Vermouth boomar just nu och Paloma har alltid stått i framkanten som Skandinaviens första Vermouth Bar. Atmosfären och utbudet är en hybrid mellan spansk vermuteria och neighbourhood-bar. Vinet och vermouthen är fokus och av högsta högsta kvalitet. Du hittar allt från Vermouth på Barberà eller Barolo till friska och pigga ”Hawaiian Tropic” vermouth smaksatt med kokos och inoljade strandraggare!
Guldbergsgade 51
Vermouth boomar just nu och Paloma har alltid stått i framkanten som Skandinaviens första Vermouth Bar. Atmosfären och utbudet är en hybrid mellan spansk vermuteria och neighbourhood-bar. Vinet och vermouthen är fokus och av högsta högsta kvalitet. Du hittar allt från Vermouth på Barberà eller Barolo till friska och pigga ”Hawaiian Tropic” vermouth smaksatt med kokos och inoljade strandraggare!
Guldbergsgade 51
Emma Kolback är sedan elva år delägare och ansvarig för köken på de numera sex Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg, Malmö, Lund och Stockholm. Tillsammans med sina kompanjoner driver hon även vinbaren och matsalen Folk på Järntorget. Här visar Emma hur man lagar wontons hemma.
Emma Kolback är sedan elva år delägare och ansvarig för köken på de numera sex Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg, Malmö, Lund och Stockholm. Tillsammans med sina kompanjoner driver hon även vinbaren och matsalen Folk på Järntorget. Här visar Emma hur man lagar wontons hemma.
Emma Kolback är sedan elva år delägare och ansvarig för köken på de numera sex Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg, Malmö, Lund och Stockholm. Tillsammans med sina kompanjoner driver hon även vinbaren och matsalen Folk på Järntorget. Här visar Emma hur man lagar wontons hemma.
David Fernandes är född i Portugal men uppväxt i Luxemburg, driver Pâtisserie David på S:t Gertrud och har tävlat i Kanal 5s Dessertmästarna. Här visar David hur man enkelt lagar en julklassiker som varar hela helgen.
David Fernandes är född i Portugal men uppväxt i Luxemburg, driver Pâtisserie David på S:t Gertrud och har tävlat i Kanal 5s Dessertmästarna. Här visar David hur man enkelt lagar en julklassiker som varar hela helgen.
David Fernandes är född i Portugal men uppväxt i Luxemburg, driver Pâtisserie David på S:t Gertrud och har tävlat i Kanal 5s Dessertmästarna. Här visar David hur man enkelt lagar en julklassiker som varar hela helgen.
Niklas Wernerheim är kökschef och delägare i Papi på Malmö Saluhall och har ett förflutet på bland annat PM och Vänner, Häckeberga slott, och även från Grand Hotel Villa Serbelloni och Ristorante Uliassi i Italien. Här visar Niklas hur man enkelt lyckas med en höstig pasta hemma.
Niklas Wernerheim är kökschef och delägare i Papi på Malmö Saluhall och har ett förflutet på bland annat PM och Vänner, Häckeberga slott, och även från Grand Hotel Villa Serbelloni och Ristorante Uliassi i Italien. Här visar Niklas hur man enkelt lyckas med en höstig pasta hemma.
Niklas Wernerheim är kökschef och delägare i Papi på Malmö Saluhall och har ett förflutet på bland annat PM och Vänner, Häckeberga slott, och även från Grand Hotel Villa Serbelloni och Ristorante Uliassi i Italien. Här visar Niklas hur man enkelt lyckas med en höstig pasta hemma.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö