Safari

Mat & Dryck
Juli 2023
Safari

Fakta

Safari är en av Köpenhamns mest prisvärda restauranger med ett otroligt utbud av vin. Stället är inte stort och gör inte mycket väsen från sig i huvudstaden men trots det är det ett av sommelierernas go-to ställen när de besöker Köpenhamn. Mysig atmosfär, fantastisk mat och galet bra vin! Bästa tiden att besöka? Hit kan man ta mamma, mormor, bästisen eller en dejt. Så länge de älskar mat och dryck så kommer de förälska sig i Safari.

Baggesensgade 9

Safari är en av Köpenhamns mest prisvärda restauranger med ett otroligt utbud av vin. Stället är inte stort och gör inte mycket väsen från sig i huvudstaden men trots det är det ett av sommelierernas go-to ställen när de besöker Köpenhamn. Mysig atmosfär, fantastisk mat och galet bra vin! Bästa tiden att besöka? Hit kan man ta mamma, mormor, bästisen eller en dejt. Så länge de älskar mat och dryck så kommer de förälska sig i Safari.

Baggesensgade 9

No items found.
No items found.
Dela artiklen

https://www.galoreweekend.se/artikel/safari

Fler artiklar

Läs
Göteborg klättrar i rankning av företagsklimat
Näringsliv
November 2024

Göteborg klättrar i rankning av företagsklimat

Göteborgs Stad stiger i Svenskt Näringslivs senaste rankning av lokalt företagsklimat. Staden klättrar 24 placeringar och ligger nu på plats 187 i Sverige, vilket minskar gapet mot både Stockholm och Malmö. – Otroligt härligt att få ett positivt kvitto på att vi kommuner i Göteborgsregionen förstår näringslivets centrala roll för både jobb och välfärd, säger Patrik Andersson, vd för Business Region Göteborg. Svenskt Näringslivs årliga rankning bygger på enkätsvar från över 30.000 företag, kombinerat med statistik från olika områden.

Göteborg klättrar i rankning av företagsklimat
Näringsliv
November 2024

Göteborg klättrar i rankning av företagsklimat

Göteborgs Stad stiger i Svenskt Näringslivs senaste rankning av lokalt företagsklimat. Staden klättrar 24 placeringar och ligger nu på plats 187 i Sverige, vilket minskar gapet mot både Stockholm och Malmö. – Otroligt härligt att få ett positivt kvitto på att vi kommuner i Göteborgsregionen förstår näringslivets centrala roll för både jobb och välfärd, säger Patrik Andersson, vd för Business Region Göteborg. Svenskt Näringslivs årliga rankning bygger på enkätsvar från över 30.000 företag, kombinerat med statistik från olika områden.

Göteborg klättrar i rankning av företagsklimat
Näringsliv
November 2024

Göteborg klättrar i rankning av företagsklimat

Göteborgs Stad stiger i Svenskt Näringslivs senaste rankning av lokalt företagsklimat. Staden klättrar 24 placeringar och ligger nu på plats 187 i Sverige, vilket minskar gapet mot både Stockholm och Malmö. – Otroligt härligt att få ett positivt kvitto på att vi kommuner i Göteborgsregionen förstår näringslivets centrala roll för både jobb och välfärd, säger Patrik Andersson, vd för Business Region Göteborg. Svenskt Näringslivs årliga rankning bygger på enkätsvar från över 30.000 företag, kombinerat med statistik från olika områden.

Göteborg klättrar i rankning av företagsklimat
Näringsliv
November 2024

Göteborg klättrar i rankning av företagsklimat

Göteborgs Stad stiger i Svenskt Näringslivs senaste rankning av lokalt företagsklimat. Staden klättrar 24 placeringar och ligger nu på plats 187 i Sverige, vilket minskar gapet mot både Stockholm och Malmö. – Otroligt härligt att få ett positivt kvitto på att vi kommuner i Göteborgsregionen förstår näringslivets centrala roll för både jobb och välfärd, säger Patrik Andersson, vd för Business Region Göteborg. Svenskt Näringslivs årliga rankning bygger på enkätsvar från över 30.000 företag, kombinerat med statistik från olika områden.

Läs
Kedjehus i Björlanda
Byggnytt
November 2024

Kedjehus i Björlanda

Kring kommande årsskifte påbörjas bygget av det som ska bli totalt sjutton nya kedjehus vid kusten i Björlanda ängar på Hisingen. Husen, som blir äganderätter, byggs i två och en halv plan med sex rum och kök fördelade på 150 kvadratmeter. Samtliga kommer att ha terrass på andra våningen och egen tomt med anlagd trädgård, carport och altan. Inflyttning i de första husen beräknas kunna ske i juni 2026.

Kedjehus i Björlanda
Byggnytt
November 2024

Kedjehus i Björlanda

Kring kommande årsskifte påbörjas bygget av det som ska bli totalt sjutton nya kedjehus vid kusten i Björlanda ängar på Hisingen. Husen, som blir äganderätter, byggs i två och en halv plan med sex rum och kök fördelade på 150 kvadratmeter. Samtliga kommer att ha terrass på andra våningen och egen tomt med anlagd trädgård, carport och altan. Inflyttning i de första husen beräknas kunna ske i juni 2026.

Kedjehus i Björlanda
Byggnytt
November 2024

Kedjehus i Björlanda

Kring kommande årsskifte påbörjas bygget av det som ska bli totalt sjutton nya kedjehus vid kusten i Björlanda ängar på Hisingen. Husen, som blir äganderätter, byggs i två och en halv plan med sex rum och kök fördelade på 150 kvadratmeter. Samtliga kommer att ha terrass på andra våningen och egen tomt med anlagd trädgård, carport och altan. Inflyttning i de första husen beräknas kunna ske i juni 2026.

Kedjehus i Björlanda
Byggnytt
November 2024

Kedjehus i Björlanda

Kring kommande årsskifte påbörjas bygget av det som ska bli totalt sjutton nya kedjehus vid kusten i Björlanda ängar på Hisingen. Husen, som blir äganderätter, byggs i två och en halv plan med sex rum och kök fördelade på 150 kvadratmeter. Samtliga kommer att ha terrass på andra våningen och egen tomt med anlagd trädgård, carport och altan. Inflyttning i de första husen beräknas kunna ske i juni 2026.

Läs
Italienskt streetfood på Strutto
Mat & Dryck
November 2024

Italienskt streetfood på Strutto

Det är pyttelitet, spartanskt inrett och maten är gjort med ett klappande italienskt hjärta liksom händer från hemlandet som kan sitt hantverk. Här finner man stolthet i den italienska autentiska street-food-mackan som görs från grunden på alla vis, som klassisk Crescia. Ett plattbröd från Marche och Umbrien som viks och fylls med godsaker som rökt kött, mozzarella, grillad paprika, salami och här – bara det bästa. En perfekt lunch, som kan avslutas med kaffe och tiramisu förstås.

Italienskt streetfood på Strutto
Mat & Dryck
November 2024

Italienskt streetfood på Strutto

Det är pyttelitet, spartanskt inrett och maten är gjort med ett klappande italienskt hjärta liksom händer från hemlandet som kan sitt hantverk. Här finner man stolthet i den italienska autentiska street-food-mackan som görs från grunden på alla vis, som klassisk Crescia. Ett plattbröd från Marche och Umbrien som viks och fylls med godsaker som rökt kött, mozzarella, grillad paprika, salami och här – bara det bästa. En perfekt lunch, som kan avslutas med kaffe och tiramisu förstås.

Italienskt streetfood på Strutto
Mat & Dryck
November 2024

Italienskt streetfood på Strutto

Det är pyttelitet, spartanskt inrett och maten är gjort med ett klappande italienskt hjärta liksom händer från hemlandet som kan sitt hantverk. Här finner man stolthet i den italienska autentiska street-food-mackan som görs från grunden på alla vis, som klassisk Crescia. Ett plattbröd från Marche och Umbrien som viks och fylls med godsaker som rökt kött, mozzarella, grillad paprika, salami och här – bara det bästa. En perfekt lunch, som kan avslutas med kaffe och tiramisu förstås.

Italienskt streetfood på Strutto
Mat & Dryck
November 2024

Italienskt streetfood på Strutto

Det är pyttelitet, spartanskt inrett och maten är gjort med ett klappande italienskt hjärta liksom händer från hemlandet som kan sitt hantverk. Här finner man stolthet i den italienska autentiska street-food-mackan som görs från grunden på alla vis, som klassisk Crescia. Ett plattbröd från Marche och Umbrien som viks och fylls med godsaker som rökt kött, mozzarella, grillad paprika, salami och här – bara det bästa. En perfekt lunch, som kan avslutas med kaffe och tiramisu förstås.

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

info@galoreweekend.se

Copyright , Galore.