Logistikbygge på Stora Bernstorp

Byggnytt
Juni 2024
Logistikbygge på Stora Bernstorp

Fakta

Vad 23 000 kvadratmeter lager, logistik och kontor
Var Stora Bernstorp, Burlöv
Status Planerat nybygge

En ny lager- och logistikanläggning ska byggas på Staffanstorpsvägen i Stora Bernstorp, där Malmö gränsar till Burlöv.
 Här planeras totalt 23 000 kvadratmeter flexibel yta för lager, logistik och kontor som kan delas av upp till tre olika verksamheter. Frihöjden blir nära tolv meter.
 Byggnaden får sedumtak och solceller, och dessutom kan parkeringen utrustas med laddningsmöjligheter för elbilar.

En ny lager- och logistikanläggning ska byggas på Staffanstorpsvägen i Stora Bernstorp, där Malmö gränsar till Burlöv.
 Här planeras totalt 23 000 kvadratmeter flexibel yta för lager, logistik och kontor som kan delas av upp till tre olika verksamheter. Frihöjden blir nära tolv meter.
 Byggnaden får sedumtak och solceller, och dessutom kan parkeringen utrustas med laddningsmöjligheter för elbilar.

No items found.
No items found.
Dela artiklen

https://www.galoreweekend.se/artikel/logistikbygge-pa-stora-bernstorp

Fler artiklar

Läs
Tryffel
Mat & Dryck
December 2022

Tryffel

Tryffel finns som vit (Tuber magnatum), även kallad Albatryffel eller Piemontesertryffel, men även som svart (Tuber melanosporum). Tryffeln, som liknar svampen i dess näringskomposition, är vanligtvis ganska rik på mineraler och vitaminer. Som mineraler har det kalium, fosfor, jod, selen, järn, kalcium, magnesium och svavel samt C-vitamin. Den har fibrer och vegetabiliska proteiner, och har låg fetthalt och är fri från kolesterol. Tryffel trivs i kalkrik jord och växer ofta i anslutning till ek eller hassel.

Tryffel
Mat & Dryck
December 2022

Tryffel

Tryffel finns som vit (Tuber magnatum), även kallad Albatryffel eller Piemontesertryffel, men även som svart (Tuber melanosporum). Tryffeln, som liknar svampen i dess näringskomposition, är vanligtvis ganska rik på mineraler och vitaminer. Som mineraler har det kalium, fosfor, jod, selen, järn, kalcium, magnesium och svavel samt C-vitamin. Den har fibrer och vegetabiliska proteiner, och har låg fetthalt och är fri från kolesterol. Tryffel trivs i kalkrik jord och växer ofta i anslutning till ek eller hassel.

Tryffel
Mat & Dryck
December 2022

Tryffel

Tryffel finns som vit (Tuber magnatum), även kallad Albatryffel eller Piemontesertryffel, men även som svart (Tuber melanosporum). Tryffeln, som liknar svampen i dess näringskomposition, är vanligtvis ganska rik på mineraler och vitaminer. Som mineraler har det kalium, fosfor, jod, selen, järn, kalcium, magnesium och svavel samt C-vitamin. Den har fibrer och vegetabiliska proteiner, och har låg fetthalt och är fri från kolesterol. Tryffel trivs i kalkrik jord och växer ofta i anslutning till ek eller hassel.

Tryffel
Mat & Dryck
December 2022

Tryffel

Tryffel finns som vit (Tuber magnatum), även kallad Albatryffel eller Piemontesertryffel, men även som svart (Tuber melanosporum). Tryffeln, som liknar svampen i dess näringskomposition, är vanligtvis ganska rik på mineraler och vitaminer. Som mineraler har det kalium, fosfor, jod, selen, järn, kalcium, magnesium och svavel samt C-vitamin. Den har fibrer och vegetabiliska proteiner, och har låg fetthalt och är fri från kolesterol. Tryffel trivs i kalkrik jord och växer ofta i anslutning till ek eller hassel.

Läs
Boeuf Bourguignon på svensk oxkind
Mat & Dryck
December 2022

Boeuf Bourguignon på svensk oxkind

Douglas är ny Headchef för Göteborgsfamiljens restauranger på Skanstorget, bland andra Skanshof. Douglas startade som lärling under Bengt Sjöström och Leif Mannerström på Sjömagasinet. Som medlem i Culinary team Gothenburg west har han ett VM-guld, tre VM-silver och 4 OS-silver. Här visar Douglas hur man lagar Boeuf Bourguignon på svensk oxkind, tryffelpuré, rökt sidfläsk, höstsvamp, picklad och karamelliserad lök hemma.

