I slutet av maj öppnar nagelsalong Kayla Beauty på Triangeln, på andra våningen bredvid XXL. Det blir kedjans femte etablering, sedan tidigare finns man i såväl Höllviken och Lund som på Mobilia och Emporia i Malmö. På salongen på Triangeln blir det fokus på naglar och fotvård.
– Vi satsar på inredningen, att det ska vara fräscht och kunnig personal, säger delägare Camilla Lien.
Att de öppnar i ytterligare ett köpcentrum är ingen slump.
– Det har funkat bra, köpcentrum har många drop in-kunder och nu på Triangeln kommer vi ha öppningserbjudande med 20 procents rabatt.
I slutet av maj öppnar nagelsalong Kayla Beauty på Triangeln, på andra våningen bredvid XXL. Det blir kedjans femte etablering, sedan tidigare finns man i såväl Höllviken och Lund som på Mobilia och Emporia i Malmö. På salongen på Triangeln blir det fokus på naglar och fotvård.
– Vi satsar på inredningen, att det ska vara fräscht och kunnig personal, säger delägare Camilla Lien.
Att de öppnar i ytterligare ett köpcentrum är ingen slump.
– Det har funkat bra, köpcentrum har många drop in-kunder och nu på Triangeln kommer vi ha öppningserbjudande med 20 procents rabatt.
Robin Astenius är ung men har redan hunnit med att arbeta runtom i Sverige, bland annat som sous chef på Noot Nordik Kitchen. Numera är han köksmästare på populära Isabelle Restaurang på Teatergatan.
Robin Astenius är ung men har redan hunnit med att arbeta runtom i Sverige, bland annat som sous chef på Noot Nordik Kitchen. Numera är han köksmästare på populära Isabelle Restaurang på Teatergatan.
Robin Astenius är ung men har redan hunnit med att arbeta runtom i Sverige, bland annat som sous chef på Noot Nordik Kitchen. Numera är han köksmästare på populära Isabelle Restaurang på Teatergatan.
Rasmus Johansen har en gedigen bakgrund från flera restauranger i Malmö, han har tävlat i Årets Ekokock och varit köksmästare på bland annat Malmö Live och MJ’S. Numera basar han i köket på Folk, Mat och Möten.
Rasmus Johansen har en gedigen bakgrund från flera restauranger i Malmö, han har tävlat i Årets Ekokock och varit köksmästare på bland annat Malmö Live och MJ’S. Numera basar han i köket på Folk, Mat och Möten.
Rasmus Johansen har en gedigen bakgrund från flera restauranger i Malmö, han har tävlat i Årets Ekokock och varit köksmästare på bland annat Malmö Live och MJ’S. Numera basar han i köket på Folk, Mat och Möten.
’Nduja är en kryddig, bredbar fläskkorv från regionen Kalabrien i södra Italien. Den liknar sobrassada från Balearerna i Spanien, och är löst baserad på den franska andouille. Det är Kalabriens bidrag till de många typerna av italiensk salami, och kommer från området kring den lilla kalabriska staden Spilinga.
’Nduja är en kryddig, bredbar fläskkorv från regionen Kalabrien i södra Italien. Den liknar sobrassada från Balearerna i Spanien, och är löst baserad på den franska andouille. Det är Kalabriens bidrag till de många typerna av italiensk salami, och kommer från området kring den lilla kalabriska staden Spilinga.
’Nduja är en kryddig, bredbar fläskkorv från regionen Kalabrien i södra Italien. Den liknar sobrassada från Balearerna i Spanien, och är löst baserad på den franska andouille. Det är Kalabriens bidrag till de många typerna av italiensk salami, och kommer från området kring den lilla kalabriska staden Spilinga.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö