Noi Pizza öppnar en tredje restaurang

Nyöppnat
Oktober 2023
Noi Pizza öppnar en tredje restaurang

Fakta

Noi’s resa började för drygt två år sedan med en hål-i väggen pizzeria i Bulltofta, och i vintras utökade man till Malmö Saluhall. Nu drar en tredje satsning igång på Erikslust.
 – Vi märker att hajpen håller i sig och intresset verkar inte dala även fast vi hållit öppet i mer än två år. För många som bor i stan ligger Bulltofta lite långt bort för att hämta hem sin pizza så vi fångar in en stor ny stor kundkrets nu, säger Rolando Modica.
 Menyn ändras från vecka till vecka, med undantag för tre favoriter som alltid ligger kvar fast på menyn. På Noi i Malmö Saluhall har man en fast pizzameny och bordsservering. På Erikslust tar man Bulltofta-konceptet rakt av, med tyngdpunkten på take away.
 – Hela idén går ut på att göra napolitanska pizzor med äkta San Marzano-tomater från Napoli som skapar en oslagbar sötma. Förarbetet är inte heller att förringa, degen jäser i 72 timmar och majoriteten av våra produkter och råvaror kommer från Italien. Det ska vara en extraordinär upplevelse att besöka oss, säger Rolando Modica.

Noi’s resa började för drygt två år sedan med en hål-i väggen pizzeria i Bulltofta, och i vintras utökade man till Malmö Saluhall. Nu drar en tredje satsning igång på Erikslust.
 – Vi märker att hajpen håller i sig och intresset verkar inte dala även fast vi hållit öppet i mer än två år. För många som bor i stan ligger Bulltofta lite långt bort för att hämta hem sin pizza så vi fångar in en stor ny stor kundkrets nu, säger Rolando Modica.
 Menyn ändras från vecka till vecka, med undantag för tre favoriter som alltid ligger kvar fast på menyn. På Noi i Malmö Saluhall har man en fast pizzameny och bordsservering. På Erikslust tar man Bulltofta-konceptet rakt av, med tyngdpunkten på take away.
 – Hela idén går ut på att göra napolitanska pizzor med äkta San Marzano-tomater från Napoli som skapar en oslagbar sötma. Förarbetet är inte heller att förringa, degen jäser i 72 timmar och majoriteten av våra produkter och råvaror kommer från Italien. Det ska vara en extraordinär upplevelse att besöka oss, säger Rolando Modica.

No items found.
No items found.
Dela artiklen

https://www.galoreweekend.se/artikel/noi-pizza-oppnar-en-tredje-restaurang

Fler artiklar

Läs
Novo gör rekordförvärv av USA-bolag
Näringsliv
April 2024

Novo gör rekordförvärv av USA-bolag

Novo-koncernens förvärv av Catalent, ett amerikanskt läkemedelsföretag, är ”det största uppköpet i Danmarks historia”. Det skriver Børsen efter att affären tillkännagavs i februari. Enligt News Öresund sker uppköpet i två steg. Novo Holdings köper Catalent för motsvarande 114 miljarder danska kronor. Utöver det säljs tre av Catalents fabriker – i Italien, Belgien och USA – till Novo Nordisk för motsvarande 76 miljarder danska kronor. Bolagets produktion har ökat i takt med att försäljningen av viktminsknings- och diabetesmedicinerna Wegovy och Ozempic har skjutit i höjden.

Novo gör rekordförvärv av USA-bolag
Näringsliv
April 2024

Novo gör rekordförvärv av USA-bolag

Novo-koncernens förvärv av Catalent, ett amerikanskt läkemedelsföretag, är ”det största uppköpet i Danmarks historia”. Det skriver Børsen efter att affären tillkännagavs i februari. Enligt News Öresund sker uppköpet i två steg. Novo Holdings köper Catalent för motsvarande 114 miljarder danska kronor. Utöver det säljs tre av Catalents fabriker – i Italien, Belgien och USA – till Novo Nordisk för motsvarande 76 miljarder danska kronor. Bolagets produktion har ökat i takt med att försäljningen av viktminsknings- och diabetesmedicinerna Wegovy och Ozempic har skjutit i höjden.

Novo gör rekordförvärv av USA-bolag
Näringsliv
April 2024

Novo gör rekordförvärv av USA-bolag

Novo-koncernens förvärv av Catalent, ett amerikanskt läkemedelsföretag, är ”det största uppköpet i Danmarks historia”. Det skriver Børsen efter att affären tillkännagavs i februari. Enligt News Öresund sker uppköpet i två steg. Novo Holdings köper Catalent för motsvarande 114 miljarder danska kronor. Utöver det säljs tre av Catalents fabriker – i Italien, Belgien och USA – till Novo Nordisk för motsvarande 76 miljarder danska kronor. Bolagets produktion har ökat i takt med att försäljningen av viktminsknings- och diabetesmedicinerna Wegovy och Ozempic har skjutit i höjden.

Novo gör rekordförvärv av USA-bolag
Näringsliv
April 2024

Novo gör rekordförvärv av USA-bolag

Novo-koncernens förvärv av Catalent, ett amerikanskt läkemedelsföretag, är ”det största uppköpet i Danmarks historia”. Det skriver Børsen efter att affären tillkännagavs i februari. Enligt News Öresund sker uppköpet i två steg. Novo Holdings köper Catalent för motsvarande 114 miljarder danska kronor. Utöver det säljs tre av Catalents fabriker – i Italien, Belgien och USA – till Novo Nordisk för motsvarande 76 miljarder danska kronor. Bolagets produktion har ökat i takt med att försäljningen av viktminsknings- och diabetesmedicinerna Wegovy och Ozempic har skjutit i höjden.

Läs
Helsingborg satsar på innovationsdistrikt
Näringsliv
April 2024

Helsingborg satsar på innovationsdistrikt

Helsingborg har fått ett nytt center för innovation, Parken, som ska bli en mötesplats för stad, näringsliv och akademi. “Innovationsdistrikt är ett relativt nytt fenomen som håller på etableras runt om i Europa”. Parken ligger i den nya stadsdelen Oceanhamnen, som har omkring 300 aktörer i området. – Staden är aktiv och bidrar till innovationssamverkan och tillväxt. Ett sätt vi gör det på är genom att agera testbädd för nya välfärdslösningar, säger Lisa Olsson, ansvarig för Parken.

Helsingborg satsar på innovationsdistrikt
Näringsliv
April 2024

Helsingborg satsar på innovationsdistrikt

Helsingborg har fått ett nytt center för innovation, Parken, som ska bli en mötesplats för stad, näringsliv och akademi. “Innovationsdistrikt är ett relativt nytt fenomen som håller på etableras runt om i Europa”. Parken ligger i den nya stadsdelen Oceanhamnen, som har omkring 300 aktörer i området. – Staden är aktiv och bidrar till innovationssamverkan och tillväxt. Ett sätt vi gör det på är genom att agera testbädd för nya välfärdslösningar, säger Lisa Olsson, ansvarig för Parken.

Helsingborg satsar på innovationsdistrikt
Näringsliv
April 2024

Helsingborg satsar på innovationsdistrikt

Helsingborg har fått ett nytt center för innovation, Parken, som ska bli en mötesplats för stad, näringsliv och akademi. “Innovationsdistrikt är ett relativt nytt fenomen som håller på etableras runt om i Europa”. Parken ligger i den nya stadsdelen Oceanhamnen, som har omkring 300 aktörer i området. – Staden är aktiv och bidrar till innovationssamverkan och tillväxt. Ett sätt vi gör det på är genom att agera testbädd för nya välfärdslösningar, säger Lisa Olsson, ansvarig för Parken.

Helsingborg satsar på innovationsdistrikt
Näringsliv
April 2024

Helsingborg satsar på innovationsdistrikt

Helsingborg har fått ett nytt center för innovation, Parken, som ska bli en mötesplats för stad, näringsliv och akademi. “Innovationsdistrikt är ett relativt nytt fenomen som håller på etableras runt om i Europa”. Parken ligger i den nya stadsdelen Oceanhamnen, som har omkring 300 aktörer i området. – Staden är aktiv och bidrar till innovationssamverkan och tillväxt. Ett sätt vi gör det på är genom att agera testbädd för nya välfärdslösningar, säger Lisa Olsson, ansvarig för Parken.

Läs
Kontrast Ghee by the Sea satsar större
Nyöppnat
April 2024

Kontrast Ghee by the Sea satsar större

Den indiska restaurangen Kontrasts Västra hamnen-koncept Ghee by the Sea tar före sommaren över Salt & Bryggas gamla lokaler på Sundspromenaden. Vespa har de senaste åren huserat i lokalen, men sedan deras flytt förra året har den stått tom. Kontrasts ägare Roger Persson inväntar fortfarande en del tillstånd, men hoppas kunna öppna i maj eller juni – då med en del förändringar i menyn. Framför allt var det ett större kök som lockade med grannlokalen. – Det blir också lite trevligare utsikt än här, säger han när vi når honom över telefon.

Kontrast Ghee by the Sea satsar större
Nyöppnat
April 2024

Kontrast Ghee by the Sea satsar större

Den indiska restaurangen Kontrasts Västra hamnen-koncept Ghee by the Sea tar före sommaren över Salt & Bryggas gamla lokaler på Sundspromenaden. Vespa har de senaste åren huserat i lokalen, men sedan deras flytt förra året har den stått tom. Kontrasts ägare Roger Persson inväntar fortfarande en del tillstånd, men hoppas kunna öppna i maj eller juni – då med en del förändringar i menyn. Framför allt var det ett större kök som lockade med grannlokalen. – Det blir också lite trevligare utsikt än här, säger han när vi når honom över telefon.

Kontrast Ghee by the Sea satsar större
Nyöppnat
April 2024

Kontrast Ghee by the Sea satsar större

Den indiska restaurangen Kontrasts Västra hamnen-koncept Ghee by the Sea tar före sommaren över Salt & Bryggas gamla lokaler på Sundspromenaden. Vespa har de senaste åren huserat i lokalen, men sedan deras flytt förra året har den stått tom. Kontrasts ägare Roger Persson inväntar fortfarande en del tillstånd, men hoppas kunna öppna i maj eller juni – då med en del förändringar i menyn. Framför allt var det ett större kök som lockade med grannlokalen. – Det blir också lite trevligare utsikt än här, säger han när vi når honom över telefon.

Kontrast Ghee by the Sea satsar större
Nyöppnat
April 2024

Kontrast Ghee by the Sea satsar större

Den indiska restaurangen Kontrasts Västra hamnen-koncept Ghee by the Sea tar före sommaren över Salt & Bryggas gamla lokaler på Sundspromenaden. Vespa har de senaste åren huserat i lokalen, men sedan deras flytt förra året har den stått tom. Kontrasts ägare Roger Persson inväntar fortfarande en del tillstånd, men hoppas kunna öppna i maj eller juni – då med en del förändringar i menyn. Framför allt var det ett större kök som lockade med grannlokalen. – Det blir också lite trevligare utsikt än här, säger han när vi når honom över telefon.

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

info@galoreweekend.se

Copyright , Galore.