Under våren öppnar kedjan Sushi Yama sin tredje restaurang i Malmö – den här gången på Hansa. Sedan tidigare har man restauranger på Emporia och Mobilia.
– Vi ser fortsatt potential för etableringar i staden. Vårt koncept är omtyckt och vi expanderar runtom i landet för att bli ännu mer tillgängliga, så också i Malmö, säger Danny Barsoum, Sushi Yama.
Sushi Yama har funnits sedan 2008 och har i dag 42 restauranger runtom i Sverige. Konceptet med ”sushi i nordisk tappning” har gjort kedjan till Nordens största inom sushi.
Restaurangen i Malmö kommer att ligga längs Malmborgsgatan, precis vid entrén.
Vad lockade med platsen?
– Vi tror på läget och på Hansa som citygalleria. Platsen spelar också bra ihop med redan befintliga Sushi Yama-restauranger, för ett bättre upptagningsområde. Vi ser en mysig uteservering framför oss och ett läge som funkar lika bra för en sushiupplevelse på plats som för avhämtning.
Under våren öppnar kedjan Sushi Yama sin tredje restaurang i Malmö – den här gången på Hansa. Sedan tidigare har man restauranger på Emporia och Mobilia.
– Vi ser fortsatt potential för etableringar i staden. Vårt koncept är omtyckt och vi expanderar runtom i landet för att bli ännu mer tillgängliga, så också i Malmö, säger Danny Barsoum, Sushi Yama.
Sushi Yama har funnits sedan 2008 och har i dag 42 restauranger runtom i Sverige. Konceptet med ”sushi i nordisk tappning” har gjort kedjan till Nordens största inom sushi.
Restaurangen i Malmö kommer att ligga längs Malmborgsgatan, precis vid entrén.
Vad lockade med platsen?
– Vi tror på läget och på Hansa som citygalleria. Platsen spelar också bra ihop med redan befintliga Sushi Yama-restauranger, för ett bättre upptagningsområde. Vi ser en mysig uteservering framför oss och ett läge som funkar lika bra för en sushiupplevelse på plats som för avhämtning.
Det centrala kvarteret Kniven i Partille ska omvandlas enligt ett förslag till ny detaljplan. Planerna inkluderar bland annat ett nytt hotell med 13 våningar, nybygge för centrumverksamheter och ett mobilitetshus i anslutning till Partilles tågstation. Samtidigt ska de två äldsta byggnaderna som vetter mot stationen och Stationsvägen bevaras. Promenadstråket Årundan utmed Säveån nedanför kvarteret bevaras också, och i anslutning till det planeras ytor för uteserveringar, boulebanor och odling.
Det centrala kvarteret Kniven i Partille ska omvandlas enligt ett förslag till ny detaljplan. Planerna inkluderar bland annat ett nytt hotell med 13 våningar, nybygge för centrumverksamheter och ett mobilitetshus i anslutning till Partilles tågstation. Samtidigt ska de två äldsta byggnaderna som vetter mot stationen och Stationsvägen bevaras. Promenadstråket Årundan utmed Säveån nedanför kvarteret bevaras också, och i anslutning till det planeras ytor för uteserveringar, boulebanor och odling.
Det centrala kvarteret Kniven i Partille ska omvandlas enligt ett förslag till ny detaljplan. Planerna inkluderar bland annat ett nytt hotell med 13 våningar, nybygge för centrumverksamheter och ett mobilitetshus i anslutning till Partilles tågstation. Samtidigt ska de två äldsta byggnaderna som vetter mot stationen och Stationsvägen bevaras. Promenadstråket Årundan utmed Säveån nedanför kvarteret bevaras också, och i anslutning till det planeras ytor för uteserveringar, boulebanor och odling.
Att vi dukar med förrättens bestick ytterst och dessertbestick ovanför tallriken är rätt basic, men när det gäller vilket glas som ”ska” stå var på en formell middag kan vi nog alla behöva friska upp minnet. Ordningen från vänster till höger bör vara: Sött, Rött, Vitt, Snaps, Vatten.
Att vi dukar med förrättens bestick ytterst och dessertbestick ovanför tallriken är rätt basic, men när det gäller vilket glas som ”ska” stå var på en formell middag kan vi nog alla behöva friska upp minnet. Ordningen från vänster till höger bör vara: Sött, Rött, Vitt, Snaps, Vatten.
Att vi dukar med förrättens bestick ytterst och dessertbestick ovanför tallriken är rätt basic, men när det gäller vilket glas som ”ska” stå var på en formell middag kan vi nog alla behöva friska upp minnet. Ordningen från vänster till höger bör vara: Sött, Rött, Vitt, Snaps, Vatten.
HR-konsultföretaget Competensum i Helsingborg har blivit en del av norska Ecit, som köper 82,5 procent av bolaget. Grundaren Ann-Sofi Aru och vd Camilla Danielsson behåller en ägarandel och fortsätter i sina roller. – Sedan vårt första möte har jag känt att Ecit är rätt för oss. Vi delar tron på att det är människorna som gör skillnad, säger Ann-Sofi Aru. Competensum har ett tjugotal medarbetare och nådde en omsättning på 26 miljoner kronor under det senaste räkenskapsåret. Förvärvet stärker Ecits position i Helsingborg och breddar utbudet av HR- och lönetjänster.
HR-konsultföretaget Competensum i Helsingborg har blivit en del av norska Ecit, som köper 82,5 procent av bolaget. Grundaren Ann-Sofi Aru och vd Camilla Danielsson behåller en ägarandel och fortsätter i sina roller. – Sedan vårt första möte har jag känt att Ecit är rätt för oss. Vi delar tron på att det är människorna som gör skillnad, säger Ann-Sofi Aru. Competensum har ett tjugotal medarbetare och nådde en omsättning på 26 miljoner kronor under det senaste räkenskapsåret. Förvärvet stärker Ecits position i Helsingborg och breddar utbudet av HR- och lönetjänster.
HR-konsultföretaget Competensum i Helsingborg har blivit en del av norska Ecit, som köper 82,5 procent av bolaget. Grundaren Ann-Sofi Aru och vd Camilla Danielsson behåller en ägarandel och fortsätter i sina roller. – Sedan vårt första möte har jag känt att Ecit är rätt för oss. Vi delar tron på att det är människorna som gör skillnad, säger Ann-Sofi Aru. Competensum har ett tjugotal medarbetare och nådde en omsättning på 26 miljoner kronor under det senaste räkenskapsåret. Förvärvet stärker Ecits position i Helsingborg och breddar utbudet av HR- och lönetjänster.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö