Noi Pizza öppnar en tredje restaurang

Nyöppnat
Oktober 2023
Noi Pizza öppnar en tredje restaurang

Fakta

Noi’s resa började för drygt två år sedan med en hål-i väggen pizzeria i Bulltofta, och i vintras utökade man till Malmö Saluhall. Nu drar en tredje satsning igång på Erikslust.
 – Vi märker att hajpen håller i sig och intresset verkar inte dala även fast vi hållit öppet i mer än två år. För många som bor i stan ligger Bulltofta lite långt bort för att hämta hem sin pizza så vi fångar in en stor ny stor kundkrets nu, säger Rolando Modica.
 Menyn ändras från vecka till vecka, med undantag för tre favoriter som alltid ligger kvar fast på menyn. På Noi i Malmö Saluhall har man en fast pizzameny och bordsservering. På Erikslust tar man Bulltofta-konceptet rakt av, med tyngdpunkten på take away.
 – Hela idén går ut på att göra napolitanska pizzor med äkta San Marzano-tomater från Napoli som skapar en oslagbar sötma. Förarbetet är inte heller att förringa, degen jäser i 72 timmar och majoriteten av våra produkter och råvaror kommer från Italien. Det ska vara en extraordinär upplevelse att besöka oss, säger Rolando Modica.

Noi’s resa började för drygt två år sedan med en hål-i väggen pizzeria i Bulltofta, och i vintras utökade man till Malmö Saluhall. Nu drar en tredje satsning igång på Erikslust.
 – Vi märker att hajpen håller i sig och intresset verkar inte dala även fast vi hållit öppet i mer än två år. För många som bor i stan ligger Bulltofta lite långt bort för att hämta hem sin pizza så vi fångar in en stor ny stor kundkrets nu, säger Rolando Modica.
 Menyn ändras från vecka till vecka, med undantag för tre favoriter som alltid ligger kvar fast på menyn. På Noi i Malmö Saluhall har man en fast pizzameny och bordsservering. På Erikslust tar man Bulltofta-konceptet rakt av, med tyngdpunkten på take away.
 – Hela idén går ut på att göra napolitanska pizzor med äkta San Marzano-tomater från Napoli som skapar en oslagbar sötma. Förarbetet är inte heller att förringa, degen jäser i 72 timmar och majoriteten av våra produkter och råvaror kommer från Italien. Det ska vara en extraordinär upplevelse att besöka oss, säger Rolando Modica.

No items found.
No items found.
Dela artiklen

https://www.galoreweekend.se/artikel/noi-pizza-oppnar-en-tredje-restaurang

Fler artiklar

Läs
Smakupplevelse till den som har allt
Mat & Dryck
April 2023

Smakupplevelse till den som har allt

Chokladaskar i alla ära, men vill man överraska kanske Brook37s presentask the Ambrosia Collection är vägen. För snudd på tusenlappen får man 4 olika te-upplevelser, till exempel Chocolate Hangover med smak av choklad och ingefära som ska vara bra att starta dagen med, oavsett vad du gjorde igår.

Smakupplevelse till den som har allt
Mat & Dryck
April 2023

Smakupplevelse till den som har allt

Chokladaskar i alla ära, men vill man överraska kanske Brook37s presentask the Ambrosia Collection är vägen. För snudd på tusenlappen får man 4 olika te-upplevelser, till exempel Chocolate Hangover med smak av choklad och ingefära som ska vara bra att starta dagen med, oavsett vad du gjorde igår.

Smakupplevelse till den som har allt
Mat & Dryck
April 2023

Smakupplevelse till den som har allt

Chokladaskar i alla ära, men vill man överraska kanske Brook37s presentask the Ambrosia Collection är vägen. För snudd på tusenlappen får man 4 olika te-upplevelser, till exempel Chocolate Hangover med smak av choklad och ingefära som ska vara bra att starta dagen med, oavsett vad du gjorde igår.

Smakupplevelse till den som har allt
Mat & Dryck
April 2023

Smakupplevelse till den som har allt

Chokladaskar i alla ära, men vill man överraska kanske Brook37s presentask the Ambrosia Collection är vägen. För snudd på tusenlappen får man 4 olika te-upplevelser, till exempel Chocolate Hangover med smak av choklad och ingefära som ska vara bra att starta dagen med, oavsett vad du gjorde igår.

Läs
Surare än surströmming
Mat & Dryck
Maj 2023

Surare än surströmming

Om du älskar surströmming kan isländska Hákarl vara det ultimata styrketestet. Grönlandshajen (Håkäring) lever i iskalla vatten och har giftitig trimetylaminoxid i köttet som gör den farlig att äta om man inte fermenterar och torkar den. Den färdiga fisken äts i tärningar med tandpetare.

Surare än surströmming
Mat & Dryck
Maj 2023

Surare än surströmming

Om du älskar surströmming kan isländska Hákarl vara det ultimata styrketestet. Grönlandshajen (Håkäring) lever i iskalla vatten och har giftitig trimetylaminoxid i köttet som gör den farlig att äta om man inte fermenterar och torkar den. Den färdiga fisken äts i tärningar med tandpetare.

Surare än surströmming
Mat & Dryck
Maj 2023

Surare än surströmming

Om du älskar surströmming kan isländska Hákarl vara det ultimata styrketestet. Grönlandshajen (Håkäring) lever i iskalla vatten och har giftitig trimetylaminoxid i köttet som gör den farlig att äta om man inte fermenterar och torkar den. Den färdiga fisken äts i tärningar med tandpetare.

Surare än surströmming
Mat & Dryck
Maj 2023

Surare än surströmming

Om du älskar surströmming kan isländska Hákarl vara det ultimata styrketestet. Grönlandshajen (Håkäring) lever i iskalla vatten och har giftitig trimetylaminoxid i köttet som gör den farlig att äta om man inte fermenterar och torkar den. Den färdiga fisken äts i tärningar med tandpetare.

Läs
Direkt från lägerelden
Mat & Dryck
Juni 2023

Direkt från lägerelden

Smaksatt whiskey dyker upp regelbundet och en nyhet vi sannolikt inte får till Systembolaget är Hotel Tangos ’Shmallow Toasted Marshmallow Bourbon. Sägs smaka lite rökig, karamelliserat socker och kamratskap kring lägerelden. Låter spännande...

Direkt från lägerelden
Mat & Dryck
Juni 2023

Direkt från lägerelden

Smaksatt whiskey dyker upp regelbundet och en nyhet vi sannolikt inte får till Systembolaget är Hotel Tangos ’Shmallow Toasted Marshmallow Bourbon. Sägs smaka lite rökig, karamelliserat socker och kamratskap kring lägerelden. Låter spännande...

Direkt från lägerelden
Mat & Dryck
Juni 2023

Direkt från lägerelden

Smaksatt whiskey dyker upp regelbundet och en nyhet vi sannolikt inte får till Systembolaget är Hotel Tangos ’Shmallow Toasted Marshmallow Bourbon. Sägs smaka lite rökig, karamelliserat socker och kamratskap kring lägerelden. Låter spännande...

Direkt från lägerelden
Mat & Dryck
Juni 2023

Direkt från lägerelden

Smaksatt whiskey dyker upp regelbundet och en nyhet vi sannolikt inte får till Systembolaget är Hotel Tangos ’Shmallow Toasted Marshmallow Bourbon. Sägs smaka lite rökig, karamelliserat socker och kamratskap kring lägerelden. Låter spännande...

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

info@galoreweekend.se

Copyright , Galore.