin samling till Tabakmuseum Lorsch.

Läs
Äpplen långt från trädet
Mat & Dryck
Oktober 2022

Äpplen långt från trädet

Äntligen är det högsäsong för våra svenska äpplen. Butikerna flödar av lokala godsaker från Apelträdet och du kan frossa i äppelkaka och hemgjort äppelmos, imponera med en tarte tartin eller trendig cider som du jäst i källaren. Vi är ett äppelland och Skåne står för hela 90 procent av alla odlingarna med Österlens äppelrike och Kullahalvön i täten. Trots att vi har ett fantastiskt utbud av svenska äpplen köper vi faktiskt fler utländska. Även i högsäsong. Visst är det konstigt?

Äpplen långt från trädet
Mat & Dryck
Oktober 2022

Äpplen långt från trädet

Äntligen är det högsäsong för våra svenska äpplen. Butikerna flödar av lokala godsaker från Apelträdet och du kan frossa i äppelkaka och hemgjort äppelmos, imponera med en tarte tartin eller trendig cider som du jäst i källaren. Vi är ett äppelland och Skåne står för hela 90 procent av alla odlingarna med Österlens äppelrike och Kullahalvön i täten. Trots att vi har ett fantastiskt utbud av svenska äpplen köper vi faktiskt fler utländska. Även i högsäsong. Visst är det konstigt?

Äpplen långt från trädet
Mat & Dryck
Oktober 2022

Äpplen långt från trädet

Äntligen är det högsäsong för våra svenska äpplen. Butikerna flödar av lokala godsaker från Apelträdet och du kan frossa i äppelkaka och hemgjort äppelmos, imponera med en tarte tartin eller trendig cider som du jäst i källaren. Vi är ett äppelland och Skåne står för hela 90 procent av alla odlingarna med Österlens äppelrike och Kullahalvön i täten. Trots att vi har ett fantastiskt utbud av svenska äpplen köper vi faktiskt fler utländska. Även i högsäsong. Visst är det konstigt?

Äpplen långt från trädet
Mat & Dryck
Oktober 2022

Äpplen långt från trädet

Äntligen är det högsäsong för våra svenska äpplen. Butikerna flödar av lokala godsaker från Apelträdet och du kan frossa i äppelkaka och hemgjort äppelmos, imponera med en tarte tartin eller trendig cider som du jäst i källaren. Vi är ett äppelland och Skåne står för hela 90 procent av alla odlingarna med Österlens äppelrike och Kullahalvön i täten. Trots att vi har ett fantastiskt utbud av svenska äpplen köper vi faktiskt fler utländska. Även i högsäsong. Visst är det konstigt?

Läs
Välhängd ost
Mat & Dryck
Oktober 2022

Välhängd ost

Caciocavallo Podolico är en ost av mjölk från Podolica-korna i södra Italien. Osten lagras i grottor, hängandes i snören, vilket ger osten en droppform. Osten ska funka bra till lasagne och gratänger, eller bara smält till charkuterier. Osten kan kosta så mycket som 1 000 kr/kilo om den är kraftigt lagrad.

Välhängd ost
Mat & Dryck
Oktober 2022

Välhängd ost

Caciocavallo Podolico är en ost av mjölk från Podolica-korna i södra Italien. Osten lagras i grottor, hängandes i snören, vilket ger osten en droppform. Osten ska funka bra till lasagne och gratänger, eller bara smält till charkuterier. Osten kan kosta så mycket som 1 000 kr/kilo om den är kraftigt lagrad.

Välhängd ost
Mat & Dryck
Oktober 2022

Välhängd ost

Caciocavallo Podolico är en ost av mjölk från Podolica-korna i södra Italien. Osten lagras i grottor, hängandes i snören, vilket ger osten en droppform. Osten ska funka bra till lasagne och gratänger, eller bara smält till charkuterier. Osten kan kosta så mycket som 1 000 kr/kilo om den är kraftigt lagrad.

Välhängd ost
Mat & Dryck
Oktober 2022

Välhängd ost

Caciocavallo Podolico är en ost av mjölk från Podolica-korna i södra Italien. Osten lagras i grottor, hängandes i snören, vilket ger osten en droppform. Osten ska funka bra till lasagne och gratänger, eller bara smält till charkuterier. Osten kan kosta så mycket som 1 000 kr/kilo om den är kraftigt lagrad.

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

info@galoreweekend.se

Copyright , Galore.