Boeuf Bourguignon på svensk oxkind
Mat & Dryck
December 2022

Boeuf Bourguignon på svensk oxkind

Douglas är ny Headchef för Göteborgsfamiljens restauranger på Skanstorget, bland andra Skanshof. Douglas startade som lärling under Bengt Sjöström och Leif Mannerström på Sjömagasinet. Som medlem i Culinary team Gothenburg west har han ett VM-guld, tre VM-silver och 4 OS-silver. Här visar Douglas hur man lagar Boeuf Bourguignon på svensk oxkind, tryffelpuré, rökt sidfläsk, höstsvamp, picklad och karamelliserad lök hemma.

Boeuf Bourguignon på svensk oxkind
Mat & Dryck
December 2022

Boeuf Bourguignon på svensk oxkind

Douglas är ny Headchef för Göteborgsfamiljens restauranger på Skanstorget, bland andra Skanshof. Douglas startade som lärling under Bengt Sjöström och Leif Mannerström på Sjömagasinet. Som medlem i Culinary team Gothenburg west har han ett VM-guld, tre VM-silver och 4 OS-silver. Här visar Douglas hur man lagar Boeuf Bourguignon på svensk oxkind, tryffelpuré, rökt sidfläsk, höstsvamp, picklad och karamelliserad lök hemma.

Boeuf Bourguignon på svensk oxkind
Mat & Dryck
December 2022

Boeuf Bourguignon på svensk oxkind

Douglas är ny Headchef för Göteborgsfamiljens restauranger på Skanstorget, bland andra Skanshof. Douglas startade som lärling under Bengt Sjöström och Leif Mannerström på Sjömagasinet. Som medlem i Culinary team Gothenburg west har han ett VM-guld, tre VM-silver och 4 OS-silver. Här visar Douglas hur man lagar Boeuf Bourguignon på svensk oxkind, tryffelpuré, rökt sidfläsk, höstsvamp, picklad och karamelliserad lök hemma.

Läs
Kaviar
Mat & Dryck
December 2022

Kaviar

Klassisk Oscietra-kaviar (Acipenser gueldenstaedtii) är känd för sin utmärkta äggkvalitet. Denna finkorniga kaviar har en nötig smak med en mild eftersmak som dröjer sig kvar i gommen. Kornens färg varierar från mörkt olivgrön till guldbruna toner. Attilus Klassisk Oscietra-kaviar är Malossol, vilket betyder ”lättsaltad”, med ett saltinnehåll på mindre än 4%.

Kaviar
Mat & Dryck
December 2022

Kaviar

Klassisk Oscietra-kaviar (Acipenser gueldenstaedtii) är känd för sin utmärkta äggkvalitet. Denna finkorniga kaviar har en nötig smak med en mild eftersmak som dröjer sig kvar i gommen. Kornens färg varierar från mörkt olivgrön till guldbruna toner. Attilus Klassisk Oscietra-kaviar är Malossol, vilket betyder ”lättsaltad”, med ett saltinnehåll på mindre än 4%.

Kaviar
Mat & Dryck
December 2022

Kaviar

Klassisk Oscietra-kaviar (Acipenser gueldenstaedtii) är känd för sin utmärkta äggkvalitet. Denna finkorniga kaviar har en nötig smak med en mild eftersmak som dröjer sig kvar i gommen. Kornens färg varierar från mörkt olivgrön till guldbruna toner. Attilus Klassisk Oscietra-kaviar är Malossol, vilket betyder ”lättsaltad”, med ett saltinnehåll på mindre än 4%.

Kaviar
Mat & Dryck
December 2022

Kaviar

Klassisk Oscietra-kaviar (Acipenser gueldenstaedtii) är känd för sin utmärkta äggkvalitet. Denna finkorniga kaviar har en nötig smak med en mild eftersmak som dröjer sig kvar i gommen. Kornens färg varierar från mörkt olivgrön till guldbruna toner. Attilus Klassisk Oscietra-kaviar är Malossol, vilket betyder ”lättsaltad”, med ett saltinnehåll på mindre än 4%.

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

info@galoreweekend.se

Copyright , Galore.