För första gången har Mexiko en egen Michelinguide och hela 18 restauranger fick stjärnor, 2 st 2-stjärniga och 16 st 1-stjärniga. Quintonil och Pujol (på bild) fick vardera 2 och de enstjärniga är Em, Esquina, Común, Rosetta, Sud 777, Taquería El Califa de León, Animalón, Conchas de Piedra, Damiana, Cocina de Autor Los Cabos, KOLI Cocina de Origen, Pangea, Los Danzantes Oaxaca, Levadura de Olla Restaurante, Cocina de Autor Riviera Maya, Le Chique, och HA’.
För första gången har Mexiko en egen Michelinguide och hela 18 restauranger fick stjärnor, 2 st 2-stjärniga och 16 st 1-stjärniga. Quintonil och Pujol (på bild) fick vardera 2 och de enstjärniga är Em, Esquina, Común, Rosetta, Sud 777, Taquería El Califa de León, Animalón, Conchas de Piedra, Damiana, Cocina de Autor Los Cabos, KOLI Cocina de Origen, Pangea, Los Danzantes Oaxaca, Levadura de Olla Restaurante, Cocina de Autor Riviera Maya, Le Chique, och HA’.
Rasmus Johansen har en gedigen bakgrund från flera restauranger i Malmö, han har tävlat i Årets Ekokock och varit köksmästare på bland annat Malmö Live och MJ’S. Numera basar han i köket på Folk, Mat och Möten.
Rasmus Johansen har en gedigen bakgrund från flera restauranger i Malmö, han har tävlat i Årets Ekokock och varit köksmästare på bland annat Malmö Live och MJ’S. Numera basar han i köket på Folk, Mat och Möten.
Rasmus Johansen har en gedigen bakgrund från flera restauranger i Malmö, han har tävlat i Årets Ekokock och varit köksmästare på bland annat Malmö Live och MJ’S. Numera basar han i köket på Folk, Mat och Möten.
’Nduja är en kryddig, bredbar fläskkorv från regionen Kalabrien i södra Italien. Den liknar sobrassada från Balearerna i Spanien, och är löst baserad på den franska andouille. Det är Kalabriens bidrag till de många typerna av italiensk salami, och kommer från området kring den lilla kalabriska staden Spilinga.
’Nduja är en kryddig, bredbar fläskkorv från regionen Kalabrien i södra Italien. Den liknar sobrassada från Balearerna i Spanien, och är löst baserad på den franska andouille. Det är Kalabriens bidrag till de många typerna av italiensk salami, och kommer från området kring den lilla kalabriska staden Spilinga.
’Nduja är en kryddig, bredbar fläskkorv från regionen Kalabrien i södra Italien. Den liknar sobrassada från Balearerna i Spanien, och är löst baserad på den franska andouille. Det är Kalabriens bidrag till de många typerna av italiensk salami, och kommer från området kring den lilla kalabriska staden Spilinga.
Med några favoritcigarrer och boxen "Plantation Experience" från bolaget (nr 11426, 499 kr) kan du anordna en egen pairing hemma. Vi på redaktionen har provat detta (flera gånger för säkerhets skull) och en liten spoiler är att tre av dem funkar riktigt bra, upptäck själva.
Med några favoritcigarrer och boxen "Plantation Experience" från bolaget (nr 11426, 499 kr) kan du anordna en egen pairing hemma. Vi på redaktionen har provat detta (flera gånger för säkerhets skull) och en liten spoiler är att tre av dem funkar riktigt bra, upptäck själva.
Med några favoritcigarrer och boxen "Plantation Experience" från bolaget (nr 11426, 499 kr) kan du anordna en egen pairing hemma. Vi på redaktionen har provat detta (flera gånger för säkerhets skull) och en liten spoiler är att tre av dem funkar riktigt bra, upptäck själva.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö