Den har diskuterats sedan 2015, skyskrapan One Undershaft. Den uppdaterade designen från Eric Parry Architects har fått ytterligare höjd och är nu tänkt att bli 294,6 meter hög med 74 våningar. Byggnaden är terrasserad för ökad grönska i staden och våningsplanet högst upp ska vara öppet för allmänheten. The Shard står ohotad som Londons högsta skyskrapa på 309,6 meter och lär så förbli – staden tillåter inte högre bebyggelse på grund av flygtrafiken. One Undershaft ska stå mellan ”rivjärnet” och ”gurkan” och knyta ihop hela skyskrapeklustret.
Den har diskuterats sedan 2015, skyskrapan One Undershaft. Den uppdaterade designen från Eric Parry Architects har fått ytterligare höjd och är nu tänkt att bli 294,6 meter hög med 74 våningar. Byggnaden är terrasserad för ökad grönska i staden och våningsplanet högst upp ska vara öppet för allmänheten. The Shard står ohotad som Londons högsta skyskrapa på 309,6 meter och lär så förbli – staden tillåter inte högre bebyggelse på grund av flygtrafiken. One Undershaft ska stå mellan ”rivjärnet” och ”gurkan” och knyta ihop hela skyskrapeklustret.
Aurens är den typ av deli och vinbar som man själv önskar att man kunde pensionera sig i. Det bästa av två världar. En deli med fantastisk mat och en vinlista du inte väntar dig från en deli. Baren drivs av ett passionerat par och miljön är så nära ett vardagsrum du kan komma. Bästa tiden att besöka? När du inte vill bjuda hem men ändå vill känna dig hemma.
Aurens är den typ av deli och vinbar som man själv önskar att man kunde pensionera sig i. Det bästa av två världar. En deli med fantastisk mat och en vinlista du inte väntar dig från en deli. Baren drivs av ett passionerat par och miljön är så nära ett vardagsrum du kan komma. Bästa tiden att besöka? När du inte vill bjuda hem men ändå vill känna dig hemma.
Aurens är den typ av deli och vinbar som man själv önskar att man kunde pensionera sig i. Det bästa av två världar. En deli med fantastisk mat och en vinlista du inte väntar dig från en deli. Baren drivs av ett passionerat par och miljön är så nära ett vardagsrum du kan komma. Bästa tiden att besöka? När du inte vill bjuda hem men ändå vill känna dig hemma.
I Mölndal växer den nya innovationsstadsdelen GoCo Health Innovation City fram. Under namnet GoCo Living planeras totalt tre bostadskvarter i området. Nu drar bygget av det andra kvarteret igång i projektet Atlas. Det nya kvarteret kommer att innehålla 181 nya hyreslägenheter tillsammans med ytor för kommersiella lokaler. Första inflyttning är preliminärt beräknad att kunna ske under hösten 2026.
I Mölndal växer den nya innovationsstadsdelen GoCo Health Innovation City fram. Under namnet GoCo Living planeras totalt tre bostadskvarter i området. Nu drar bygget av det andra kvarteret igång i projektet Atlas. Det nya kvarteret kommer att innehålla 181 nya hyreslägenheter tillsammans med ytor för kommersiella lokaler. Första inflyttning är preliminärt beräknad att kunna ske under hösten 2026.
I Mölndal växer den nya innovationsstadsdelen GoCo Health Innovation City fram. Under namnet GoCo Living planeras totalt tre bostadskvarter i området. Nu drar bygget av det andra kvarteret igång i projektet Atlas. Det nya kvarteret kommer att innehålla 181 nya hyreslägenheter tillsammans med ytor för kommersiella lokaler. Första inflyttning är preliminärt beräknad att kunna ske under hösten 2026.
Trots namnet är det inte bara de hemgjorda bao bunsen som lockar. Här langas det fram supergod koreansk streetfood, från korean fried chicken och lammcurry till hemgjorda dumplings och förstås baobuns med innehåll som får munnen att vattnas. Vad säg om soft chell crab. Köpenhamn har kommit att bli en koreansk smältdeg av matupplevelser och här får du god, rolig sådan lagat med fingertoppkänsla i tapasstorlek och i en ombonad modern miljö.
Trots namnet är det inte bara de hemgjorda bao bunsen som lockar. Här langas det fram supergod koreansk streetfood, från korean fried chicken och lammcurry till hemgjorda dumplings och förstås baobuns med innehåll som får munnen att vattnas. Vad säg om soft chell crab. Köpenhamn har kommit att bli en koreansk smältdeg av matupplevelser och här får du god, rolig sådan lagat med fingertoppkänsla i tapasstorlek och i en ombonad modern miljö.
Trots namnet är det inte bara de hemgjorda bao bunsen som lockar. Här langas det fram supergod koreansk streetfood, från korean fried chicken och lammcurry till hemgjorda dumplings och förstås baobuns med innehåll som får munnen att vattnas. Vad säg om soft chell crab. Köpenhamn har kommit att bli en koreansk smältdeg av matupplevelser och här får du god, rolig sådan lagat med fingertoppkänsla i tapasstorlek och i en ombonad modern miljö.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö