Tivoli i Köpenhamn såg en positiv utveckling under fjolåret, skriver News Öresund. Resultatet före skatt landade på 111 miljoner danska kronor och omsättningen på 1.214 miljoner, vilket innebär rekordomsättning för andra året i rad.
Besöksantalet ökade med 5 procent till omkring fyra miljoner besökare.
”Tivoli har lyckats cementera sin verksamhet efter tuffa år med covid-19, vilket ger anledning till optimism, även om det fortfarande finns osäkerhet kring 2024”, skriver nöjesparken.
Tivoli i Köpenhamn såg en positiv utveckling under fjolåret, skriver News Öresund. Resultatet före skatt landade på 111 miljoner danska kronor och omsättningen på 1.214 miljoner, vilket innebär rekordomsättning för andra året i rad.
Besöksantalet ökade med 5 procent till omkring fyra miljoner besökare.
”Tivoli har lyckats cementera sin verksamhet efter tuffa år med covid-19, vilket ger anledning till optimism, även om det fortfarande finns osäkerhet kring 2024”, skriver nöjesparken.
Kalksten, granit, marmor - sten består i alla år. Stenhårda inredningsprylar vi gillar lite extra.
Kalksten, granit, marmor - sten består i alla år. Stenhårda inredningsprylar vi gillar lite extra.
Kalksten, granit, marmor - sten består i alla år. Stenhårda inredningsprylar vi gillar lite extra.
Siffror om fisk, fiske och konsumtion av fisk. Och fakta om ålen som föds i saltvatten för att leva i sötvatten bara för att återvända till det salta havet för att föröka sig.
Siffror om fisk, fiske och konsumtion av fisk. Och fakta om ålen som föds i saltvatten för att leva i sötvatten bara för att återvända till det salta havet för att föröka sig.
Siffror om fisk, fiske och konsumtion av fisk. Och fakta om ålen som föds i saltvatten för att leva i sötvatten bara för att återvända till det salta havet för att föröka sig.
Emma Kolback är sedan elva år delägare och ansvarig för köken på de numera sex Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg, Malmö, Lund och Stockholm. Tillsammans med sina kompanjoner driver hon även vinbaren och matsalen Folk på Järntorget. Här visar Emma hur man lagar wontons hemma.
Emma Kolback är sedan elva år delägare och ansvarig för köken på de numera sex Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg, Malmö, Lund och Stockholm. Tillsammans med sina kompanjoner driver hon även vinbaren och matsalen Folk på Järntorget. Här visar Emma hur man lagar wontons hemma.
Emma Kolback är sedan elva år delägare och ansvarig för köken på de numera sex Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg, Malmö, Lund och Stockholm. Tillsammans med sina kompanjoner driver hon även vinbaren och matsalen Folk på Järntorget. Här visar Emma hur man lagar wontons hemma.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö