Pavillon de Verre

Mat & Dryck
Oktober 2024
Pavillon de Verre

Fakta

Christian Tang kan bäst beskrivas som lika delar cocktailbartender och dryckeskemist. Och som nörden han är skapar är han magi med smaker. Pavillon de Verre ligger mysigt belagt inne i Torvehallerna och är en förlängning av deras destilleri, A Verre; som bla gör alkoholfria drycker för vuxna smaklökar. Förutom cocktails serverar de även välkomponerade smårätter och erbjuder en lite flask-shop för hemmakonsumtion.
 Bästa tiden att besöka; när en önskar ett dimmigt sinne, kistan full med mat och med påsen full av flask-klirr.

Torvehallerne

Christian Tang kan bäst beskrivas som lika delar cocktailbartender och dryckeskemist. Och som nörden han är skapar är han magi med smaker. Pavillon de Verre ligger mysigt belagt inne i Torvehallerna och är en förlängning av deras destilleri, A Verre; som bla gör alkoholfria drycker för vuxna smaklökar. Förutom cocktails serverar de även välkomponerade smårätter och erbjuder en lite flask-shop för hemmakonsumtion.
 Bästa tiden att besöka; när en önskar ett dimmigt sinne, kistan full med mat och med påsen full av flask-klirr.

Torvehallerne

No items found.
No items found.
Dela artiklen

https://www.galoreweekend.se/artikel/pavillon-de-verre

Fler artiklar

Läs
Smörstekt piggvar
Mat & Dryck
September 2022

Smörstekt piggvar

Martin Moses vann Årets Kock 2019. Sedan oktober i fjol driver han sin första egna restaurang, Human på Risåsgatan. Han har tidigare varit med och byggt upp stjärnkrogen SK Mat & människor och arbetat på kända PM & Vänner i Växjö. Här visar Martin hur vi får till en perfekt smörstekt piggvar med krämig och krispig favaböna, örtstekta kantareller samt skummig skaldjurssås.

Smörstekt piggvar
Mat & Dryck
September 2022

Smörstekt piggvar

Martin Moses vann Årets Kock 2019. Sedan oktober i fjol driver han sin första egna restaurang, Human på Risåsgatan. Han har tidigare varit med och byggt upp stjärnkrogen SK Mat & människor och arbetat på kända PM & Vänner i Växjö. Här visar Martin hur vi får till en perfekt smörstekt piggvar med krämig och krispig favaböna, örtstekta kantareller samt skummig skaldjurssås.

Smörstekt piggvar
Mat & Dryck
September 2022

Smörstekt piggvar

Martin Moses vann Årets Kock 2019. Sedan oktober i fjol driver han sin första egna restaurang, Human på Risåsgatan. Han har tidigare varit med och byggt upp stjärnkrogen SK Mat & människor och arbetat på kända PM & Vänner i Växjö. Här visar Martin hur vi får till en perfekt smörstekt piggvar med krämig och krispig favaböna, örtstekta kantareller samt skummig skaldjurssås.

Smörstekt piggvar
Mat & Dryck
September 2022

Smörstekt piggvar

Martin Moses vann Årets Kock 2019. Sedan oktober i fjol driver han sin första egna restaurang, Human på Risåsgatan. Han har tidigare varit med och byggt upp stjärnkrogen SK Mat & människor och arbetat på kända PM & Vänner i Växjö. Här visar Martin hur vi får till en perfekt smörstekt piggvar med krämig och krispig favaböna, örtstekta kantareller samt skummig skaldjurssås.

Läs
Plattfiskar
Mat & Dryck
September 2022

Plattfiskar

Plattfiskar (Pleuronectiformes), även ”flundra” i folkmun, är en ordning i djurklassen benfiskar. Ögonen befinner sig på övre sidan och med nedre sidan ligger de på havsbotten. När plattfisken lämnar sitt ägg är hela dess kropp lika symmetrisk som hos andra unga fiskar. Dess ögon är belägna ett på varje sida och den simmar lodrätt på vanligt sätt. Under tillväxten börjar snart det ena ögat att småningom flyttas över på samma sida som det andra och fisken transformeras till en plattfisk. Rödspätta innehåller per 100 gram: Fett: 1,5 gram. Protein: 18,2 gram. D-vitamin: 3 mikrogram. Omega-3: 0,5 gram.

Plattfiskar
Mat & Dryck
September 2022

Plattfiskar

Plattfiskar (Pleuronectiformes), även ”flundra” i folkmun, är en ordning i djurklassen benfiskar. Ögonen befinner sig på övre sidan och med nedre sidan ligger de på havsbotten. När plattfisken lämnar sitt ägg är hela dess kropp lika symmetrisk som hos andra unga fiskar. Dess ögon är belägna ett på varje sida och den simmar lodrätt på vanligt sätt. Under tillväxten börjar snart det ena ögat att småningom flyttas över på samma sida som det andra och fisken transformeras till en plattfisk. Rödspätta innehåller per 100 gram: Fett: 1,5 gram. Protein: 18,2 gram. D-vitamin: 3 mikrogram. Omega-3: 0,5 gram.

Plattfiskar
Mat & Dryck
September 2022

Plattfiskar

Plattfiskar (Pleuronectiformes), även ”flundra” i folkmun, är en ordning i djurklassen benfiskar. Ögonen befinner sig på övre sidan och med nedre sidan ligger de på havsbotten. När plattfisken lämnar sitt ägg är hela dess kropp lika symmetrisk som hos andra unga fiskar. Dess ögon är belägna ett på varje sida och den simmar lodrätt på vanligt sätt. Under tillväxten börjar snart det ena ögat att småningom flyttas över på samma sida som det andra och fisken transformeras till en plattfisk. Rödspätta innehåller per 100 gram: Fett: 1,5 gram. Protein: 18,2 gram. D-vitamin: 3 mikrogram. Omega-3: 0,5 gram.

Plattfiskar
Mat & Dryck
September 2022

Plattfiskar

Plattfiskar (Pleuronectiformes), även ”flundra” i folkmun, är en ordning i djurklassen benfiskar. Ögonen befinner sig på övre sidan och med nedre sidan ligger de på havsbotten. När plattfisken lämnar sitt ägg är hela dess kropp lika symmetrisk som hos andra unga fiskar. Dess ögon är belägna ett på varje sida och den simmar lodrätt på vanligt sätt. Under tillväxten börjar snart det ena ögat att småningom flyttas över på samma sida som det andra och fisken transformeras till en plattfisk. Rödspätta innehåller per 100 gram: Fett: 1,5 gram. Protein: 18,2 gram. D-vitamin: 3 mikrogram. Omega-3: 0,5 gram.

Läs
Öring, stenbitsrom, grön sparris, rädisor, rapsskott och creme dubbel
Mat & Dryck
September 2022

Öring, stenbitsrom, grön sparris, rädisor, rapsskott och creme dubbel

Daniel Jönsson är köksmästare på restaurang Embassy i Malmö. Han har en gedigen bakgrund i att tävla inom gastronomi och är lagmedlem i Skåne Kulinar. Här visar Daniel hur man lagar en somrig fiskrätt.

Öring, stenbitsrom, grön sparris, rädisor, rapsskott och creme dubbel
Mat & Dryck
September 2022

Öring, stenbitsrom, grön sparris, rädisor, rapsskott och creme dubbel

Daniel Jönsson är köksmästare på restaurang Embassy i Malmö. Han har en gedigen bakgrund i att tävla inom gastronomi och är lagmedlem i Skåne Kulinar. Här visar Daniel hur man lagar en somrig fiskrätt.

Öring, stenbitsrom, grön sparris, rädisor, rapsskott och creme dubbel
Mat & Dryck
September 2022

Öring, stenbitsrom, grön sparris, rädisor, rapsskott och creme dubbel

Daniel Jönsson är köksmästare på restaurang Embassy i Malmö. Han har en gedigen bakgrund i att tävla inom gastronomi och är lagmedlem i Skåne Kulinar. Här visar Daniel hur man lagar en somrig fiskrätt.

Öring, stenbitsrom, grön sparris, rädisor, rapsskott och creme dubbel
Mat & Dryck
September 2022

Öring, stenbitsrom, grön sparris, rädisor, rapsskott och creme dubbel

Daniel Jönsson är köksmästare på restaurang Embassy i Malmö. Han har en gedigen bakgrund i att tävla inom gastronomi och är lagmedlem i Skåne Kulinar. Här visar Daniel hur man lagar en somrig fiskrätt.

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

info@galoreweekend.se

Copyright , Galore.