Välhängd ost

Mat & Dryck
Oktober 2022
Välhängd ost

Fakta

Caciocavallo Podolico är en ost av mjölk från Podolica-korna i södra Italien. Osten lagras i grottor, hängandes i snören, vilket ger osten en droppform. Osten ska funka bra till lasagne och gratänger, eller bara smält till charkuterier. Osten kan kosta så mycket som 1 000 kr/kilo om den är kraftigt lagrad.

Caciocavallo Podolico är en ost av mjölk från Podolica-korna i södra Italien. Osten lagras i grottor, hängandes i snören, vilket ger osten en droppform. Osten ska funka bra till lasagne och gratänger, eller bara smält till charkuterier. Osten kan kosta så mycket som 1 000 kr/kilo om den är kraftigt lagrad.

No items found.
No items found.
Dela artiklen

https://www.galoreweekend.se/artikel/valhangd-ost

Fler artiklar

Läs
Turism & resor
Visste du att
April 2025

Turism & resor

Vilka länder tjänar mest på turism? Vilka resmål trendar? Och hur säkert är det egentligen att flyga? Siffror och statistik om turism och resor.

Turism & resor
Visste du att
April 2025

Turism & resor

Vilka länder tjänar mest på turism? Vilka resmål trendar? Och hur säkert är det egentligen att flyga? Siffror och statistik om turism och resor.

Turism & resor
Visste du att
April 2025

Turism & resor

Vilka länder tjänar mest på turism? Vilka resmål trendar? Och hur säkert är det egentligen att flyga? Siffror och statistik om turism och resor.

Turism & resor
Visste du att
April 2025

Turism & resor

Vilka länder tjänar mest på turism? Vilka resmål trendar? Och hur säkert är det egentligen att flyga? Siffror och statistik om turism och resor.

Läs
Chalmers leder batterisatsning i Västsverige
Näringsliv
April 2025

Chalmers leder batterisatsning i Västsverige

Västra Götalandsregionen investerar 12 miljoner kronor i kompetenscentrumet Maxbatt, som leds av Chalmers. Satsningen ska stärka svensk batteriproduktion och industrins konkurrenskraft. – Vi har stora förväntningar på att Maxbatt kommer att bidra till framtidens batteriproduktion, säger Lars Nyborg, professor på Chalmers. Med den ökande globala efterfrågan väntas satsningen skapa tusentals arbetstillfällen och stärka Sveriges position inom batteriindustrin, skriver universitet.

Chalmers leder batterisatsning i Västsverige
Näringsliv
April 2025

Chalmers leder batterisatsning i Västsverige

Västra Götalandsregionen investerar 12 miljoner kronor i kompetenscentrumet Maxbatt, som leds av Chalmers. Satsningen ska stärka svensk batteriproduktion och industrins konkurrenskraft. – Vi har stora förväntningar på att Maxbatt kommer att bidra till framtidens batteriproduktion, säger Lars Nyborg, professor på Chalmers. Med den ökande globala efterfrågan väntas satsningen skapa tusentals arbetstillfällen och stärka Sveriges position inom batteriindustrin, skriver universitet.

Chalmers leder batterisatsning i Västsverige
Näringsliv
April 2025

Chalmers leder batterisatsning i Västsverige

Västra Götalandsregionen investerar 12 miljoner kronor i kompetenscentrumet Maxbatt, som leds av Chalmers. Satsningen ska stärka svensk batteriproduktion och industrins konkurrenskraft. – Vi har stora förväntningar på att Maxbatt kommer att bidra till framtidens batteriproduktion, säger Lars Nyborg, professor på Chalmers. Med den ökande globala efterfrågan väntas satsningen skapa tusentals arbetstillfällen och stärka Sveriges position inom batteriindustrin, skriver universitet.

Chalmers leder batterisatsning i Västsverige
Näringsliv
April 2025

Chalmers leder batterisatsning i Västsverige

Västra Götalandsregionen investerar 12 miljoner kronor i kompetenscentrumet Maxbatt, som leds av Chalmers. Satsningen ska stärka svensk batteriproduktion och industrins konkurrenskraft. – Vi har stora förväntningar på att Maxbatt kommer att bidra till framtidens batteriproduktion, säger Lars Nyborg, professor på Chalmers. Med den ökande globala efterfrågan väntas satsningen skapa tusentals arbetstillfällen och stärka Sveriges position inom batteriindustrin, skriver universitet.

Läs
Röding med rostade grönsaker, beluga-linser och vitvinssås
Mat & Dryck
April 2025

Röding med rostade grönsaker, beluga-linser och vitvinssås

Ian Jones är kökschef på Operagrillen. Tidigare har han jobbat på bland annat The Lanesborough och The Halcyon i London, samt på Bloom in the Park här i Malmö. Här visar Ian hur man lagar röding med vitvinssås.

Röding med rostade grönsaker, beluga-linser och vitvinssås
Mat & Dryck
April 2025

Röding med rostade grönsaker, beluga-linser och vitvinssås

Ian Jones är kökschef på Operagrillen. Tidigare har han jobbat på bland annat The Lanesborough och The Halcyon i London, samt på Bloom in the Park här i Malmö. Här visar Ian hur man lagar röding med vitvinssås.

Röding med rostade grönsaker, beluga-linser och vitvinssås
Mat & Dryck
April 2025

Röding med rostade grönsaker, beluga-linser och vitvinssås

Ian Jones är kökschef på Operagrillen. Tidigare har han jobbat på bland annat The Lanesborough och The Halcyon i London, samt på Bloom in the Park här i Malmö. Här visar Ian hur man lagar röding med vitvinssås.

Röding med rostade grönsaker, beluga-linser och vitvinssås
Mat & Dryck
April 2025

Röding med rostade grönsaker, beluga-linser och vitvinssås

Ian Jones är kökschef på Operagrillen. Tidigare har han jobbat på bland annat The Lanesborough och The Halcyon i London, samt på Bloom in the Park här i Malmö. Här visar Ian hur man lagar röding med vitvinssås.

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

info@galoreweekend.se

Copyright , Galore.