VAD Kontorsbyggnad i 6 våningar på mer än 14 000 kvm
VAR Nordhavn, Köpenhamn
NÄR Förväntas färdigt i slutet av 2026
I utvecklingsområdet Nordhavn strax norr om centrala Köpenhamn planeras bygget av ett nytt kontorshus, i närheten av metrostationen Orientkaj. Nybygget ska få sex våningar plus källare och omfatta total mer än 14 000 kvadratmeter, varav cirka 2 500 kvadratmeter i källare. Det finns också planer på kafé och restaurang i gatuplanet. Projektet förväntas stå färdigt i slutet av 2026.
I utvecklingsområdet Nordhavn strax norr om centrala Köpenhamn planeras bygget av ett nytt kontorshus, i närheten av metrostationen Orientkaj. Nybygget ska få sex våningar plus källare och omfatta total mer än 14 000 kvadratmeter, varav cirka 2 500 kvadratmeter i källare. Det finns också planer på kafé och restaurang i gatuplanet. Projektet förväntas stå färdigt i slutet av 2026.
Pepi Anevski är medlem i All Japan Sushi Association och vann sushi-VM i Japan 2013. Året därpå vann han den kreativa delen. Pepi har jobbat i bland annat Sydafrika, Dubai, Oman, Vietnam, Saudiarabien, Cypern och Kenya. Idag äger och driver han Sushi Rebellion. Här visar Pepi hur man lagar sashimi hemma.
Pepi Anevski är medlem i All Japan Sushi Association och vann sushi-VM i Japan 2013. Året därpå vann han den kreativa delen. Pepi har jobbat i bland annat Sydafrika, Dubai, Oman, Vietnam, Saudiarabien, Cypern och Kenya. Idag äger och driver han Sushi Rebellion. Här visar Pepi hur man lagar sashimi hemma.
Pepi Anevski är medlem i All Japan Sushi Association och vann sushi-VM i Japan 2013. Året därpå vann han den kreativa delen. Pepi har jobbat i bland annat Sydafrika, Dubai, Oman, Vietnam, Saudiarabien, Cypern och Kenya. Idag äger och driver han Sushi Rebellion. Här visar Pepi hur man lagar sashimi hemma.
Rebecca Smedman har arbetat på några av Göteborgs populäraste krogar som Toso, Familjen och Spisa. De senaste fem åren har du hittat henne på Götaplatsen i rollen som köksmästare på internationella Mr. P. Här visar hon hur man lagar pluma med potatiscréme, n’duja, smörad kycklingsky, padrones, grönkål, jordärtskocka och gröna bönor.
Rebecca Smedman har arbetat på några av Göteborgs populäraste krogar som Toso, Familjen och Spisa. De senaste fem åren har du hittat henne på Götaplatsen i rollen som köksmästare på internationella Mr. P. Här visar hon hur man lagar pluma med potatiscréme, n’duja, smörad kycklingsky, padrones, grönkål, jordärtskocka och gröna bönor.
Rebecca Smedman har arbetat på några av Göteborgs populäraste krogar som Toso, Familjen och Spisa. De senaste fem åren har du hittat henne på Götaplatsen i rollen som köksmästare på internationella Mr. P. Här visar hon hur man lagar pluma med potatiscréme, n’duja, smörad kycklingsky, padrones, grönkål, jordärtskocka och gröna bönor.
Jag är en medelålders vit man med svenskt namn och medelklassbakgrund. Dessutom är jag heterosexuell och normalbegåvad. Med andra ord tillhör jag inte särskilt många minoriteter. Det enda ovanliga med mig som jag kan komma att tänka på är att jag är intresserad av tennis.
Jag är en medelålders vit man med svenskt namn och medelklassbakgrund. Dessutom är jag heterosexuell och normalbegåvad. Med andra ord tillhör jag inte särskilt många minoriteter. Det enda ovanliga med mig som jag kan komma att tänka på är att jag är intresserad av tennis.
Jag är en medelålders vit man med svenskt namn och medelklassbakgrund. Dessutom är jag heterosexuell och normalbegåvad. Med andra ord tillhör jag inte särskilt många minoriteter. Det enda ovanliga med mig som jag kan komma att tänka på är att jag är intresserad av tennis.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö