Vermouth boomar just nu och Paloma har alltid stått i framkanten som Skandinaviens första Vermouth Bar. Atmosfären och utbudet är en hybrid mellan spansk vermuteria och neighbourhood-bar. Vinet och vermouthen är fokus och av högsta högsta kvalitet. Du hittar allt från Vermouth på Barberà eller Barolo till friska och pigga ”Hawaiian Tropic” vermouth smaksatt med kokos och inoljade strandraggare!
Guldbergsgade 51
Vermouth boomar just nu och Paloma har alltid stått i framkanten som Skandinaviens första Vermouth Bar. Atmosfären och utbudet är en hybrid mellan spansk vermuteria och neighbourhood-bar. Vinet och vermouthen är fokus och av högsta högsta kvalitet. Du hittar allt från Vermouth på Barberà eller Barolo till friska och pigga ”Hawaiian Tropic” vermouth smaksatt med kokos och inoljade strandraggare!
Guldbergsgade 51
Andrea Lima Galarza är född i Bolivia, utbildad på anrika Culinary Arts Academy i Schweiz och arbetade därefter på tvåstjärniga Köpenhamnskrogen Kadeau. Idag hittar vi henne på Restaurang Vrå, en trappa upp i Post-hotellet. Här lär Andrea oss att laga en japansk streetfood-klassiker.
Andrea Lima Galarza är född i Bolivia, utbildad på anrika Culinary Arts Academy i Schweiz och arbetade därefter på tvåstjärniga Köpenhamnskrogen Kadeau. Idag hittar vi henne på Restaurang Vrå, en trappa upp i Post-hotellet. Här lär Andrea oss att laga en japansk streetfood-klassiker.
Andrea Lima Galarza är född i Bolivia, utbildad på anrika Culinary Arts Academy i Schweiz och arbetade därefter på tvåstjärniga Köpenhamnskrogen Kadeau. Idag hittar vi henne på Restaurang Vrå, en trappa upp i Post-hotellet. Här lär Andrea oss att laga en japansk streetfood-klassiker.
Den är älskad, den är familjär och den kommer i lika många former som det finns matglada hemmakockar. Jag pratar om bolognesen, tagliatellens bästa kompis, som gör sig lika väl på en restaurang som vid vardagsbordet och slukas av stora som små. Så var kommer egentligen denna rätt ifrån och vad är hemligheten bakom en äkta köttfärssås?
Den är älskad, den är familjär och den kommer i lika många former som det finns matglada hemmakockar. Jag pratar om bolognesen, tagliatellens bästa kompis, som gör sig lika väl på en restaurang som vid vardagsbordet och slukas av stora som små. Så var kommer egentligen denna rätt ifrån och vad är hemligheten bakom en äkta köttfärssås?
Den är älskad, den är familjär och den kommer i lika många former som det finns matglada hemmakockar. Jag pratar om bolognesen, tagliatellens bästa kompis, som gör sig lika väl på en restaurang som vid vardagsbordet och slukas av stora som små. Så var kommer egentligen denna rätt ifrån och vad är hemligheten bakom en äkta köttfärssås?
Stoppa pressarna, nu har en ny chili forskats fram och intagit tronen som världens starkaste. Och min fråga är, behöver vi verkligen det?
Stoppa pressarna, nu har en ny chili forskats fram och intagit tronen som världens starkaste. Och min fråga är, behöver vi verkligen det?
Stoppa pressarna, nu har en ny chili forskats fram och intagit tronen som världens starkaste. Och min fråga är, behöver vi verkligen det?
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö