Pluma med n’duja

Mat & Dryck
April 2023
Pluma med n’duja

Fakta

No items found.
No items found.
Dela artiklen

https://www.galoreweekend.se/artikel/pluma-med-nduja

Fler artiklar

Läs
Jag älskar tennis
Underhållning
Oktober 2023

Jag älskar tennis

Jag är en medelålders vit man med svenskt namn och medelklassbakgrund. Dessutom är jag heterosexuell och normalbegåvad. Med andra ord tillhör jag inte särskilt många minoriteter. Det enda ovanliga med mig som jag kan komma att tänka på är att jag är intresserad av tennis.

Jag älskar tennis
Underhållning
Oktober 2023

Jag älskar tennis

Jag är en medelålders vit man med svenskt namn och medelklassbakgrund. Dessutom är jag heterosexuell och normalbegåvad. Med andra ord tillhör jag inte särskilt många minoriteter. Det enda ovanliga med mig som jag kan komma att tänka på är att jag är intresserad av tennis.

Jag älskar tennis
Underhållning
Oktober 2023

Jag älskar tennis

Jag är en medelålders vit man med svenskt namn och medelklassbakgrund. Dessutom är jag heterosexuell och normalbegåvad. Med andra ord tillhör jag inte särskilt många minoriteter. Det enda ovanliga med mig som jag kan komma att tänka på är att jag är intresserad av tennis.

Jag älskar tennis
Underhållning
Oktober 2023

Jag älskar tennis

Jag är en medelålders vit man med svenskt namn och medelklassbakgrund. Dessutom är jag heterosexuell och normalbegåvad. Med andra ord tillhör jag inte särskilt många minoriteter. Det enda ovanliga med mig som jag kan komma att tänka på är att jag är intresserad av tennis.

Läs
Halstrad tonfisksashimi
Mat & Dryck
April 2023

Halstrad tonfisksashimi

Pepi Anevski är medlem i All Japan Sushi Association och vann sushi-VM i Japan 2013. Året därpå vann han den kreativa delen. Pepi har jobbat i bland annat Sydafrika, Dubai, Oman, Vietnam, Saudiarabien, Cypern och Kenya. Idag äger och driver han Sushi Rebellion. Här visar Pepi hur man lagar sashimi hemma.

Halstrad tonfisksashimi
Mat & Dryck
April 2023

Halstrad tonfisksashimi

Pepi Anevski är medlem i All Japan Sushi Association och vann sushi-VM i Japan 2013. Året därpå vann han den kreativa delen. Pepi har jobbat i bland annat Sydafrika, Dubai, Oman, Vietnam, Saudiarabien, Cypern och Kenya. Idag äger och driver han Sushi Rebellion. Här visar Pepi hur man lagar sashimi hemma.

Halstrad tonfisksashimi
Mat & Dryck
April 2023

Halstrad tonfisksashimi

Pepi Anevski är medlem i All Japan Sushi Association och vann sushi-VM i Japan 2013. Året därpå vann han den kreativa delen. Pepi har jobbat i bland annat Sydafrika, Dubai, Oman, Vietnam, Saudiarabien, Cypern och Kenya. Idag äger och driver han Sushi Rebellion. Här visar Pepi hur man lagar sashimi hemma.

Halstrad tonfisksashimi
Mat & Dryck
April 2023

Halstrad tonfisksashimi

Pepi Anevski är medlem i All Japan Sushi Association och vann sushi-VM i Japan 2013. Året därpå vann han den kreativa delen. Pepi har jobbat i bland annat Sydafrika, Dubai, Oman, Vietnam, Saudiarabien, Cypern och Kenya. Idag äger och driver han Sushi Rebellion. Här visar Pepi hur man lagar sashimi hemma.

Läs
Ndujarostade havskräftor med baby gem och chimichurri
Mat & Dryck
Oktober 2023

Ndujarostade havskräftor med baby gem och chimichurri

Patrik Andersson började på Bullen för 20 år sen. Sen har han jobbat på bland annat Spot i Lund, samt drivit eget. Numera är Patrik köksmästare på Västra station. Här visar han hur man lagar havskräftor med både syra och lite hetta.

Ndujarostade havskräftor med baby gem och chimichurri
Mat & Dryck
Oktober 2023

Ndujarostade havskräftor med baby gem och chimichurri

Patrik Andersson började på Bullen för 20 år sen. Sen har han jobbat på bland annat Spot i Lund, samt drivit eget. Numera är Patrik köksmästare på Västra station. Här visar han hur man lagar havskräftor med både syra och lite hetta.

Ndujarostade havskräftor med baby gem och chimichurri
Mat & Dryck
Oktober 2023

Ndujarostade havskräftor med baby gem och chimichurri

Patrik Andersson började på Bullen för 20 år sen. Sen har han jobbat på bland annat Spot i Lund, samt drivit eget. Numera är Patrik köksmästare på Västra station. Här visar han hur man lagar havskräftor med både syra och lite hetta.

Ndujarostade havskräftor med baby gem och chimichurri
Mat & Dryck
Oktober 2023

Ndujarostade havskräftor med baby gem och chimichurri

Patrik Andersson började på Bullen för 20 år sen. Sen har han jobbat på bland annat Spot i Lund, samt drivit eget. Numera är Patrik köksmästare på Västra station. Här visar han hur man lagar havskräftor med både syra och lite hetta.

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

[email protected]

Copyright , Galore.