Klassisk Oscietra-kaviar (Acipenser gueldenstaedtii) är känd för sin utmärkta äggkvalitet. Denna finkorniga kaviar har en nötig smak med en mild eftersmak som dröjer sig kvar i gommen. Kornens färg varierar från mörkt olivgrön till guldbruna toner. Attilus Klassisk Oscietra-kaviar är Malossol, vilket betyder ”lättsaltad”, med ett saltinnehåll på mindre än 4%.
Klassisk Oscietra-kaviar (Acipenser gueldenstaedtii) är känd för sin utmärkta äggkvalitet. Denna finkorniga kaviar har en nötig smak med en mild eftersmak som dröjer sig kvar i gommen. Kornens färg varierar från mörkt olivgrön till guldbruna toner. Attilus Klassisk Oscietra-kaviar är Malossol, vilket betyder ”lättsaltad”, med ett saltinnehåll på mindre än 4%.
Den 29 oktober 1969 kl 22.30 skickades det första meddelandet i Arpanet, embryot till Internet, men först 20 år senare skapade Tim Berners-Lee World Wide Web som gjorde nätet hanterbart för gemene man. Därför kan vi idag beställa cigarrer från handlare i hela världen och få hem i brevlådan. Gott så!
Den 29 oktober 1969 kl 22.30 skickades det första meddelandet i Arpanet, embryot till Internet, men först 20 år senare skapade Tim Berners-Lee World Wide Web som gjorde nätet hanterbart för gemene man. Därför kan vi idag beställa cigarrer från handlare i hela världen och få hem i brevlådan. Gott så!
Den 29 oktober 1969 kl 22.30 skickades det första meddelandet i Arpanet, embryot till Internet, men först 20 år senare skapade Tim Berners-Lee World Wide Web som gjorde nätet hanterbart för gemene man. Därför kan vi idag beställa cigarrer från handlare i hela världen och få hem i brevlådan. Gott så!
Alfred Manthe i Langen, Tyskland, har samlat flest cigarrgördlar i världen - 211 104 olika varianter. 1996 donerade han hela sin samling till Tabakmuseum Lorsch.
Alfred Manthe i Langen, Tyskland, har samlat flest cigarrgördlar i världen - 211 104 olika varianter. 1996 donerade han hela sin samling till Tabakmuseum Lorsch.
Alfred Manthe i Langen, Tyskland, har samlat flest cigarrgördlar i världen - 211 104 olika varianter. 1996 donerade han hela sin samling till Tabakmuseum Lorsch.
Äntligen är det högsäsong för våra svenska äpplen. Butikerna flödar av lokala godsaker från Apelträdet och du kan frossa i äppelkaka och hemgjort äppelmos, imponera med en tarte tartin eller trendig cider som du jäst i källaren. Vi är ett äppelland och Skåne står för hela 90 procent av alla odlingarna med Österlens äppelrike och Kullahalvön i täten. Trots att vi har ett fantastiskt utbud av svenska äpplen köper vi faktiskt fler utländska. Även i högsäsong. Visst är det konstigt?
Äntligen är det högsäsong för våra svenska äpplen. Butikerna flödar av lokala godsaker från Apelträdet och du kan frossa i äppelkaka och hemgjort äppelmos, imponera med en tarte tartin eller trendig cider som du jäst i källaren. Vi är ett äppelland och Skåne står för hela 90 procent av alla odlingarna med Österlens äppelrike och Kullahalvön i täten. Trots att vi har ett fantastiskt utbud av svenska äpplen köper vi faktiskt fler utländska. Även i högsäsong. Visst är det konstigt?
Äntligen är det högsäsong för våra svenska äpplen. Butikerna flödar av lokala godsaker från Apelträdet och du kan frossa i äppelkaka och hemgjort äppelmos, imponera med en tarte tartin eller trendig cider som du jäst i källaren. Vi är ett äppelland och Skåne står för hela 90 procent av alla odlingarna med Österlens äppelrike och Kullahalvön i täten. Trots att vi har ett fantastiskt utbud av svenska äpplen köper vi faktiskt fler utländska. Även i högsäsong. Visst är det konstigt?
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö