Noi Pizza öppnar en tredje restaurang

Nyöppnat
Oktober 2023
Noi Pizza öppnar en tredje restaurang

Fakta

Noi’s resa började för drygt två år sedan med en hål-i väggen pizzeria i Bulltofta, och i vintras utökade man till Malmö Saluhall. Nu drar en tredje satsning igång på Erikslust.
 – Vi märker att hajpen håller i sig och intresset verkar inte dala även fast vi hållit öppet i mer än två år. För många som bor i stan ligger Bulltofta lite långt bort för att hämta hem sin pizza så vi fångar in en stor ny stor kundkrets nu, säger Rolando Modica.
 Menyn ändras från vecka till vecka, med undantag för tre favoriter som alltid ligger kvar fast på menyn. På Noi i Malmö Saluhall har man en fast pizzameny och bordsservering. På Erikslust tar man Bulltofta-konceptet rakt av, med tyngdpunkten på take away.
 – Hela idén går ut på att göra napolitanska pizzor med äkta San Marzano-tomater från Napoli som skapar en oslagbar sötma. Förarbetet är inte heller att förringa, degen jäser i 72 timmar och majoriteten av våra produkter och råvaror kommer från Italien. Det ska vara en extraordinär upplevelse att besöka oss, säger Rolando Modica.

Noi’s resa började för drygt två år sedan med en hål-i väggen pizzeria i Bulltofta, och i vintras utökade man till Malmö Saluhall. Nu drar en tredje satsning igång på Erikslust.
 – Vi märker att hajpen håller i sig och intresset verkar inte dala även fast vi hållit öppet i mer än två år. För många som bor i stan ligger Bulltofta lite långt bort för att hämta hem sin pizza så vi fångar in en stor ny stor kundkrets nu, säger Rolando Modica.
 Menyn ändras från vecka till vecka, med undantag för tre favoriter som alltid ligger kvar fast på menyn. På Noi i Malmö Saluhall har man en fast pizzameny och bordsservering. På Erikslust tar man Bulltofta-konceptet rakt av, med tyngdpunkten på take away.
 – Hela idén går ut på att göra napolitanska pizzor med äkta San Marzano-tomater från Napoli som skapar en oslagbar sötma. Förarbetet är inte heller att förringa, degen jäser i 72 timmar och majoriteten av våra produkter och råvaror kommer från Italien. Det ska vara en extraordinär upplevelse att besöka oss, säger Rolando Modica.

No items found.
No items found.
Dela artiklen

https://www.galoreweekend.se/artikel/noi-pizza-oppnar-en-tredje-restaurang

Fler artiklar

Läs
Isabelle Carlund
Intervju
April 2022

Isabelle Carlund

Isabelle började på sin mammas café som då omsatte 400 000 kronor. Idag driver hon hotell och flera restauranger med omsättning över 30 miljoner kronor.

Isabelle Carlund
Intervju
April 2022

Isabelle Carlund

Isabelle började på sin mammas café som då omsatte 400 000 kronor. Idag driver hon hotell och flera restauranger med omsättning över 30 miljoner kronor.

Isabelle Carlund
Intervju
April 2022

Isabelle Carlund

Isabelle började på sin mammas café som då omsatte 400 000 kronor. Idag driver hon hotell och flera restauranger med omsättning över 30 miljoner kronor.

Isabelle Carlund
Intervju
April 2022

Isabelle Carlund

Isabelle började på sin mammas café som då omsatte 400 000 kronor. Idag driver hon hotell och flera restauranger med omsättning över 30 miljoner kronor.

Läs
Therése Lorentzon
Intervju
Maj 2022

Therése Lorentzon

Tillsammans med sin kompanjon har Therése Lorentzon på bara fyra år byggt upp ett företag som omsätter nästan 150 miljoner kronor. Therese berättar om sin bakgrund och hur åren i New York har format henne som företagare och person.

Therése Lorentzon
Intervju
Maj 2022

Therése Lorentzon

Tillsammans med sin kompanjon har Therése Lorentzon på bara fyra år byggt upp ett företag som omsätter nästan 150 miljoner kronor. Therese berättar om sin bakgrund och hur åren i New York har format henne som företagare och person.

Therése Lorentzon
Intervju
Maj 2022

Therése Lorentzon

Tillsammans med sin kompanjon har Therése Lorentzon på bara fyra år byggt upp ett företag som omsätter nästan 150 miljoner kronor. Therese berättar om sin bakgrund och hur åren i New York har format henne som företagare och person.

Therése Lorentzon
Intervju
Maj 2022

Therése Lorentzon

Tillsammans med sin kompanjon har Therése Lorentzon på bara fyra år byggt upp ett företag som omsätter nästan 150 miljoner kronor. Therese berättar om sin bakgrund och hur åren i New York har format henne som företagare och person.

Läs
Maja  Francis
Intervju
September 2022

Maja Francis

Om livet med musiken, ungdomen i Nashville, mörka år i livet och nya vägar till framgång.

Maja  Francis
Intervju
September 2022

Maja Francis

Om livet med musiken, ungdomen i Nashville, mörka år i livet och nya vägar till framgång.

Maja  Francis
Intervju
September 2022

Maja Francis

Om livet med musiken, ungdomen i Nashville, mörka år i livet och nya vägar till framgång.

Maja  Francis
Intervju
September 2022

Maja Francis

Om livet med musiken, ungdomen i Nashville, mörka år i livet och nya vägar till framgång.

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

info@galoreweekend.se

Copyright , Galore.