På min favoritgata Jægersborggade som slingar sig lång med barer, vinbutiker, utomordentliga restauranger och små designbutiker har Topicàl öppnat i Relæs gamla lokaler. Här finns en 5-rätters meny med omsorgsfulla gröna rätter som visar upp favoriter från främst det italienska och napolitanska köket och medelhavet med rätter som hemgjord pasta Cavatelli till grönskande Escarole och tartar på torsk. Vill du addera kött så går det bra.
Jægersborggade 41
På min favoritgata Jægersborggade som slingar sig lång med barer, vinbutiker, utomordentliga restauranger och små designbutiker har Topicàl öppnat i Relæs gamla lokaler. Här finns en 5-rätters meny med omsorgsfulla gröna rätter som visar upp favoriter från främst det italienska och napolitanska köket och medelhavet med rätter som hemgjord pasta Cavatelli till grönskande Escarole och tartar på torsk. Vill du addera kött så går det bra.
Jægersborggade 41
Tema disco och musik av Dj Mademoiselle Carousel. God mat och trevliga gäster. Galore var på plats och minglade.
Tema disco och musik av Dj Mademoiselle Carousel. God mat och trevliga gäster. Galore var på plats och minglade.
Tema disco och musik av Dj Mademoiselle Carousel. God mat och trevliga gäster. Galore var på plats och minglade.
Viktor Lind driver familjeägda Scandwich. 2019 vann Viktor Mack-SM. Här visar Viktor hur du lagar en schnitzelmacka med spets-kål, ärtor, ansjovissmör och kaprismajonnäs som en riktig mackmästare hemma.
Viktor Lind driver familjeägda Scandwich. 2019 vann Viktor Mack-SM. Här visar Viktor hur du lagar en schnitzelmacka med spets-kål, ärtor, ansjovissmör och kaprismajonnäs som en riktig mackmästare hemma.
Viktor Lind driver familjeägda Scandwich. 2019 vann Viktor Mack-SM. Här visar Viktor hur du lagar en schnitzelmacka med spets-kål, ärtor, ansjovissmör och kaprismajonnäs som en riktig mackmästare hemma.
Den mörkgröna kaprisen är knoppar from kaprisbusken som plockas omogna, och därefter läggs in tillsammans med vinäger och salt. Kaprisen får med det en smakkaraktär av behaglig bitterhet tillsammans med syrlighet. Ett klassiskt tillbehör och krydda som gör sig väl till bland annat schnitzel och råbiff.
Den mörkgröna kaprisen är knoppar from kaprisbusken som plockas omogna, och därefter läggs in tillsammans med vinäger och salt. Kaprisen får med det en smakkaraktär av behaglig bitterhet tillsammans med syrlighet. Ett klassiskt tillbehör och krydda som gör sig väl till bland annat schnitzel och råbiff.
Den mörkgröna kaprisen är knoppar from kaprisbusken som plockas omogna, och därefter läggs in tillsammans med vinäger och salt. Kaprisen får med det en smakkaraktär av behaglig bitterhet tillsammans med syrlighet. Ett klassiskt tillbehör och krydda som gör sig väl till bland annat schnitzel och råbiff.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö