Noi Pizza öppnar en tredje restaurang

Nyöppnat
Oktober 2023
Noi Pizza öppnar en tredje restaurang

Fakta

Noi’s resa började för drygt två år sedan med en hål-i väggen pizzeria i Bulltofta, och i vintras utökade man till Malmö Saluhall. Nu drar en tredje satsning igång på Erikslust.
 – Vi märker att hajpen håller i sig och intresset verkar inte dala även fast vi hållit öppet i mer än två år. För många som bor i stan ligger Bulltofta lite långt bort för att hämta hem sin pizza så vi fångar in en stor ny stor kundkrets nu, säger Rolando Modica.
 Menyn ändras från vecka till vecka, med undantag för tre favoriter som alltid ligger kvar fast på menyn. På Noi i Malmö Saluhall har man en fast pizzameny och bordsservering. På Erikslust tar man Bulltofta-konceptet rakt av, med tyngdpunkten på take away.
 – Hela idén går ut på att göra napolitanska pizzor med äkta San Marzano-tomater från Napoli som skapar en oslagbar sötma. Förarbetet är inte heller att förringa, degen jäser i 72 timmar och majoriteten av våra produkter och råvaror kommer från Italien. Det ska vara en extraordinär upplevelse att besöka oss, säger Rolando Modica.

Noi’s resa började för drygt två år sedan med en hål-i väggen pizzeria i Bulltofta, och i vintras utökade man till Malmö Saluhall. Nu drar en tredje satsning igång på Erikslust.
 – Vi märker att hajpen håller i sig och intresset verkar inte dala även fast vi hållit öppet i mer än två år. För många som bor i stan ligger Bulltofta lite långt bort för att hämta hem sin pizza så vi fångar in en stor ny stor kundkrets nu, säger Rolando Modica.
 Menyn ändras från vecka till vecka, med undantag för tre favoriter som alltid ligger kvar fast på menyn. På Noi i Malmö Saluhall har man en fast pizzameny och bordsservering. På Erikslust tar man Bulltofta-konceptet rakt av, med tyngdpunkten på take away.
 – Hela idén går ut på att göra napolitanska pizzor med äkta San Marzano-tomater från Napoli som skapar en oslagbar sötma. Förarbetet är inte heller att förringa, degen jäser i 72 timmar och majoriteten av våra produkter och råvaror kommer från Italien. Det ska vara en extraordinär upplevelse att besöka oss, säger Rolando Modica.

No items found.
No items found.
Dela artiklen

https://www.galoreweekend.se/artikel/noi-pizza-oppnar-en-tredje-restaurang

Fler artiklar

Läs
Atze Peng
Mat & Dryck
Juni 2024

Atze Peng

Atze sammanfattar allt som svensk krog inte är. Ett hål-i-väggen cocktailbar, väldigt intimt och med personlig service från ägaren som oftast är den enda som arbetar. Känslan är påtagligt östeuropeisk, i den positiva bemärkelsen, med stor inspiration från urbana Berlin. Drinkarna är on-point! Atze köper endast från mindre och kavitetssäkra spritproducenter. Hos Atze är allt ett hantverk, från den egenbyggda baren till isen, som görs och förädlas av ägaren som är på plats varje dag. Enghavevej 55

Atze Peng
Mat & Dryck
Juni 2024

Atze Peng

Atze sammanfattar allt som svensk krog inte är. Ett hål-i-väggen cocktailbar, väldigt intimt och med personlig service från ägaren som oftast är den enda som arbetar. Känslan är påtagligt östeuropeisk, i den positiva bemärkelsen, med stor inspiration från urbana Berlin. Drinkarna är on-point! Atze köper endast från mindre och kavitetssäkra spritproducenter. Hos Atze är allt ett hantverk, från den egenbyggda baren till isen, som görs och förädlas av ägaren som är på plats varje dag. Enghavevej 55

Atze Peng
Mat & Dryck
Juni 2024

Atze Peng

Atze sammanfattar allt som svensk krog inte är. Ett hål-i-väggen cocktailbar, väldigt intimt och med personlig service från ägaren som oftast är den enda som arbetar. Känslan är påtagligt östeuropeisk, i den positiva bemärkelsen, med stor inspiration från urbana Berlin. Drinkarna är on-point! Atze köper endast från mindre och kavitetssäkra spritproducenter. Hos Atze är allt ett hantverk, från den egenbyggda baren till isen, som görs och förädlas av ägaren som är på plats varje dag. Enghavevej 55

Atze Peng
Mat & Dryck
Juni 2024

Atze Peng

Atze sammanfattar allt som svensk krog inte är. Ett hål-i-väggen cocktailbar, väldigt intimt och med personlig service från ägaren som oftast är den enda som arbetar. Känslan är påtagligt östeuropeisk, i den positiva bemärkelsen, med stor inspiration från urbana Berlin. Drinkarna är on-point! Atze köper endast från mindre och kavitetssäkra spritproducenter. Hos Atze är allt ett hantverk, från den egenbyggda baren till isen, som görs och förädlas av ägaren som är på plats varje dag. Enghavevej 55

Läs
Sött som socker
Visste du att
Juni 2024

Sött som socker

Sockerkonsumtionen fortsätter öka. Vilka länder konsumerar mest? Var kommer allt socker ifrån? Och vilket godis äter vi helst?

Sött som socker
Visste du att
Juni 2024

Sött som socker

Sockerkonsumtionen fortsätter öka. Vilka länder konsumerar mest? Var kommer allt socker ifrån? Och vilket godis äter vi helst?

Sött som socker
Visste du att
Juni 2024

Sött som socker

Sockerkonsumtionen fortsätter öka. Vilka länder konsumerar mest? Var kommer allt socker ifrån? Och vilket godis äter vi helst?

Sött som socker
Visste du att
Juni 2024

Sött som socker

Sockerkonsumtionen fortsätter öka. Vilka länder konsumerar mest? Var kommer allt socker ifrån? Och vilket godis äter vi helst?

Läs
Rapsen är här!
Mat & Dryck
Juni 2024

Rapsen är här!

När jag var liten var rapsen ett tecken på att jag snart skulle fylla år. Ett majbarn. När de gula blommorna slog ut och bildade ett gult hav runt huset tog mamma ut mig i fälten för det årliga fotot. De gula rapsfälten bildar ett lapptäcke som blivit sinnebilden av Skåne och får pryda broschyrer och webbsidor för att marknadsföra vårt landskap världen över. För mig är raps mer än Skåne. Det är trygghet, prinsesstårta och stundande sommarlov. Det är klibbiga kläder, rapsbaggar på t-shirten och ljud av surrande humlor. När vinden ligger på från rätt håll kan jag fortfarande känna när rapsen blommar

Rapsen är här!
Mat & Dryck
Juni 2024

Rapsen är här!

När jag var liten var rapsen ett tecken på att jag snart skulle fylla år. Ett majbarn. När de gula blommorna slog ut och bildade ett gult hav runt huset tog mamma ut mig i fälten för det årliga fotot. De gula rapsfälten bildar ett lapptäcke som blivit sinnebilden av Skåne och får pryda broschyrer och webbsidor för att marknadsföra vårt landskap världen över. För mig är raps mer än Skåne. Det är trygghet, prinsesstårta och stundande sommarlov. Det är klibbiga kläder, rapsbaggar på t-shirten och ljud av surrande humlor. När vinden ligger på från rätt håll kan jag fortfarande känna när rapsen blommar

Rapsen är här!
Mat & Dryck
Juni 2024

Rapsen är här!

När jag var liten var rapsen ett tecken på att jag snart skulle fylla år. Ett majbarn. När de gula blommorna slog ut och bildade ett gult hav runt huset tog mamma ut mig i fälten för det årliga fotot. De gula rapsfälten bildar ett lapptäcke som blivit sinnebilden av Skåne och får pryda broschyrer och webbsidor för att marknadsföra vårt landskap världen över. För mig är raps mer än Skåne. Det är trygghet, prinsesstårta och stundande sommarlov. Det är klibbiga kläder, rapsbaggar på t-shirten och ljud av surrande humlor. När vinden ligger på från rätt håll kan jag fortfarande känna när rapsen blommar

Rapsen är här!
Mat & Dryck
Juni 2024

Rapsen är här!

När jag var liten var rapsen ett tecken på att jag snart skulle fylla år. Ett majbarn. När de gula blommorna slog ut och bildade ett gult hav runt huset tog mamma ut mig i fälten för det årliga fotot. De gula rapsfälten bildar ett lapptäcke som blivit sinnebilden av Skåne och får pryda broschyrer och webbsidor för att marknadsföra vårt landskap världen över. För mig är raps mer än Skåne. Det är trygghet, prinsesstårta och stundande sommarlov. Det är klibbiga kläder, rapsbaggar på t-shirten och ljud av surrande humlor. När vinden ligger på från rätt håll kan jag fortfarande känna när rapsen blommar

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

info@galoreweekend.se

Copyright , Galore.