Förra året öppnade den Napolitanska pizzerian L’Acquafarina på Djupadal. Nu, ett år senare, expanderar de och drar igång ännu en restaurang, denna gång i Limhamns sjöstad med adress Geijersgatan. Ägarna Johan Guttman och Sido Bekchar säger att konceptet är enkelt: Napolitansk pizza med ett glas vin eller öl till maten. De har också skapat en delidisk som nu kommer finnas på båda restaurangerna. Lite längre fram kommer även lunch serveras.
- Vi är väldigt tacksamma över hur vårt första år har gått. På det nya stället kommer det vara lite mer trafik runt restaurangen vilket känns kul, området är nybyggt och det finns ett naturligt flöde av människor. Idag ligger vi i ett villaområde vilket gör det lite lugnare, men kanske också lite mer familjärt, säger Johan Guttman och Sido Bekchar.
Förra året öppnade den Napolitanska pizzerian L’Acquafarina på Djupadal. Nu, ett år senare, expanderar de och drar igång ännu en restaurang, denna gång i Limhamns sjöstad med adress Geijersgatan. Ägarna Johan Guttman och Sido Bekchar säger att konceptet är enkelt: Napolitansk pizza med ett glas vin eller öl till maten. De har också skapat en delidisk som nu kommer finnas på båda restaurangerna. Lite längre fram kommer även lunch serveras.
- Vi är väldigt tacksamma över hur vårt första år har gått. På det nya stället kommer det vara lite mer trafik runt restaurangen vilket känns kul, området är nybyggt och det finns ett naturligt flöde av människor. Idag ligger vi i ett villaområde vilket gör det lite lugnare, men kanske också lite mer familjärt, säger Johan Guttman och Sido Bekchar.
Den mörkgröna kaprisen är knoppar from kaprisbusken som plockas omogna, och därefter läggs in tillsammans med vinäger och salt. Kaprisen får med det en smakkaraktär av behaglig bitterhet tillsammans med syrlighet. Ett klassiskt tillbehör och krydda som gör sig väl till bland annat schnitzel och råbiff.
Den mörkgröna kaprisen är knoppar from kaprisbusken som plockas omogna, och därefter läggs in tillsammans med vinäger och salt. Kaprisen får med det en smakkaraktär av behaglig bitterhet tillsammans med syrlighet. Ett klassiskt tillbehör och krydda som gör sig väl till bland annat schnitzel och råbiff.
Den mörkgröna kaprisen är knoppar from kaprisbusken som plockas omogna, och därefter läggs in tillsammans med vinäger och salt. Kaprisen får med det en smakkaraktär av behaglig bitterhet tillsammans med syrlighet. Ett klassiskt tillbehör och krydda som gör sig väl till bland annat schnitzel och råbiff.
Liebherr tillverkar vitvaror och vinkylar, men även en cigarr”kyl”. Humidoren ZKes 453 förvara dina älsklingar mellan 16 och 20° celcius och 68% till 75% luftfuktighet. Kostar strax under trettio tusen på elgiganten.
Liebherr tillverkar vitvaror och vinkylar, men även en cigarr”kyl”. Humidoren ZKes 453 förvara dina älsklingar mellan 16 och 20° celcius och 68% till 75% luftfuktighet. Kostar strax under trettio tusen på elgiganten.
Liebherr tillverkar vitvaror och vinkylar, men även en cigarr”kyl”. Humidoren ZKes 453 förvara dina älsklingar mellan 16 och 20° celcius och 68% till 75% luftfuktighet. Kostar strax under trettio tusen på elgiganten.
Att kalla Wengers rekordkniv cigarrsnoppare kanske är en stretch, men denna galna fickkniv har hela 87 olika verktyg med totlat 141 olika funtioner. Däribland cigarrsnoppare. Rekordet noterades 2007 i Schweiz.
Att kalla Wengers rekordkniv cigarrsnoppare kanske är en stretch, men denna galna fickkniv har hela 87 olika verktyg med totlat 141 olika funtioner. Däribland cigarrsnoppare. Rekordet noterades 2007 i Schweiz.
Att kalla Wengers rekordkniv cigarrsnoppare kanske är en stretch, men denna galna fickkniv har hela 87 olika verktyg med totlat 141 olika funtioner. Däribland cigarrsnoppare. Rekordet noterades 2007 i Schweiz.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö