Ny förskola i Hyllie

Byggnytt
December 2023
Ny förskola i Hyllie

Fakta

Vad Förskola med 8 avdelningar för totalt 160 barn

Var Hyllie

När Ska stå klart hösten 2025

I Hyllie, vid korsningen Almviksvägen, Skrivaregatan och Tygelsjöstigen, planeras en nya förskola med plats för 160 barn fördelade på åtta avdelningar.
 Förskolan byggs med trästomme för att minska klimatpåverkan, fasaden kläs med skiffer och utformningen är tänkt att tydligt avvika från omgivande bostads- och kontorshus.
 Bygget är tänkt att påbörjas i början av nästa år och beräknas stå klart hösten 2025.

I Hyllie, vid korsningen Almviksvägen, Skrivaregatan och Tygelsjöstigen, planeras en nya förskola med plats för 160 barn fördelade på åtta avdelningar.
 Förskolan byggs med trästomme för att minska klimatpåverkan, fasaden kläs med skiffer och utformningen är tänkt att tydligt avvika från omgivande bostads- och kontorshus.
 Bygget är tänkt att påbörjas i början av nästa år och beräknas stå klart hösten 2025.

No items found.
No items found.
Dela artiklen

https://www.galoreweekend.se/artikel/ny-forskola-i-hyllie

Fler artiklar

Läs
Djurliv i havet
Visste du att
Oktober 2022

Djurliv i havet

Siffror om fisk, fiske och konsumtion av fisk. Och fakta om ålen som föds i saltvatten för att leva i sötvatten bara för att återvända till det salta havet för att föröka sig.

Djurliv i havet
Visste du att
Oktober 2022

Djurliv i havet

Siffror om fisk, fiske och konsumtion av fisk. Och fakta om ålen som föds i saltvatten för att leva i sötvatten bara för att återvända till det salta havet för att föröka sig.

Djurliv i havet
Visste du att
Oktober 2022

Djurliv i havet

Siffror om fisk, fiske och konsumtion av fisk. Och fakta om ålen som föds i saltvatten för att leva i sötvatten bara för att återvända till det salta havet för att föröka sig.

Djurliv i havet
Visste du att
Oktober 2022

Djurliv i havet

Siffror om fisk, fiske och konsumtion av fisk. Och fakta om ålen som föds i saltvatten för att leva i sötvatten bara för att återvända till det salta havet för att föröka sig.

Läs
Wontons i chiliolja
Mat & Dryck
November 2022

Wontons i chiliolja

Emma Kolback är sedan elva år delägare och ansvarig för köken på de numera sex Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg, Malmö, Lund och Stockholm. Tillsammans med sina kompanjoner driver hon även vinbaren och matsalen Folk på Järntorget. Här visar Emma hur man lagar wontons hemma.

Wontons i chiliolja
Mat & Dryck
November 2022

Wontons i chiliolja

Emma Kolback är sedan elva år delägare och ansvarig för köken på de numera sex Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg, Malmö, Lund och Stockholm. Tillsammans med sina kompanjoner driver hon även vinbaren och matsalen Folk på Järntorget. Här visar Emma hur man lagar wontons hemma.

Wontons i chiliolja
Mat & Dryck
November 2022

Wontons i chiliolja

Emma Kolback är sedan elva år delägare och ansvarig för köken på de numera sex Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg, Malmö, Lund och Stockholm. Tillsammans med sina kompanjoner driver hon även vinbaren och matsalen Folk på Järntorget. Här visar Emma hur man lagar wontons hemma.

Wontons i chiliolja
Mat & Dryck
November 2022

Wontons i chiliolja

Emma Kolback är sedan elva år delägare och ansvarig för köken på de numera sex Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg, Malmö, Lund och Stockholm. Tillsammans med sina kompanjoner driver hon även vinbaren och matsalen Folk på Järntorget. Här visar Emma hur man lagar wontons hemma.

Läs
Stollen
Mat & Dryck
Jul/Nyår 2022

Stollen

David Fernandes är född i Portugal men uppväxt i Luxemburg, driver Pâtisserie David på S:t Gertrud och har tävlat i Kanal 5s Dessertmästarna. Här visar David hur man enkelt lagar en julklassiker som varar hela helgen.

Stollen
Mat & Dryck
Jul/Nyår 2022

Stollen

David Fernandes är född i Portugal men uppväxt i Luxemburg, driver Pâtisserie David på S:t Gertrud och har tävlat i Kanal 5s Dessertmästarna. Här visar David hur man enkelt lagar en julklassiker som varar hela helgen.

Stollen
Mat & Dryck
Jul/Nyår 2022

Stollen

David Fernandes är född i Portugal men uppväxt i Luxemburg, driver Pâtisserie David på S:t Gertrud och har tävlat i Kanal 5s Dessertmästarna. Här visar David hur man enkelt lagar en julklassiker som varar hela helgen.

Stollen
Mat & Dryck
Jul/Nyår 2022

Stollen

David Fernandes är född i Portugal men uppväxt i Luxemburg, driver Pâtisserie David på S:t Gertrud och har tävlat i Kanal 5s Dessertmästarna. Här visar David hur man enkelt lagar en julklassiker som varar hela helgen.

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

info@galoreweekend.se

Copyright , Galore.