Sunset Noodle

Mat & Dryck
Oktober 2023
Sunset Noodle

Fakta

Friterade wontons, spicy chicken wings, hel grillad fisk och currys. Till det en tropisk drink som lever upp till namnet sunset, alla med en asiatisk touch av lichi, tamarind eller kaffir limeblad. Detta är ett ställe för dig som gillar att spica upp ditt liv med modern thaimat och en cocktail innan utgång eller med hela familjen. Bakom ligger en av Köpenhamns stora krogägare Savino med restauranger som Esmée, Bistro Central och Goldfinch i portföljen.

Ny Østergade 14

Friterade wontons, spicy chicken wings, hel grillad fisk och currys. Till det en tropisk drink som lever upp till namnet sunset, alla med en asiatisk touch av lichi, tamarind eller kaffir limeblad. Detta är ett ställe för dig som gillar att spica upp ditt liv med modern thaimat och en cocktail innan utgång eller med hela familjen. Bakom ligger en av Köpenhamns stora krogägare Savino med restauranger som Esmée, Bistro Central och Goldfinch i portföljen.

Ny Østergade 14

No items found.
No items found.
Dela artiklen

https://www.galoreweekend.se/artikel/sunset-noodle

Fler artiklar

Läs
Wontons i chiliolja
Mat & Dryck
November 2022

Wontons i chiliolja

Emma Kolback är sedan elva år delägare och ansvarig för köken på de numera sex Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg, Malmö, Lund och Stockholm. Tillsammans med sina kompanjoner driver hon även vinbaren och matsalen Folk på Järntorget. Här visar Emma hur man lagar wontons hemma.

Wontons i chiliolja
Mat & Dryck
November 2022

Wontons i chiliolja

Emma Kolback är sedan elva år delägare och ansvarig för köken på de numera sex Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg, Malmö, Lund och Stockholm. Tillsammans med sina kompanjoner driver hon även vinbaren och matsalen Folk på Järntorget. Här visar Emma hur man lagar wontons hemma.

Wontons i chiliolja
Mat & Dryck
November 2022

Wontons i chiliolja

Emma Kolback är sedan elva år delägare och ansvarig för köken på de numera sex Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg, Malmö, Lund och Stockholm. Tillsammans med sina kompanjoner driver hon även vinbaren och matsalen Folk på Järntorget. Här visar Emma hur man lagar wontons hemma.

Wontons i chiliolja
Mat & Dryck
November 2022

Wontons i chiliolja

Emma Kolback är sedan elva år delägare och ansvarig för köken på de numera sex Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg, Malmö, Lund och Stockholm. Tillsammans med sina kompanjoner driver hon även vinbaren och matsalen Folk på Järntorget. Här visar Emma hur man lagar wontons hemma.

Läs
Stollen
Mat & Dryck
Jul/Nyår 2022

Stollen

David Fernandes är född i Portugal men uppväxt i Luxemburg, driver Pâtisserie David på S:t Gertrud och har tävlat i Kanal 5s Dessertmästarna. Här visar David hur man enkelt lagar en julklassiker som varar hela helgen.

Stollen
Mat & Dryck
Jul/Nyår 2022

Stollen

David Fernandes är född i Portugal men uppväxt i Luxemburg, driver Pâtisserie David på S:t Gertrud och har tävlat i Kanal 5s Dessertmästarna. Här visar David hur man enkelt lagar en julklassiker som varar hela helgen.

Stollen
Mat & Dryck
Jul/Nyår 2022

Stollen

David Fernandes är född i Portugal men uppväxt i Luxemburg, driver Pâtisserie David på S:t Gertrud och har tävlat i Kanal 5s Dessertmästarna. Här visar David hur man enkelt lagar en julklassiker som varar hela helgen.

Stollen
Mat & Dryck
Jul/Nyår 2022

Stollen

David Fernandes är född i Portugal men uppväxt i Luxemburg, driver Pâtisserie David på S:t Gertrud och har tävlat i Kanal 5s Dessertmästarna. Här visar David hur man enkelt lagar en julklassiker som varar hela helgen.

Läs
Pappardelle med Karljohanssvamp
Mat & Dryck
November 2022

Pappardelle med Karljohanssvamp

Niklas Wernerheim är kökschef och delägare i Papi på Malmö Saluhall och har ett förflutet på bland annat PM och Vänner, Häckeberga slott, och även från Grand Hotel Villa Serbelloni och Ristorante Uliassi i Italien. Här visar Niklas hur man enkelt lyckas med en höstig pasta hemma.

Pappardelle med Karljohanssvamp
Mat & Dryck
November 2022

Pappardelle med Karljohanssvamp

Niklas Wernerheim är kökschef och delägare i Papi på Malmö Saluhall och har ett förflutet på bland annat PM och Vänner, Häckeberga slott, och även från Grand Hotel Villa Serbelloni och Ristorante Uliassi i Italien. Här visar Niklas hur man enkelt lyckas med en höstig pasta hemma.

Pappardelle med Karljohanssvamp
Mat & Dryck
November 2022

Pappardelle med Karljohanssvamp

Niklas Wernerheim är kökschef och delägare i Papi på Malmö Saluhall och har ett förflutet på bland annat PM och Vänner, Häckeberga slott, och även från Grand Hotel Villa Serbelloni och Ristorante Uliassi i Italien. Här visar Niklas hur man enkelt lyckas med en höstig pasta hemma.

Pappardelle med Karljohanssvamp
Mat & Dryck
November 2022

Pappardelle med Karljohanssvamp

Niklas Wernerheim är kökschef och delägare i Papi på Malmö Saluhall och har ett förflutet på bland annat PM och Vänner, Häckeberga slott, och även från Grand Hotel Villa Serbelloni och Ristorante Uliassi i Italien. Här visar Niklas hur man enkelt lyckas med en höstig pasta hemma.

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

info@galoreweekend.se

Copyright , Galore.