Pavillion de Verre

Mat & Dryck
Juni 2023
Pavillion de Verre

Fakta

Christian Tang kan bäst beskrivas som lika delar cocktailbartender och dryckeskemist. Och som nörden han är skapar han magi med smaker.
 Pavillon de Verre ligger mysigt inne i Torvehallerne och är en förlängning av deras destilleri, A Verre. Förutom cocktails serverar de välkomponerade smårätter och erbjuder en liten flask-shop för hemmakonsumtion.
 Bästa tiden att besöka; när man önskar ett dimmigt sinne, kistan full med mat och med påsen full av flask-klirr.

Torvehallerne, Nørreport

Christian Tang kan bäst beskrivas som lika delar cocktailbartender och dryckeskemist. Och som nörden han är skapar han magi med smaker.
 Pavillon de Verre ligger mysigt inne i Torvehallerne och är en förlängning av deras destilleri, A Verre. Förutom cocktails serverar de välkomponerade smårätter och erbjuder en liten flask-shop för hemmakonsumtion.
 Bästa tiden att besöka; när man önskar ett dimmigt sinne, kistan full med mat och med påsen full av flask-klirr.

Torvehallerne, Nørreport

No items found.
No items found.
Dela artiklen

https://www.galoreweekend.se/artikel/pavillion-de-verre

Fler artiklar

Läs
2-års jubileum på Lokal 17
Mingel
April 2020

2-års jubileum på Lokal 17

Tema disco och musik av Dj Mademoiselle Carousel. God mat och trevliga gäster. Galore var på plats och minglade.

2-års jubileum på Lokal 17
Mingel
April 2020

2-års jubileum på Lokal 17

Tema disco och musik av Dj Mademoiselle Carousel. God mat och trevliga gäster. Galore var på plats och minglade.

2-års jubileum på Lokal 17
Mingel
April 2020

2-års jubileum på Lokal 17

Tema disco och musik av Dj Mademoiselle Carousel. God mat och trevliga gäster. Galore var på plats och minglade.

2-års jubileum på Lokal 17
Mingel
April 2020

2-års jubileum på Lokal 17

Tema disco och musik av Dj Mademoiselle Carousel. God mat och trevliga gäster. Galore var på plats och minglade.

Läs
Schnitzelmacka
Mat & Dryck
Juni 2022

Schnitzelmacka

Viktor Lind driver familjeägda Scandwich. 2019 vann Viktor Mack-SM. Här visar Viktor hur du lagar en schnitzelmacka med spets-kål, ärtor, ansjovissmör och kaprismajonnäs som en riktig mackmästare hemma.

Schnitzelmacka
Mat & Dryck
Juni 2022

Schnitzelmacka

Viktor Lind driver familjeägda Scandwich. 2019 vann Viktor Mack-SM. Här visar Viktor hur du lagar en schnitzelmacka med spets-kål, ärtor, ansjovissmör och kaprismajonnäs som en riktig mackmästare hemma.

Schnitzelmacka
Mat & Dryck
Juni 2022

Schnitzelmacka

Viktor Lind driver familjeägda Scandwich. 2019 vann Viktor Mack-SM. Här visar Viktor hur du lagar en schnitzelmacka med spets-kål, ärtor, ansjovissmör och kaprismajonnäs som en riktig mackmästare hemma.

Schnitzelmacka
Mat & Dryck
Juni 2022

Schnitzelmacka

Viktor Lind driver familjeägda Scandwich. 2019 vann Viktor Mack-SM. Här visar Viktor hur du lagar en schnitzelmacka med spets-kål, ärtor, ansjovissmör och kaprismajonnäs som en riktig mackmästare hemma.

Läs
Kapris
Mat & Dryck
Juni 2022

Kapris

Den mörkgröna kaprisen är knoppar from kaprisbusken som plockas omogna, och därefter läggs in tillsammans med vinäger och salt. Kaprisen får med det en smakkaraktär av behaglig bitterhet tillsammans med syrlighet. Ett klassiskt tillbehör och krydda som gör sig väl till bland annat schnitzel och råbiff.

Kapris
Mat & Dryck
Juni 2022

Kapris

Den mörkgröna kaprisen är knoppar from kaprisbusken som plockas omogna, och därefter läggs in tillsammans med vinäger och salt. Kaprisen får med det en smakkaraktär av behaglig bitterhet tillsammans med syrlighet. Ett klassiskt tillbehör och krydda som gör sig väl till bland annat schnitzel och råbiff.

Kapris
Mat & Dryck
Juni 2022

Kapris

Den mörkgröna kaprisen är knoppar from kaprisbusken som plockas omogna, och därefter läggs in tillsammans med vinäger och salt. Kaprisen får med det en smakkaraktär av behaglig bitterhet tillsammans med syrlighet. Ett klassiskt tillbehör och krydda som gör sig väl till bland annat schnitzel och råbiff.

Kapris
Mat & Dryck
Juni 2022

Kapris

Den mörkgröna kaprisen är knoppar from kaprisbusken som plockas omogna, och därefter läggs in tillsammans med vinäger och salt. Kaprisen får med det en smakkaraktär av behaglig bitterhet tillsammans med syrlighet. Ett klassiskt tillbehör och krydda som gör sig väl till bland annat schnitzel och råbiff.

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

info@galoreweekend.se

Copyright , Galore.