Noi’s resa började för drygt två år sedan med en hål-i väggen pizzeria i Bulltofta, och i vintras utökade man till Malmö Saluhall. Nu drar en tredje satsning igång på Erikslust.
– Vi märker att hajpen håller i sig och intresset verkar inte dala även fast vi hållit öppet i mer än två år. För många som bor i stan ligger Bulltofta lite långt bort för att hämta hem sin pizza så vi fångar in en stor ny stor kundkrets nu, säger Rolando Modica.
Menyn ändras från vecka till vecka, med undantag för tre favoriter som alltid ligger kvar fast på menyn. På Noi i Malmö Saluhall har man en fast pizzameny och bordsservering. På Erikslust tar man Bulltofta-konceptet rakt av, med tyngdpunkten på take away.
– Hela idén går ut på att göra napolitanska pizzor med äkta San Marzano-tomater från Napoli som skapar en oslagbar sötma. Förarbetet är inte heller att förringa, degen jäser i 72 timmar och majoriteten av våra produkter och råvaror kommer från Italien. Det ska vara en extraordinär upplevelse att besöka oss, säger Rolando Modica.
Noi’s resa började för drygt två år sedan med en hål-i väggen pizzeria i Bulltofta, och i vintras utökade man till Malmö Saluhall. Nu drar en tredje satsning igång på Erikslust.
– Vi märker att hajpen håller i sig och intresset verkar inte dala även fast vi hållit öppet i mer än två år. För många som bor i stan ligger Bulltofta lite långt bort för att hämta hem sin pizza så vi fångar in en stor ny stor kundkrets nu, säger Rolando Modica.
Menyn ändras från vecka till vecka, med undantag för tre favoriter som alltid ligger kvar fast på menyn. På Noi i Malmö Saluhall har man en fast pizzameny och bordsservering. På Erikslust tar man Bulltofta-konceptet rakt av, med tyngdpunkten på take away.
– Hela idén går ut på att göra napolitanska pizzor med äkta San Marzano-tomater från Napoli som skapar en oslagbar sötma. Förarbetet är inte heller att förringa, degen jäser i 72 timmar och majoriteten av våra produkter och råvaror kommer från Italien. Det ska vara en extraordinär upplevelse att besöka oss, säger Rolando Modica.
Mobilerna blir en allt större del av vardagen. Vilka märken är populärast och hur använder vi dem? Och hur mycket guld innehåller en mobiltelefon? Siffror om mobiler och vårt användande.
Mobilerna blir en allt större del av vardagen. Vilka märken är populärast och hur använder vi dem? Och hur mycket guld innehåller en mobiltelefon? Siffror om mobiler och vårt användande.
Mobilerna blir en allt större del av vardagen. Vilka märken är populärast och hur använder vi dem? Och hur mycket guld innehåller en mobiltelefon? Siffror om mobiler och vårt användande.
Svårt att välja? Testa då Pench’s bar i Varna, Bulgarien. Pencho Penchev har hela 2014 cocktails på menyn. Detta rekord noterades 14 mars 2014 och Penchev jobbar på att utöka menyn för nya rekord. Vi gissar 2023 cocktails till nästa år.
Svårt att välja? Testa då Pench’s bar i Varna, Bulgarien. Pencho Penchev har hela 2014 cocktails på menyn. Detta rekord noterades 14 mars 2014 och Penchev jobbar på att utöka menyn för nya rekord. Vi gissar 2023 cocktails till nästa år.
Svårt att välja? Testa då Pench’s bar i Varna, Bulgarien. Pencho Penchev har hela 2014 cocktails på menyn. Detta rekord noterades 14 mars 2014 och Penchev jobbar på att utöka menyn för nya rekord. Vi gissar 2023 cocktails till nästa år.
AnZa Espresso Machine i rå betong placerar sig i en egen kategori - brutalistisk design. Porslinskranen till ångan är det enda synliga vredet. Kostar strax norr om 10 000 kr.
AnZa Espresso Machine i rå betong placerar sig i en egen kategori - brutalistisk design. Porslinskranen till ångan är det enda synliga vredet. Kostar strax norr om 10 000 kr.
AnZa Espresso Machine i rå betong placerar sig i en egen kategori - brutalistisk design. Porslinskranen till ångan är det enda synliga vredet. Kostar strax norr om 10 000 kr.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö