Noi Pizza öppnar en tredje restaurang

Nyöppnat
Oktober 2023
Noi Pizza öppnar en tredje restaurang

Fakta

Noi’s resa började för drygt två år sedan med en hål-i väggen pizzeria i Bulltofta, och i vintras utökade man till Malmö Saluhall. Nu drar en tredje satsning igång på Erikslust.
 – Vi märker att hajpen håller i sig och intresset verkar inte dala även fast vi hållit öppet i mer än två år. För många som bor i stan ligger Bulltofta lite långt bort för att hämta hem sin pizza så vi fångar in en stor ny stor kundkrets nu, säger Rolando Modica.
 Menyn ändras från vecka till vecka, med undantag för tre favoriter som alltid ligger kvar fast på menyn. På Noi i Malmö Saluhall har man en fast pizzameny och bordsservering. På Erikslust tar man Bulltofta-konceptet rakt av, med tyngdpunkten på take away.
 – Hela idén går ut på att göra napolitanska pizzor med äkta San Marzano-tomater från Napoli som skapar en oslagbar sötma. Förarbetet är inte heller att förringa, degen jäser i 72 timmar och majoriteten av våra produkter och råvaror kommer från Italien. Det ska vara en extraordinär upplevelse att besöka oss, säger Rolando Modica.

Noi’s resa började för drygt två år sedan med en hål-i väggen pizzeria i Bulltofta, och i vintras utökade man till Malmö Saluhall. Nu drar en tredje satsning igång på Erikslust.
 – Vi märker att hajpen håller i sig och intresset verkar inte dala även fast vi hållit öppet i mer än två år. För många som bor i stan ligger Bulltofta lite långt bort för att hämta hem sin pizza så vi fångar in en stor ny stor kundkrets nu, säger Rolando Modica.
 Menyn ändras från vecka till vecka, med undantag för tre favoriter som alltid ligger kvar fast på menyn. På Noi i Malmö Saluhall har man en fast pizzameny och bordsservering. På Erikslust tar man Bulltofta-konceptet rakt av, med tyngdpunkten på take away.
 – Hela idén går ut på att göra napolitanska pizzor med äkta San Marzano-tomater från Napoli som skapar en oslagbar sötma. Förarbetet är inte heller att förringa, degen jäser i 72 timmar och majoriteten av våra produkter och råvaror kommer från Italien. Det ska vara en extraordinär upplevelse att besöka oss, säger Rolando Modica.

No items found.
No items found.
Dela artiklen

https://www.galoreweekend.se/artikel/noi-pizza-oppnar-en-tredje-restaurang

Fler artiklar

Läs
Högtiderna jag vill ha i min kalender
Mat & Dryck
November 2022

Högtiderna jag vill ha i min kalender

Nu är äntligen hösten här och med den massor av högtider. Traditioner för oss samman och vi får en anledning att äta gott, minnas och träffas. De flesta högtider har såväl kulturella som religiösa rötter och blandas ihop till ett sammelsurium av godsaker på bordet. Jag älskar högtider. Men inte bara de svenska.

Högtiderna jag vill ha i min kalender
Mat & Dryck
November 2022

Högtiderna jag vill ha i min kalender

Nu är äntligen hösten här och med den massor av högtider. Traditioner för oss samman och vi får en anledning att äta gott, minnas och träffas. De flesta högtider har såväl kulturella som religiösa rötter och blandas ihop till ett sammelsurium av godsaker på bordet. Jag älskar högtider. Men inte bara de svenska.

Högtiderna jag vill ha i min kalender
Mat & Dryck
November 2022

Högtiderna jag vill ha i min kalender

Nu är äntligen hösten här och med den massor av högtider. Traditioner för oss samman och vi får en anledning att äta gott, minnas och träffas. De flesta högtider har såväl kulturella som religiösa rötter och blandas ihop till ett sammelsurium av godsaker på bordet. Jag älskar högtider. Men inte bara de svenska.

Högtiderna jag vill ha i min kalender
Mat & Dryck
November 2022

Högtiderna jag vill ha i min kalender

Nu är äntligen hösten här och med den massor av högtider. Traditioner för oss samman och vi får en anledning att äta gott, minnas och träffas. De flesta högtider har såväl kulturella som religiösa rötter och blandas ihop till ett sammelsurium av godsaker på bordet. Jag älskar högtider. Men inte bara de svenska.

Läs
Gaebul (även kallad penisfisk)
Mat & Dryck
November 2022

Gaebul (även kallad penisfisk)

Ingen penis, ingen fisk. Gaebul (Urechis unicinctus) är en havslevande skedmask som finns i Bohai-havet utanför Peking. Ett populärt snacks i Sydkorea, där man äter den rå efter att ha skurit av ändarna och rensat ut innehållet. Visuellt ser det ut som bläckfiskringar när den är skuren i remsor.

Gaebul (även kallad penisfisk)
Mat & Dryck
November 2022

Gaebul (även kallad penisfisk)

Ingen penis, ingen fisk. Gaebul (Urechis unicinctus) är en havslevande skedmask som finns i Bohai-havet utanför Peking. Ett populärt snacks i Sydkorea, där man äter den rå efter att ha skurit av ändarna och rensat ut innehållet. Visuellt ser det ut som bläckfiskringar när den är skuren i remsor.

Gaebul (även kallad penisfisk)
Mat & Dryck
November 2022

Gaebul (även kallad penisfisk)

Ingen penis, ingen fisk. Gaebul (Urechis unicinctus) är en havslevande skedmask som finns i Bohai-havet utanför Peking. Ett populärt snacks i Sydkorea, där man äter den rå efter att ha skurit av ändarna och rensat ut innehållet. Visuellt ser det ut som bläckfiskringar när den är skuren i remsor.

Gaebul (även kallad penisfisk)
Mat & Dryck
November 2022

Gaebul (även kallad penisfisk)

Ingen penis, ingen fisk. Gaebul (Urechis unicinctus) är en havslevande skedmask som finns i Bohai-havet utanför Peking. Ett populärt snacks i Sydkorea, där man äter den rå efter att ha skurit av ändarna och rensat ut innehållet. Visuellt ser det ut som bläckfiskringar när den är skuren i remsor.

Läs
Humorns huvudstad
Underhållning
November 2022

Humorns huvudstad

Jag stöter då och då på folk som menar att det inte finns några riktigt bra svenska komiker. Inte sällan mynnar dessa teorier så småningom ut i att det var bättre förr och ofta levereras sedan konstaterandet att Hasse & Tage va bäst. Ingen kommer nånsin bli som dom för deras humor var minsann både fyndig och skarp och de skojade inte på någon annans bekostnad såsom alla gör idag. Huruvida detta stämmer låter jag vara osagt. Eller förresten, det gör jag inte alls. För jag vet ju att det är fel!

Humorns huvudstad
Underhållning
November 2022

Humorns huvudstad

Jag stöter då och då på folk som menar att det inte finns några riktigt bra svenska komiker. Inte sällan mynnar dessa teorier så småningom ut i att det var bättre förr och ofta levereras sedan konstaterandet att Hasse & Tage va bäst. Ingen kommer nånsin bli som dom för deras humor var minsann både fyndig och skarp och de skojade inte på någon annans bekostnad såsom alla gör idag. Huruvida detta stämmer låter jag vara osagt. Eller förresten, det gör jag inte alls. För jag vet ju att det är fel!

Humorns huvudstad
Underhållning
November 2022

Humorns huvudstad

Jag stöter då och då på folk som menar att det inte finns några riktigt bra svenska komiker. Inte sällan mynnar dessa teorier så småningom ut i att det var bättre förr och ofta levereras sedan konstaterandet att Hasse & Tage va bäst. Ingen kommer nånsin bli som dom för deras humor var minsann både fyndig och skarp och de skojade inte på någon annans bekostnad såsom alla gör idag. Huruvida detta stämmer låter jag vara osagt. Eller förresten, det gör jag inte alls. För jag vet ju att det är fel!

Humorns huvudstad
Underhållning
November 2022

Humorns huvudstad

Jag stöter då och då på folk som menar att det inte finns några riktigt bra svenska komiker. Inte sällan mynnar dessa teorier så småningom ut i att det var bättre förr och ofta levereras sedan konstaterandet att Hasse & Tage va bäst. Ingen kommer nånsin bli som dom för deras humor var minsann både fyndig och skarp och de skojade inte på någon annans bekostnad såsom alla gör idag. Huruvida detta stämmer låter jag vara osagt. Eller förresten, det gör jag inte alls. För jag vet ju att det är fel!

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

info@galoreweekend.se

Copyright , Galore.