Fyra skånska inkubatorer – Minc, Ideon Innovation, Hetch och Krinova – går samman i investeringssatsningen Skåne Ventures. Målet är att främja investeringar i regionens tidiga startupföretag, enligt ett pressmeddelande.
Samarbetet innebär också att investeringskapitalet kommer att vara det dubbla, 55 miljoner kronor, jämfört med Mincs tidigare investeringsfond.
– Vi står för ett brett startfält av startups vars idéer kan stärka både industri och välfärd, och därför är de också attraktiva för investerare, säger Ida Herbertsson, portföljansvarig för Fast Track Capital och Skåne Ventures på Minc.
Fyra skånska inkubatorer – Minc, Ideon Innovation, Hetch och Krinova – går samman i investeringssatsningen Skåne Ventures. Målet är att främja investeringar i regionens tidiga startupföretag, enligt ett pressmeddelande.
Samarbetet innebär också att investeringskapitalet kommer att vara det dubbla, 55 miljoner kronor, jämfört med Mincs tidigare investeringsfond.
– Vi står för ett brett startfält av startups vars idéer kan stärka både industri och välfärd, och därför är de också attraktiva för investerare, säger Ida Herbertsson, portföljansvarig för Fast Track Capital och Skåne Ventures på Minc.
Robin Astenius är ung men har redan hunnit med att arbeta runtom i Sverige, bland annat som sous chef på Noot Nordik Kitchen. Numera är han köksmästare på populära Isabelle Restaurang på Teatergatan.
Robin Astenius är ung men har redan hunnit med att arbeta runtom i Sverige, bland annat som sous chef på Noot Nordik Kitchen. Numera är han köksmästare på populära Isabelle Restaurang på Teatergatan.
Robin Astenius är ung men har redan hunnit med att arbeta runtom i Sverige, bland annat som sous chef på Noot Nordik Kitchen. Numera är han köksmästare på populära Isabelle Restaurang på Teatergatan.
Rasmus Johansen har en gedigen bakgrund från flera restauranger i Malmö, han har tävlat i Årets Ekokock och varit köksmästare på bland annat Malmö Live och MJ’S. Numera basar han i köket på Folk, Mat och Möten.
Rasmus Johansen har en gedigen bakgrund från flera restauranger i Malmö, han har tävlat i Årets Ekokock och varit köksmästare på bland annat Malmö Live och MJ’S. Numera basar han i köket på Folk, Mat och Möten.
Rasmus Johansen har en gedigen bakgrund från flera restauranger i Malmö, han har tävlat i Årets Ekokock och varit köksmästare på bland annat Malmö Live och MJ’S. Numera basar han i köket på Folk, Mat och Möten.
’Nduja är en kryddig, bredbar fläskkorv från regionen Kalabrien i södra Italien. Den liknar sobrassada från Balearerna i Spanien, och är löst baserad på den franska andouille. Det är Kalabriens bidrag till de många typerna av italiensk salami, och kommer från området kring den lilla kalabriska staden Spilinga.
’Nduja är en kryddig, bredbar fläskkorv från regionen Kalabrien i södra Italien. Den liknar sobrassada från Balearerna i Spanien, och är löst baserad på den franska andouille. Det är Kalabriens bidrag till de många typerna av italiensk salami, och kommer från området kring den lilla kalabriska staden Spilinga.
’Nduja är en kryddig, bredbar fläskkorv från regionen Kalabrien i södra Italien. Den liknar sobrassada från Balearerna i Spanien, och är löst baserad på den franska andouille. Det är Kalabriens bidrag till de många typerna av italiensk salami, och kommer från området kring den lilla kalabriska staden Spilinga.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö