Petter Stordalens Strawberry-koncern och fastighetsinvesteraren Slättö lanserar en ny hotellkedja, som än så länge saknar namn. Planen är att kedjan ska bestå av minst 20 hotell inom tio år. En plats är redan klar: ett hotell med 151 rum vid avfarten mot Gekås i Ullared, som väntas öppna 2025.
– Med den nya hotellkedjan försöker vi utmana bilden av att stoppen längs vägen är någonting tråkigt, nödvändigt och tröttsamt – och istället se det som tillfället att ladda inför det spännande som kommer, säger Petter Stordalen.
Petter Stordalens Strawberry-koncern och fastighetsinvesteraren Slättö lanserar en ny hotellkedja, som än så länge saknar namn. Planen är att kedjan ska bestå av minst 20 hotell inom tio år. En plats är redan klar: ett hotell med 151 rum vid avfarten mot Gekås i Ullared, som väntas öppna 2025.
– Med den nya hotellkedjan försöker vi utmana bilden av att stoppen längs vägen är någonting tråkigt, nödvändigt och tröttsamt – och istället se det som tillfället att ladda inför det spännande som kommer, säger Petter Stordalen.
För riktigt grym street food ska du bege dig till BaneGaarden som är en grön oas i Köpenhamn och huserar både events och många matställen. Här ligger AFC som levererar friterad kyckling på en nivå som får det att vattnas i mungiporna. Så ligger också en av Danmarks kända kockar, Matt Orlando som driver Michelinkrogen Amass, bakom. Till den feta frasiga kycklingen serveras självklart bubbel! Otto Busses Vej 45a
För riktigt grym street food ska du bege dig till BaneGaarden som är en grön oas i Köpenhamn och huserar både events och många matställen. Här ligger AFC som levererar friterad kyckling på en nivå som får det att vattnas i mungiporna. Så ligger också en av Danmarks kända kockar, Matt Orlando som driver Michelinkrogen Amass, bakom. Till den feta frasiga kycklingen serveras självklart bubbel! Otto Busses Vej 45a
För riktigt grym street food ska du bege dig till BaneGaarden som är en grön oas i Köpenhamn och huserar både events och många matställen. Här ligger AFC som levererar friterad kyckling på en nivå som får det att vattnas i mungiporna. Så ligger också en av Danmarks kända kockar, Matt Orlando som driver Michelinkrogen Amass, bakom. Till den feta frasiga kycklingen serveras självklart bubbel! Otto Busses Vej 45a
Friterade wontons, spicy chicken wings, hel grillad fisk och currys. Till det en tropisk drink som lever upp till namnet sunset, alla med en asiatisk touch av lichi, tamarind eller kaffir limeblad. Detta är ett ställe för dig som gillar att spica upp ditt liv med modern thaimat och en cocktail innan utgång eller med hela familjen. Bakom ligger en av Köpenhamns stora krogägare Savino med restauranger som Esmée, Bistro Central och Goldfinch i portföljen. Ny Østergade 14
Friterade wontons, spicy chicken wings, hel grillad fisk och currys. Till det en tropisk drink som lever upp till namnet sunset, alla med en asiatisk touch av lichi, tamarind eller kaffir limeblad. Detta är ett ställe för dig som gillar att spica upp ditt liv med modern thaimat och en cocktail innan utgång eller med hela familjen. Bakom ligger en av Köpenhamns stora krogägare Savino med restauranger som Esmée, Bistro Central och Goldfinch i portföljen. Ny Østergade 14
Friterade wontons, spicy chicken wings, hel grillad fisk och currys. Till det en tropisk drink som lever upp till namnet sunset, alla med en asiatisk touch av lichi, tamarind eller kaffir limeblad. Detta är ett ställe för dig som gillar att spica upp ditt liv med modern thaimat och en cocktail innan utgång eller med hela familjen. Bakom ligger en av Köpenhamns stora krogägare Savino med restauranger som Esmée, Bistro Central och Goldfinch i portföljen. Ny Østergade 14
Ännu mer bra grön smakglädje till folket. Ägaren bakom Beyla har flera fantastiska restauranger som Bistro Lupa, street food restaurangen Souls och Fine diningrestaurangen ARK och så Beyla som bjuder in till avslappnad stämning och veganskt på tallriken. Allt på lokala råvaror, en del från den egna odlingen på Nørrebro och med influenser från det koreanska köket. Här kan du äta en avsmakningsmeny och servicen är varm och trevlig. Købkes Plads 34
Ännu mer bra grön smakglädje till folket. Ägaren bakom Beyla har flera fantastiska restauranger som Bistro Lupa, street food restaurangen Souls och Fine diningrestaurangen ARK och så Beyla som bjuder in till avslappnad stämning och veganskt på tallriken. Allt på lokala råvaror, en del från den egna odlingen på Nørrebro och med influenser från det koreanska köket. Här kan du äta en avsmakningsmeny och servicen är varm och trevlig. Købkes Plads 34
Ännu mer bra grön smakglädje till folket. Ägaren bakom Beyla har flera fantastiska restauranger som Bistro Lupa, street food restaurangen Souls och Fine diningrestaurangen ARK och så Beyla som bjuder in till avslappnad stämning och veganskt på tallriken. Allt på lokala råvaror, en del från den egna odlingen på Nørrebro och med influenser från det koreanska köket. Här kan du äta en avsmakningsmeny och servicen är varm och trevlig. Købkes Plads 34
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö