Matbutiken Solidar i funkisstil från 1930-talet på Rosenvång är på väg att bli Solidar vinbar. Bakom den nya satsningen står Christine Grimshorn, Josephine Formoso, som tillsammans driver Greijersgatan53 Café & Butik, och Bengt Lundahl.
– Med “Bengan” som är reklamare med ett passionerat intresse och kunskap för vin, föll allt på plats. Vi har sedan länge förstått att det finns utrymme för ytterligare en härlig mötesplats på Rosenvång och Limhamn, och nu kan vi skapa det tillsammans med Bengt, säger Christine Grimshorn.
Geijersgatan53 ska fortsätta som vanligt, och med den nya vinbaren hoppas de skapa möjligheter till umgänge, och fånga in många av de redan befintliga gästerna.
– Det blir ett kort gångavstånd mellan verksamheterna, en hub med kafé, butik och kvarterskrog. Vi har en rolig tanke om att i förlängningen även utveckla ett fjärde ben i konceptet, men det är lite för tidigt att avslöja än, säger Christine Grimshorn.
Matbutiken Solidar i funkisstil från 1930-talet på Rosenvång är på väg att bli Solidar vinbar. Bakom den nya satsningen står Christine Grimshorn, Josephine Formoso, som tillsammans driver Greijersgatan53 Café & Butik, och Bengt Lundahl.
– Med “Bengan” som är reklamare med ett passionerat intresse och kunskap för vin, föll allt på plats. Vi har sedan länge förstått att det finns utrymme för ytterligare en härlig mötesplats på Rosenvång och Limhamn, och nu kan vi skapa det tillsammans med Bengt, säger Christine Grimshorn.
Geijersgatan53 ska fortsätta som vanligt, och med den nya vinbaren hoppas de skapa möjligheter till umgänge, och fånga in många av de redan befintliga gästerna.
– Det blir ett kort gångavstånd mellan verksamheterna, en hub med kafé, butik och kvarterskrog. Vi har en rolig tanke om att i förlängningen även utveckla ett fjärde ben i konceptet, men det är lite för tidigt att avslöja än, säger Christine Grimshorn.
Förnybar energi är framtiden. Siffror och aktuell fakta om de olika energikällorna och hur vi känner inför dem.
Förnybar energi är framtiden. Siffror och aktuell fakta om de olika energikällorna och hur vi känner inför dem.
Förnybar energi är framtiden. Siffror och aktuell fakta om de olika energikällorna och hur vi känner inför dem.
Kummel, (Merluccius merluccius), är en havslevande rovfisk av familjen kummelfiskar. Kummeln är en långsmal fisk med två ryggfenor och en analfena. Den bakre ryggfenan och analfenan är båda mycket långa. Den har en långsträckt, spolformad kropp, en kort främre ryggfena och en mycket lång bakre ryggfena. En populär matfisk som ofta går att byta ut mot torsk. Kummel innehåller mycket Vitamin B12. Det finns också ganska mycket Vitamin B3 (niacin), Selen, DHA (Fettsyra 22:6) och Fosfor.
Kummel, (Merluccius merluccius), är en havslevande rovfisk av familjen kummelfiskar. Kummeln är en långsmal fisk med två ryggfenor och en analfena. Den bakre ryggfenan och analfenan är båda mycket långa. Den har en långsträckt, spolformad kropp, en kort främre ryggfena och en mycket lång bakre ryggfena. En populär matfisk som ofta går att byta ut mot torsk. Kummel innehåller mycket Vitamin B12. Det finns också ganska mycket Vitamin B3 (niacin), Selen, DHA (Fettsyra 22:6) och Fosfor.
Kummel, (Merluccius merluccius), är en havslevande rovfisk av familjen kummelfiskar. Kummeln är en långsmal fisk med två ryggfenor och en analfena. Den bakre ryggfenan och analfenan är båda mycket långa. Den har en långsträckt, spolformad kropp, en kort främre ryggfena och en mycket lång bakre ryggfena. En populär matfisk som ofta går att byta ut mot torsk. Kummel innehåller mycket Vitamin B12. Det finns också ganska mycket Vitamin B3 (niacin), Selen, DHA (Fettsyra 22:6) och Fosfor.
Robin Astenius är ung men har redan hunnit med att arbeta runtom i Sverige, bland annat som sous chef på Noot Nordik Kitchen. Numera är han köksmästare på populära Isabelle Restaurang på Teatergatan.
Robin Astenius är ung men har redan hunnit med att arbeta runtom i Sverige, bland annat som sous chef på Noot Nordik Kitchen. Numera är han köksmästare på populära Isabelle Restaurang på Teatergatan.
Robin Astenius är ung men har redan hunnit med att arbeta runtom i Sverige, bland annat som sous chef på Noot Nordik Kitchen. Numera är han köksmästare på populära Isabelle Restaurang på Teatergatan.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö