Valentinas till Kallebäck

Nyöppnat
November 2023
Valentinas till Kallebäck

Fakta

Genom Kallebäcks terrasser bygger Wallenstam en ny stadsdel. Där ska Valentinas slå upp sina portar den 20 oktober.
 – Tidigare fanns det ingen anledning att besöka Kallebäck, men det finns det nu! Där händer det mycket och vi ser fram emot att skapa en härlig mötesplats att hänga på, säger Niclas Isaksson.
 Tillsammans med sin bror, Johan Isaksson, äger han restaurangen Valentinas, vid Lilla Bommen. Det nya stället får samma namn och blir dubbelt så stort. Även där blir tarte flambée huvudnumret.
 – Det är en slags surdegspizza med franska smaker. Den är tunn och krispig med en bas av gruyère, svecia och crème fraiche. Nya Valentinas blir en varm, modern och ombonad kvarterskrog.

Genom Kallebäcks terrasser bygger Wallenstam en ny stadsdel. Där ska Valentinas slå upp sina portar den 20 oktober.
 – Tidigare fanns det ingen anledning att besöka Kallebäck, men det finns det nu! Där händer det mycket och vi ser fram emot att skapa en härlig mötesplats att hänga på, säger Niclas Isaksson.
 Tillsammans med sin bror, Johan Isaksson, äger han restaurangen Valentinas, vid Lilla Bommen. Det nya stället får samma namn och blir dubbelt så stort. Även där blir tarte flambée huvudnumret.
 – Det är en slags surdegspizza med franska smaker. Den är tunn och krispig med en bas av gruyère, svecia och crème fraiche. Nya Valentinas blir en varm, modern och ombonad kvarterskrog.

No items found.
No items found.
Dela artiklen

https://www.galoreweekend.se/artikel/valentinas-till-kalleback

Fler artiklar

Läs
Biff tataki med variation på jordärtskocka
Mat & Dryck
November 2023

Biff tataki med variation på jordärtskocka

Rasmus Persson har varit kökschef på Rebell, jobbat på Atmosfär och på Embassy. Nu är Rasmus köksmästare på Marie Antoinette. Här visar han hur man lagar Biff tataki med variation på jordärtskocka och ljummen kycklingvinägrett.

Biff tataki med variation på jordärtskocka
Mat & Dryck
November 2023

Biff tataki med variation på jordärtskocka

Rasmus Persson har varit kökschef på Rebell, jobbat på Atmosfär och på Embassy. Nu är Rasmus köksmästare på Marie Antoinette. Här visar han hur man lagar Biff tataki med variation på jordärtskocka och ljummen kycklingvinägrett.

Biff tataki med variation på jordärtskocka
Mat & Dryck
November 2023

Biff tataki med variation på jordärtskocka

Rasmus Persson har varit kökschef på Rebell, jobbat på Atmosfär och på Embassy. Nu är Rasmus köksmästare på Marie Antoinette. Här visar han hur man lagar Biff tataki med variation på jordärtskocka och ljummen kycklingvinägrett.

Biff tataki med variation på jordärtskocka
Mat & Dryck
November 2023

Biff tataki med variation på jordärtskocka

Rasmus Persson har varit kökschef på Rebell, jobbat på Atmosfär och på Embassy. Nu är Rasmus köksmästare på Marie Antoinette. Här visar han hur man lagar Biff tataki med variation på jordärtskocka och ljummen kycklingvinägrett.

Läs
Yuzu
Mat & Dryck
November 2023

Yuzu

Yuzu (Citrus junos) är hybrid mellan Citrus cavaleriei och småcitrus. Yuzu har klotrunda till svagt plattrunda, 5–10 cm stora citrusfrukter. Yuzu odlas särskilt i Japan och Korea och hör till de allra härdigaste citrusfrukterna. Fruktköttet smakar som en blandning mellan grapefrukt och mandarin. Likt andra citrusfrukter är yuzu rikt på C-vitamin och antioxidanter.

Yuzu
Mat & Dryck
November 2023

Yuzu

Yuzu (Citrus junos) är hybrid mellan Citrus cavaleriei och småcitrus. Yuzu har klotrunda till svagt plattrunda, 5–10 cm stora citrusfrukter. Yuzu odlas särskilt i Japan och Korea och hör till de allra härdigaste citrusfrukterna. Fruktköttet smakar som en blandning mellan grapefrukt och mandarin. Likt andra citrusfrukter är yuzu rikt på C-vitamin och antioxidanter.

Yuzu
Mat & Dryck
November 2023

Yuzu

Yuzu (Citrus junos) är hybrid mellan Citrus cavaleriei och småcitrus. Yuzu har klotrunda till svagt plattrunda, 5–10 cm stora citrusfrukter. Yuzu odlas särskilt i Japan och Korea och hör till de allra härdigaste citrusfrukterna. Fruktköttet smakar som en blandning mellan grapefrukt och mandarin. Likt andra citrusfrukter är yuzu rikt på C-vitamin och antioxidanter.

Yuzu
Mat & Dryck
November 2023

Yuzu

Yuzu (Citrus junos) är hybrid mellan Citrus cavaleriei och småcitrus. Yuzu har klotrunda till svagt plattrunda, 5–10 cm stora citrusfrukter. Yuzu odlas särskilt i Japan och Korea och hör till de allra härdigaste citrusfrukterna. Fruktköttet smakar som en blandning mellan grapefrukt och mandarin. Likt andra citrusfrukter är yuzu rikt på C-vitamin och antioxidanter.

Läs
Ostron ”Japan”
Mat & Dryck
November 2023

Ostron ”Japan”

Ture Thuresson har hunnit med att laga mat på världens alla sju kontinenter. I köket på finkrogen Basement träffade han Gustav Trägårdh. Tillsammans driver de Gurras som firar ett år i dagarna. Här visar Ture hur man lagar Ostron ”Japan”.

Ostron ”Japan”
Mat & Dryck
November 2023

Ostron ”Japan”

Ture Thuresson har hunnit med att laga mat på världens alla sju kontinenter. I köket på finkrogen Basement träffade han Gustav Trägårdh. Tillsammans driver de Gurras som firar ett år i dagarna. Här visar Ture hur man lagar Ostron ”Japan”.

Ostron ”Japan”
Mat & Dryck
November 2023

Ostron ”Japan”

Ture Thuresson har hunnit med att laga mat på världens alla sju kontinenter. I köket på finkrogen Basement träffade han Gustav Trägårdh. Tillsammans driver de Gurras som firar ett år i dagarna. Här visar Ture hur man lagar Ostron ”Japan”.

Ostron ”Japan”
Mat & Dryck
November 2023

Ostron ”Japan”

Ture Thuresson har hunnit med att laga mat på världens alla sju kontinenter. I köket på finkrogen Basement träffade han Gustav Trägårdh. Tillsammans driver de Gurras som firar ett år i dagarna. Här visar Ture hur man lagar Ostron ”Japan”.

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

info@galoreweekend.se

Copyright , Galore.